2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@siyahadam kardeş paylaş ya dikkate alıp almamak kişilerin tekelinde.
-
"Bu ülke delilerle, ruh hastalarıyla doludur."
-
@zzzz bide hocam bir bakın saldıranlar hep yeni üyelik almış bir düşünmek lazım bunlar kim diye adam onun öncesi hiçbirşey yazmamis
-
Hocalarim duyumu saglam ve güvendigi yerden olanlar söylesin sonuna da guzelce eklesin duyumdur yanlis cikabilir vs diye tabi troll olmamak şartiyla
Burasinin amaci bu zaten birbirimizle bildiklerimizi paylasmak -
@siyahadam bencede paylaşın hocam duyum paylaşırken çok büyük iddialarda bulununca tepkilerde büyük oluyor. Ahmet bey kendisi 400 dolmadı, soru iptalini ve çarşamba günü için büyük beklenti yarattı ifadeleriyle. Bence duyuma şerh koyarak paylaşmakta hiçbir sakınca yok kimsede tepki göstermemeli.
-
bence beklentilerin aksine yüksek kapatacağı duyumunu aldınız ve linç yememek için kendinize saklıyorsunuz bence bu konuda çok haklısınız
-
@Yunus1059 Ahmet denizin dedikleri hepsi doğru çıkıyormuş birde öyle bir haldayız ki her şeye inanasınımz geliyor
-
@darısı-başımıza hocam bu hususu kapatalım mı artık ne dersiniz
-
@darısı-başımıza Ahmet'in dediğinin doğru çıkması da mümkün ama Ahmet kendi kendine bir gizem yaratmaya çalışıyor o yüzden ben ciddiye alamadım onu
-
@Yunus1059 işte mesele orda zaten insanın inanası gelmiyordu çarşamba diye tutturmuş 23.00 diye tutturmuş varsa bir duyumu duyum olduğunu belirtip söylersin
-
@109-dönem ben umut tacirligi yapmam tahminim 73-76 arası kapatacagi. Ve ciddi bir şekilde Mayıs'ta sınav planlandığı.
-
Arkadaşlar içimden bir ses bu sınavın Salı ya da Çarşamba günü açıklanacağını söylüyor. Valla ben de forumda yatıp kalkar oldum açıklansada kurtulsak. Ama ben hâlâ 4 soruda iptal/değişimin kesinlikle olacağını sanmıyorum olursa o da çok zayıf ihtimalle Max. 2 soruda olur. Tamamen kişisel görüşümdür ben olsam ve illa soru iptali ya da değişiklik yapacak olsaydım Türkçe 2-3 değişikliği yapardım bi. Bir de ben doğru yapmış olmama rağmen birkaç önde gelen iktisat profesörüne danışarak arz sorusunu sorar onlar iptal edin derse iptal ederdim. Ama ben bunu çok zayıf bir ihtimal görüyorum. Şahsi öngörüm iptal olmazsa 73,25 iptal olursa çok değişiklik olur elbet sıralamada ve puan 74,20 felan olur diye tahmin ediyorum. İyimser olacak olur ise de 72,5 iptalsiz, 73,30 iptalli taban puan beklentim. Herkese hayırlı forumlar. İnşallah bir an evvel açıklanır.
-
@siyahadam 73-76 makas çok açık değil mi hocam 70-80 arası da olabilir
-
@siyahadam puanınız tahmin diye dusunuyorum duyum değil görüşümce hocam teşekkür ediyorum burada bizimle paylaştığınız için her ne kadar sağda solda sınav planlanmiyor dense de baslamakta fayda var mayis konusunda hem fikiriz
-
@siyahadam duyumun yeni sınav üzerine mi kardeşim sonuçlara yönelik duyum yok mu
-
@mülkiidareci yeni sinav icin mayis
-
@srsmn o kadar yetenekli değilim benim araligim bu şekilde
-
@siyahadam yeni tahminim 70-100 arasında
-
@srsmn seninki kesin tutar
-
Dostlar sınavın kaçla kapatacağına dair en makul yorumu burada arkadaşların emek vererek yaptıkları listeye bakarak yapmak mümkün bence. Ayrıca hepiniz geçen seneki sınava da bu seneki sınava da girdiniz aradaki zorluk farkını ya da daha doğrusu bu yıl ki sınavın bazı sorularının neredeyse kaymakamlık sınav tarihinin en garip soruları olduğunu biliyorsunuz. Bu sene sınavın geçen seneden en az 3 puan daha aşşağıda kapatacağına ben kesin gözüyle bakıyorum. Benim gibi geçen sene yüksek alan bir sürü arkadaş bu sene çuvalladı. Mutlaka 80-85 bandının üzerinde olan bir çok arkadaşımız da vardır ama, bu sınav hem burdaki liste he de bu sınava yıllardır giren birçok arkadaşın durumunu göz önüne alarak 71-72-73 aralığında olacaktır diye düşünüyorum