TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2020 Kaymakamlık Sınavı.

KPSS A
    2020 kaymakamlık sınavı
    621
    10947
    1232760
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • A
      artdesing @iktisat2020 Son düzenleyen:

@iktisat2020 var ancak müsait değil şuan kitap yazıyor . Bir de sürekli yeni fake hesapları açmakla meşgul

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
      • Y
        yapma evladım @ESE0303 Son düzenleyen:

@ESE0303 🙂

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • Z
          zzzz @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@Ömermuhtar nerde hocam geldi mi ki

• müezza
            müezza Son düzenleyen:

Test sınavı için sallamak rasyonel bir davranış. Doğru tutan bir soruyu sıfırlamak için 4 yanlış gerekiyor. İki,üç şıkka indirgenmiş sorulardan illa ki tutan oluyor ve her türlü artı net elde ediliyor. İki sınavdır sallayarak 2-3 net fazladan yapmışımdır sanırım.

Sahip olabileceğin şey budur; sahip olamayacağın şey budur.

A ? 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
            • A
              Amiree @müezza Son düzenleyen:

@müezza neredeyse bilmediğin tüm soruları iki şıkka indirdim. Hep yanlış şıkkı işaretledim. Nünberg-roma statüsü
              Belediye meclisi cb
              Valinin görevleri......... Bir daha sınava girmem gerekirse atmayacağım

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
              • ESE0303
                ESE0303 Son düzenleyen:

Bugünü de bitirdik...

Galatasaray / alles ist miteinander verbunden...

• ?
                  Eski Kullanıcı @fkoseli Son düzenleyen:

@fkoseli, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.

@KAMUCU-1 sallayın arkadaşlar sallayın, tecrübe konuşuyor 😂 lys sınavında 15 soruyu salladım, eminim karlı çıkarsınız

@fkoseli Tamam işte ben de onu diyorum hocam bir sizin gibileri var bir de bizim gibileri.. Konu kilit ya aslında yapacak bir şey yok

• ?
                    Eski Kullanıcı @müezza Son düzenleyen:

@müezza, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.

Test sınavı için sallamak rasyonel bir davranış. Doğru tutan bir soruyu sıfırlamak için 4 yanlış gerekiyor. İki,üç şıkka indirgenmiş sorulardan illa ki tutan oluyor ve her türlü artı net elde ediliyor. İki sınavdır sallayarak 2-3 net fazladan yapmışımdır sanırım.

Bazı insanlarda o çark dönmüyor öyle işte rasyonel olduğunu biz de biliyoruz ama maalesef olmuyor

• ?
                      Eski Kullanıcı Son düzenleyen:

Sinava hazırlanirken su gibi geçen şu zaman, sonuçların açıklanmasi için hiç geçmiyor. sanki 2 günü birgün sayiyolar gibi geliyor. Açıklansinda iyi veya kotu önümüze bakalim. Hazinenin sinavina odaklanamadikya. eldeki pilavdanda olucaz diye korkuyorum.

• müezza
                        müezza Son düzenleyen:

Salladık, tutturduk ama yine de olmadı. bakalım bu sene 73 ile yine sınırda bekleyiş içindeyim.

Sahip olabileceğin şey budur; sahip olamayacağın şey budur.

• Antimülakat
                          Antimülakat Son düzenleyen:

Sallamayı geçtikte salladığın soruya kesinlikle tekrar dönmeyeceksin. Sınavda iki salladığım soruyu değiştirdim ikisi de gitti. Şimdi içerde olup olmadığımın heyecanıyla bekliyor olacakken, şimdi başka dostlarımız için bekliyoruz. Gerçekten bu sınavda 2 soru çok değerliymiş valla bunu da tecrübe etmeden anlamıyorsun. Kpss ve diğer ÖSYM sınavlarında hiç bu kadar önemi yok 3-5 sorunun.

D 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                          • ?
                            Eski Kullanıcı Son düzenleyen:

Atarsa 11 Dostlar...

D 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                            • D
                              discotheque @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@Pisagor daha erken açiklanir

? 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                              • D
                                discotheque @Antimülakat Son düzenleyen:

@Antimülakat hocam iki soru degil bir soru bile çok çok önemli, şöyle izah edeyim 2018 sinavinda emin olmadan işaretlediklerim oldu sonuc cok yanlisim cikti, emin olmadan isaretlediklerimin tamami yanlis cikti 69.75 net ile 380. Oldum baraja takildim.
                                2019 sinavindan onceki gece nohutcuyu dinledim emin olmadiklarinizi bos birakin sallamayin dedi, emin olmadigim sorularin tamamini bos biraktim,. 10 yanlisim bir suru bosum dogru olan 1 sorum iptal edildi ve 72.5 net 74, kusur puanla disarsa kaldim. Bu sene mumkun oldugunca boş birakmadim. İnsanda biraz da şans olacak yani..

? 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
                                • ?
                                  Eski Kullanıcı @discotheque Son düzenleyen:

@discotheque, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.

@Pisagor daha erken açiklanir

Sanmıyorum hocam, en erken 1 gün öncesinde açıklarlar

D 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                  • D
                                    discotheque @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@Pisagor gorucez kardesim ben 15 ine kadar bekliyorum..

? 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                    • ?

Hocam kessinlikle Sinavda şansa inanirim , Aslında şans degil çalışmışsan nasibinde varsa salladiginda tutuyor. (Çalışmış adam için şans degil nasip ) Geçen sene 10 boşum vardi, sallasaydim nasil sallardim diye sinavda kodlamistim, 5 doğru 5 yanlış cikiyormus sallasaydim , bu sene salladim , (Sallamaktan kastım 2 veya 3 sıkka indirip sallamak) Bu sene Alanda 7 soruda 5 doğru 2 yanlis cikti. benide baraj üstüne atti. çünkü sinavda baktimki boş biraksam zaten baraja takilicam bnde salladim. Ama gk gy salladiklarimdan 1 tane tek tuttu ordada eksilere düştum bi nevi dengeledi beni ama bn yine olsa yine sallarim. (Çünkü aslinda çalışan adam sallamiyor, okadar çok kanun veya bilgiye sahipki mantik yürütüyor ve tutuyor, bi nevi çalışmanin ödülü demek daha doğru olur.)

• ?

@discotheque insAllah erken açıklarlar hocam.

? 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • ?
                                          Eski Kullanıcı @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@Pisagor inşallahhhhhhh

• Antimülakat
                                            Antimülakat Son düzenleyen: Antimülakat

Açıklansın da bir an önce mülakat ve 2021 yeni sınav duyumlarına odaklanalım. En sevmediğim süreç, bu süreç, kazananda da kaybedende de heves bırakmıyor. Bir türlü sınav açıklanma sürelerini düşüremiyoruz. 1 ay çok uzun! ÖSYM artık bunu 15 güne düşürebilecek personele sahip olmalı.

Bu arada ÖSYM memur alımlarını nasıl yapıyor bilen var mı? 10 yıldır takipteyim doğru düzgün alımını görmedim. Bilen var mı?

? 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 407
                                            • 408
                                            • 409
                                            • 410
                                            • 411
                                            • 547
                                            • 548
                                            • 409 / 548
                                            • İlk ileti