TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı

KPSS A
    2020 gelir uzman yardımcılığı sınav
    870
    15593
    2466706
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • A
      Aslan Reyiz @Aslan Reyiz Son düzenleyen:

@Aslan-Reyiz, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı

![alt metni] (https://i.resimyukle.xyz/5fQAd6.jpg)

https://www.instagram.com/p/CHgEqi6Lfx5/

crowdingout 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • E
        Earth11 Yasaklı Son düzenleyen:

Sunu anlamadım acaba herkes ist un son sıraya yazılmasını mi istiyor🤔o zaman yine ist yuksek kapatıcak arkadaşlar bu haberin yanlış olmasına sevinenler büyük ihtimalle ilk tercihine ist yazacaktir

yolosapiens E I L 4 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • yolosapiens
          yolosapiens Yasaklı @Earth11 Son düzenleyen:

@Earth11 Ya yeter artık yetmedi mi şu manipülasyonun ahahahahah

E 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
          • E
            Earth11 Yasaklı @yolosapiens Son düzenleyen:

@yolosapiens başlatma manipülasyonuna

F 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • F
              fatos @Earth11 Son düzenleyen:

@Earth11 arkadaşım herkes size tepkili biraz invizaya mi cekilseniz nacizane görüşüm 🙏

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
              • crowdingout
                crowdingout Yasaklı @Aslan Reyiz Son düzenleyen:

@Aslan-Reyiz hayır kendiside böyle bir durumda bile daha işte ses kaydı bu grupta diyip insanları illa o gruba almaya çalışmasıda ayrı bir ironi açıklayacaksan açıkla ordan insanları merakta bırakma işi olan var başka derdi olan var daha telegramla uğraştırıyor.

• E
                  ertyy @Earth11 Son düzenleyen:

@Earth11 hocam gerçekten bıkmadınız istanbul diye diye bırakın isteyen istediği yeri yazsin

E yolosapiens 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • E
                    Earth11 Yasaklı @ertyy Son düzenleyen:

@ertyy yahu burda çıkarım yapıyorum tabiki isteyen istediği yeri yazsın 🙂 bilen bildiğinden şaşmaz merak etme

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • hayırlısı035
                      hayırlısı035 Hazine ve Maliye Bakanlığı Son düzenleyen:

İlan metninden aldığım her iki cümlede de "KPSS A puanı dikkate alınarak" demiş. İl tercihinin önceliğinden bahsedilmiyor. Neye inanacağınız sizin sorununuz. Ama başta da söylediğim gibi tercih işinde doğru veya yanlış yok nasip ve hayırlısı var. Lütfen bu konuda soru sormayın 🙂
                      alt metni
                      Eğer il tercih sırasına göre öncelik verilecek olsaydı bu durum ilan metninde belirtilirdi. Eğer 75 puanla kapatan bir ilde 80 puanla başvuran bir aday sınava giremezse bu konu mahkemelik olur. Benim görüşüm bu şekilde hayırlı tercihler.
                      ALINTI TWİTTER: Alican_DOVLETOV ( @Alican_DOVLETOV )

• S
                        sa55 Son düzenleyen:

Arkadaşlar herkese iyi forumlar. Ben son gelir uzman yardımcılığı alımında atanan kişilerden biriyim, forumda özellikle son atılan ses kaydıyla ilgili yorum yazmak istedim. Son derece saçma. Bu dönemde tercih yapacak olan arkadaşların çok hassas olduğunu düşünecek olursak gerçekten büyük hakka giriyo her kim ne hocasıysa. Benim şu denklemimi çözsün bi zahmet. ( mesela ben 80 puanla 1. Sıraya İstanbul yazdım 1. Sıralar arasında değerlendirme olacakmış ya hani 500 kişilik ( bu 500 rakamı neye göre belirlendi onu da anlamak güç tabi neden 300 değil de 500 kim belirliyo bunu ) örneğin 1. Sıralar arasında 82 ile kapattı sonra 2. Tercihlere geçildi benim 2. Tercihimde istanbul olamayacağına göre liste dışı kaldım giremedim... istanbul genel toplamda da 78 le kapattı diyelim bana 2. Tercihim olan mesela Trabzon geldi. Bende istanbul çok istiyodum 80 puanım olmasına ve 1. Sıraya yazmama rağmen gelmedi. Dava konusu olur mahkemelik olur biçok kişi. Velhasıl kelam bu spekülasyonu yapanlar ve buna çanak tutanlar her zaman çıkar. Siz siz olun kimsenin etkisinde ve saçma yorumlarına itibar etmeyin. Çok kafasına takılan varsa arasın insan kaynaklarını doğrusunu öğrensin. Tercihlerinizide ne olduğu belirsiz hoca ve ses kaydına göre belirlemeyin çok pişman olursunuz. Çok uzun yazdım kusura bakmayın çok işgal ettim burayı. Gerçekten hak eden çalışma arkadaşlarımızı dört gözle bekliyoruz. Herkese iyi akşamlar iyi forumlar...

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                        • I
                          idealistbiri @Earth11 Son düzenleyen:

@Earth11, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı

Sunu anlamadım acaba herkes ist un son sıraya yazılmasını mi istiyor🤔o zaman yine ist yuksek kapatıcak arkadaşlar bu haberin yanlış olmasına sevinenler büyük ihtimalle ilk tercihine ist yazacaktir

Ya sana inat İstanbul'u ilk sıraya yazacak artık herkes.

• G
                            grwvh Yasaklı Son düzenleyen:

Şurada iller için gösterdiğiniz eforu ders çalışmak için gösterseniz kurum sınavında derece yapacaksınız. Bu gidişle onun bunun lafını dinlemekten meydanda kazandığınızı masada kaybedeceksiniz 😀

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                            • yolosapiens
                              yolosapiens Yasaklı @ertyy Son düzenleyen:

@ertyy Arkadaşın puanı 76.6, İstanbul'u yazmak istiyor. Bu yüzden manipülasyon yapıyor. Geçmiş mesajlarına bakın,anlarsınız.

E 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                              • T
                                tomjoad Son düzenleyen:

Arkadaşlar merhaba

Şu infialin ortasında kısa bir bilgi almak istiyorum. Lise mezuniyet puanının kusuratini yazmamışım. 59 puan yazmışım ancak asıl diploma puanı 59.62 bir problem teşkil eder mi ?
                                (Pc sahibi değilim mobilden olmuyor. Internet kafeye virüs sebebiyle pek gitmek istemiyorum pek)

onuktekin G 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • hayırlısı035
                                  hayırlısı035 Hazine ve Maliye Bakanlığı Son düzenleyen:

alt metni

• K
                                    koskorodo Son düzenleyen:

ahahahaha duyumcular duyumcular karışmış ortalık yine

hayırlısı035 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                    • S
                                      swezy @sa55 Son düzenleyen:

@sa55 hocam çok teşekkür ederiz çok açıklayıcı bi yazı oldu inşallah bizde kazanırız da sizlerle mesai arkadaşı oluruz. Bu arada bir teşekkürüm de atandığınız halde buralara hala bakıyo olduğunuz için sonuçta süreci bilmeyen çok kişi var. Önerileriniz çok değerli bizler için

• onuktekin
                                        onuktekin @yolosapiens Son düzenleyen:

@yolosapiens En olmaz denen şey oluveriyor. Sorun bu aslında. Bu mantıkla düzenleme yapılabilecek bir sistem var. Hocanın da inanma sebebi bu 😄

Fortis fortuna adiuvat

? 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                        • hayırlısı035
                                          hayırlısı035 Hazine ve Maliye Bakanlığı @koskorodo Son düzenleyen:

@koskorodo Bu ses kaydı ortalığı karıştırdı.

• E
                                            ertyy @yolosapiens Son düzenleyen:

@yolosapiens hocam o kadar net anlasiliyo ki o kadar çok ki bunu yapan ama nasipten kaçamazsın ne yaparsan yap benimde puanim 76 civarında ve yazilan edenden dolayı karar veremedim hala nasipte neyse o olacak artık

yolosapiens 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 418
                                            • 419
                                            • 420
                                            • 421
                                            • 422
                                            • 779
                                            • 780
                                            • 420 / 780
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti