TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı

KPSS A
    2020 hazine maliye uzman yardımcılığı
    444
    3413
    568810
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • bytheodoras
      bytheodoras Son düzenleyen:

Merhaba arkadaşlar. P38 puan türünden sıralamam 12. YDS 2016'dan 78,75 puanım var. Bölümüm uluslararası ilişkiler. Mülakata nasıl hazırlanmalıyım? İşletme, ekonometri, muhasebe bilgim yok. Mezuniyet bazlı mı oluyor mülakat? Zorlarlar mı? Teşekkürler.

https://forum.tercihiniyap.net/topic/6923/kilavuz-uluslararası-i̇lişkiler-ve-kpss-hakkında/

bytheodoras 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • bytheodoras
        bytheodoras @bytheodoras Son düzenleyen:

@bytheodoras Birde 8 puan türü var malum. Kaç ile kapatır?

https://forum.tercihiniyap.net/topic/6923/kilavuz-uluslararası-i̇lişkiler-ve-kpss-hakkında/

L M 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • L
          Legendary1 Yasaklı @bytheodoras Son düzenleyen: Legendary1

@bytheodoras, içinde söyledi: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı

@bytheodoras Birde 8 puan türü var malum. Kaç ile kapatır?

12. Adamin bunu sormamasi lazim

bytheodoras 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
          • M
            Maslow @bytheodoras Son düzenleyen:

@bytheodoras hocam bir öncelikle hayırlı olsun sıralamanız çok güzelmiş. Bir önceki alımın mülakat iletilerine bakabilirsiniz,ben link eklemeyi bilmiyorum da:). Ama güncel gelişmeleri takip etmek , kurumun yapısını genel olarak öğrenmeniz, ingilizce konuşmaya kendinizi hazırlamanız iyi olur . Bir önceki alımda ingilizce konuşturulmuş net.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
            • bytheodoras
              bytheodoras @Legendary1 Son düzenleyen:

@Legendary1 maliye sınavlarına ilk defa başvuruyorum hocam. guy, duy vb. bilgim yok puanlar vb. ondan sordum.

L 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • S
                sonilanbukucu @Cannboi Son düzenleyen:

@Cannboi ben de öyle düşünüyorum bı işletme iktisat mezununa istatistik sormazlar.Bolum bazlı gelir.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • L
                  Legendary1 Yasaklı @bytheodoras Son düzenleyen:

@bytheodoras sana gelir zaten kimsede yds yok hocam

• S
                    sagropa Son düzenleyen: sagropa

Kurumu aradım, ilanın kesinlikle revize edilmeyeceğini söylediler. Artık bundan sonra umarım sorular, konular ve sınav hakkında hangi kaynaklar çalışılması gibi sınavla ilgili konular ağırlık kazanır. Kriterleri sağlayan arkadaşlara ve sağlamayan arkadaşlara gelecek ilanlar için başarılar dilerim. Murat Güzelli hocanın dediğine göre bugün en geç bir hafta içerisnde duy ve vmy duyuruları gelirmiş, bu arada.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 7
                    • S
                      spartacusflash Yasaklı Son düzenleyen:

2015 sonbahar yds maalesefki kabul eğilmiyormuş.hazine ve maliye bakanlığını Aradim.telefonu açan bayan ,hayatlara sorduğunu ve kabul edilmediğini söyledi.

• S
                        sonilanbukucu Son düzenleyen:

Evet ben de aradım birçok müdür imzaladı resmi gazetede yayınlandi dedi degismezmis

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 5
                        • S
                          spartacusflash Yasaklı Son düzenleyen:

2015 sonbahar yds maalesef kabul edilmiyor arkadaşlar .bakanlığı aradım, telefonu açan hanfendi, ustatlara sordugunu ve kabul edilmediğini söyledi.

• V
                            vuslat44 Son düzenleyen:

Dostlar, benim bölümüm Kamu Yönetimi. Kendi alanıma çalışsam yeterli olur mu? Zaten diğer derslere baksam bile detaylı bakamam. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Önceden mülakatına girip tecrübesi olan arkadaşlar veya tanıdıklarınızdan giren arkadaşlara nasıl sorular yöneltilmiş. Bilgilendirme yapılırsa ben de ona göre bir yol çizerim. Şimdiden teşekkürler

C 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                            • C
                              Cannboi @vuslat44 Son düzenleyen:

@vuslat44 baktım da sınav konuları arasında kamu yönetimi yok o konuda tam bir açıklık yok, yanlış yönlendirme yapmayalım

• L
                                littlefinger Son düzenleyen:

arkadaşlar kaça düşer sizce ?

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • M
                                  mülkiye_leee @littlefinger Son düzenleyen:

@littlefinger tabanda kapatır diye düşünüyorum

• S
                                    snowpatrol Yasaklı @AbcQwe Son düzenleyen:

@KamuAdayı KamuAdayı bu söylediğiniz konular hazinede yds alım gelmeyen ilanlar kurumiçi vs ve özellikle 35 yaş şartı konusunda twitter vs değil de doğrudan cimer gibi yerlere iletsek sesimizi duyuramaz mıyız iibflilerde olarak ben de twitter gibi mecraların çok etkili olduğunu düşünmüyorum olsaydı çoktan olurdu

hayırlısı035 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • Z
                                      zenginmemur Son düzenleyen:

Arkadaşlar aradım maalesef ilan metni güncellenemezmiş.Sayının dolmayacağı ve gün içinde çok kişi tarafından arandıklarını söyledi.03124152055 numarayı aramak isteyen arayabilir.Sağlik olsun.

L 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                      • L
                                        lafz Hazine ve Maliye Bakanlığı @zenginmemur Son düzenleyen:

@zenginmemur anlamadım sayının dolmayacagini kendileri mi söyledi?

Z 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • S
                                          serdo Hazine ve Maliye Bakanlığı Son düzenleyen: serdo

Arkadaşlar, mülakata nasıl hazırlanmalıyız herhangi bir tavsiyesi olan var mı? Daha önce hiç mülakata girmedim ve bu mülakatta ingilizce soru soruluyor deniyor.
                                          (Burada yazılanlara istinaden mülakata kalabileceğimi varsaydığım için böyle bir soru soruyorum)

hayırlısı035 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                          • Z
                                            zenginmemur @lafz Son düzenleyen:

@lafz evet bizde biliyoruz dedi dolmayacak gibi duruyor herkes arayıp söylediği için olabilir.Yoksa nerden bilecekler.Zate belki bilseler sayiyi 500 yapmazlar.

• 1
                                            • 2
                                            • 51
                                            • 52
                                            • 53
                                            • 54
                                            • 55
                                            • 170
                                            • 171
                                            • 53 / 171
                                            • İlk ileti