EPDK 30 UZMAN YARDIMCISI 2020 ALIM İLANI
-
-
Hayırlı olsun dostlar. İlanı ilk iletiye ilave ettim.
-
Yani o kadar bölümü sıralamış bir tek cekoyu yazmamış nedir kardeşim bu saçmalık böyle ya
-
Kardeşim p32 den alıyorsun ozaman bölüm bazlı al. Tüm bölümleri dahil ediyorsan p48 den al ne alaka ben anlamadım.
-
Kacla kapatir acaba?
-
Çok güzel kurum. Kamu yönetimi ekmek yedirmeye devam ediyor ne diyelim hayırlı olsun.
-
@sipahi Geçen yıl İçişleri uzmanlık her bölümden p32 ile 60 kişi çağırdı 91.5 ile kapattı. Yanlız geçen yıl sonu idi yani yazın baya bir yerşleşen olmuştu. 2020 puanları 2019 a görece nasıl bilmiyorum ama 93 94 altı zor gibi sadece bölüm bazlı olsa 91 lere düşebilirdi.
-
p32 nedir ya
-
Yüksek kapatacak gibi çoğu bölümü yazmışlar nerdeyse sayı da az. 2020 puanlarının düşük gelmesi nasıl etkileyecek acaba
-
@hakimehanımm 2 yıldır nerede p32 oradayız hocam sizinle
-
@Willsmithh hakikaten öyle oldu ama bu olmasa da içişlerinden umutluyum bu sene
-
@hakimehanımm hocam uzman gelecek yine 15 veya 20 kişi bekleyelim bakalım
-
@Willsmithh 90.99 ile hic heves etmim bari
-
Merhabalar bu ilan özelinde ancak diğer ilanlar için de sıralama ve puan ile alakalı sizlere bir sorum olacak. Örnek vermek gerekir ise p32 sıralaması 75 puanı 90 ancak ilan metninde 32 kişi çağıracağını belirtiyor. Bu durumda bu kişinin bu ilana çağırılmayacağı sonucu çıkmıyor mu ? Aydınlatırsanız çok sevinirim.
-
@selimali başvuran en yüksek 32 kişinin arasına girecek
-
@sipahi hevesini kırmayın ama imkansız sadece e kamu mezunları çağrılsaydı Bi ihtimal
-
@Willsmithh eywallah hocam zaten farkindayim:)
-
2020 p32'si 95 olan adayın sıralaması 9 ise buradan bir fikir edinilebilir.
-
@LioN 93 küsür de kapatır hocam ilk ilan
-
Keşke kurumlar şu planlamayı yıl başında söyleseler. Misal EPDK olarak Kasım ayında p32 puan türünden şu kadar alım yapacağız. İşte o zaman kamu yönetiminden yapardık temiz bir 30 net. Gerçi böyle olsa herkes kasacak yine yükselecek:)