Tercihiniyap.net Telegram Duyuru Kanalı ve Diğer Sosyal Medya Hesapları
-
Pek Yakında..
-
Tabi ki sizlerin önerileri de bizler için oldukça kıymetli. Benim yapabileceğim işlere dair ben dikkate alır ve çalışmalar yapabilirim dostlar.
Teknik açıdan yapılabilecek işleri bilişim ekibime, diğer unsurlara dair önerileri de sosyal medya ekibime, editör ekibime vs. iletirim -
@paretowilfredo Hayırlı olsun üstad telegram adımımızı da attık Diğerleri için de aktif çalışmaya devam
-
@paretowilfredo hocam WhatsApp grubu var mı? Kazananlar bir araya gelip grup mu kursak? Özelden atayım mı numarayı
-
@genclerbirlikli Ban is coming
-
@paretowilfredo forumun kurallarına karşı boynum kıldan ince
-
@paretowilfredo Hayırlı olsun
-
@genclerbirlikli hahah keşke herkes böyle yaklaşsa da rahat etsek biraz yönetim olarak cancağzım
-
@hayırlısı035 Teşekkür ederiz dostum
-
@paretowilfredo geçenlerde biri saydırmak için feyk açıp gelmişti, nerde benim gibi itaatkar yazarlar
-
@genclerbirlikli Çok fantastik adamlar / kadınlar var gerçekten. Hayretle izliyorum ne yalan söyleyeyim böyle meseleleri
-
Telegramda guncel sinav icinde gruplar acip ana grubun basina linkleri sabitlenebilir.bir nevi form ortamini telegrami tasimis oluyorsunuz.
-
@samatta Güncel sınav için değil dostum ama genel bir telegram grubu oluşturduk aslında. Ancak sevk ve idaresi için ekip lazım. Telegramı biraz tanımamız da lazım kolay idare edebilmek adına. Yakında onu da aktive etmeyi düşünüyoruz Sınavlara göre ek gruplar oldukça idaresi zorlaşacaktır elbette. Bizim de moderasyon ve sosyal medya ekibimizin iş yükü haliyle oldukça artacaktır. Ama dediğim gibi TY telegram grubu için hazırlık yapıyoruz
-
@paretowilfredo ustadim ben online snav surecinde cok etkin kullandim telegrami bence yeni nesil forum ortami cok iyi bir gelecek var orda koordine olup idare edilirse cok daha verimli bilgi akisi var.
-
@paretowilfredo tercihini yap büyüyor maşallah, yeni ortamlarınız hayırlı olsun @genclerbirlikli yalnız bunlar hep istihdam demek, bilemiyorum:) admin açığı olmasın:)
Not: iş istemiyorum, yanlış anlaşılmasın:)) -
@samatta Kesinlikle aynı düşüncedeyim dostum. Benim fikrimdi o nedenle bu kanal ile bir giriş yapmak. Yenilik yapmayanlar, çağı yakalayamayanlar ne yazık ki yitip gitmeye mahkumdur. O nedenle biz her geçen gün daha inovatif olacağız elimizden geldiğince. Hala ucuz sosyal medya grupları üzerinden iki tane kitap reklamı ile piyasaya hükmedebileceğini sanan düşük profilli insanlardan olmayacağız diyerek çıktık bu yola ve TY markası oluştu, büyüdü.
Dediğiniz öneriyi de dediğim gibi sonraki adımlar olarak not ettim dostum. İlk grubu aktif edip idare edebilelim de hakkıyla. Gerisi de gelir inşallah -
Kardeşim ty'nin aslı burası. Ben gelenekçi adamım öyle sonu gram ile biten mecralara kafam basmaz. Burayı bir yere taşımayın. Taş yerinde ağırdır:)
-
Radyo fikri vardı sanki eskiden aslında spotifyda bir podcast kanalı olacak haftalık konuk alacak, 1 saatlik örneğin, sorunlar, çözüm önerileri, görüntü vs. yok nasılsa, konuklar yaşadıklarını anlatacak, geleceğe büyük bir arşiv çalışması olurdu. Mezunlarımız sahip çıkar ve sürekliliğini sağlarsa, sesimizi duyurmak açısından işimizi epey kolaylaştırırdı, yeni nesil seviyor böyle şeyleri, kim bilir belki beklenen ilgiyi görür, bir düşünün derim:)
-
@plansız o iş kaybedenler kulübüne döner diye vazgeçtiler sanırım:))
-
@plansız Podcast ile tanismam düne dayanıyor:) yine mi bi tevafuk/ biri bizi gözetliyor vakası !