Maliye bakanı Berat Albayrak istifa etti
-
An itibari ile altın ve dolarda %1.42'lik, euro'da ise %1.72'lik sert bir düşüş var.
-
@LioN "istesek düşürürüz" derken boş laf etmemiş demek sayın bakan...:)
-
@SBF11 bu yazının amacini anlamis degilim bakin hicbir kurala uymadan yaziyorum bu neyi belirtiyor sizin kafanizda yazmayı bilmedigimizi mi? Oturup dilekçe yazmıyoruz burda telefon ekranından ingilizce klavye ile “anlaşılır” cümleler kurup iletişimde bulunuyoruz. Ne hakla insanların yazım yanlışını denetlemeyi kendinize vazife olarak görebiliyorsunuz ki? Bırakın bu işleri hayatı bu kadar kasmayın. Yoksa çok mutlu olamazsınız.
-
@plansız Güzel yazmış Umudun da haberi var mı acaba
-
@onuktekin kardeşim twiterimiz yok arada üfür buraya da oralarda hava nasıl kim ne diyor demiyor.
-
@LioN Böyle almamalıydı eğer görevden aldıysa. Başka kavgalar, dengeler yüzünden böyle oldu gibi geliyor. Ah be! Çık televizyona basit bir konuşmayla istifa et. Bu kadar mı sert bir kavga var içeride anlamıyorum.
-
@onuktekin "umut gelme zamansız"
-
@LioN Cüneyt Özdemir dinliyorum şimdi. Önümüzdeki günlerde erken seçim,parlamenter sistem tartışmalarını sıkça duyacağız anlaşılan.
-
@plansız Ben umuda umut demem elde tutulur olmadıkça Umudumuz baki ama piyasalar umuda bakmıyor.
-
Sabah bir kalkıyorsun dolar 2 lira. Şahin 40 binden tekrar 8 bine düşmüş 2.5 litrelik Pepsi 7.5 liradan 5 liraya gerilemiş. Winston 15 liradan 9 lirada yer edinmiş:)
-
@onuktekin umudun pandoranın kutusunda kalan son kötülük olarak yorumlanması:)
-
@LioN Sigaraya tekrar başlamayı düşünebilirim.
-
@plansız Güzel cümleler Felsefe ölü bir bedene güzel kıyafetler giydirmek gibidir. Şu an çok pragmatik bir durumdayım
-
@onuktekin özellikle Naci agbal ile baya bozukmuş arası, yillar öncesinden hatta.
-
@onuktekin :))
-
@plansız evet tam olarak bu
-
@plansız bir tadella şimdi olmuş 5.5 6 lira. Bu karikatür çok evveldendir:)
-
Yanlış anımsamıyorsam Sayın Ağbal Sayın Şimşek döneminde onun bakan yardımcısı veyahut müsteşarı idi değil mi?
-
@babanınoglukemal Rasim Ozan istifanın bu yüzden olduğunu düşündüğünü söyledi şimdi. Haberi Rasim Ozan'dan alıyoruz
-
@scofieldmustafa Haklısın hocam.