2021 Kaymakamlık Sınavı
-
İlk sınavımdan 71,50 ile burdayım ben de
-
@LioN @mülki @siyasalllııı @Schumpeterr @KaimakamAday @Pisagor güzel insanlar burada. Hadi bakalım yavaş yavaş puanları yükseltmeden başlayalım şu işe
-
@Antimülakat cok tesekkur ederim
️ ama dostum o emoji olmamis, seneye sinav sonucunu gordugunde insallah "
" şu sekil bi emoji bekliyorum senden, bu mesaji hatirla
️
-
@mülki haklısın valla. Zaten forumdaki anormallikten benim yazılarda ilk sayfalara kayıp duruyor. Neyse başlangıcımız biraz karamsar olsun da sonunda yüzümüz gülsün diyelim. Bu sefer 1 aylık bekleme sürecine bırakmayalım işimizi mümkünse
-
Merha aarkadaslar 72.25 ile bende aranızdayim...
"Vaziyet alın ortalik karışacak diyorum"
Vira bismillah... -
@Antimülakat bu totem tutar diyosan ben de karalari baglayayim hemen
️ yok yok beklemek falan, ben kararnameleri indirdim basliyorum yarindan, gunde bir saat bile olsa okuyacam, sinav arsizi olduk iyice, bu sefer hakkini verelim
️
-
@aydino4 hosgeldin dostum
️
-
@mülki 4. sayfa sözü olsun o zaman, güzel puan almayan yazılı sınavdan sonra sadece net duyumları paylaşacak onun dışında sessiz sakın köşesinde bekleyecek !
-
@mülki hoşbulduk brocum.
Burdan ÖSYM kaymakamlik sınav komisyonuna sesleniyorum.!!!!
Halep ordaysa arşın burada.... -
@Antimülakat ben konusmadan duramiyorum, onceki basliklarda goruldugu uzere
️ bunun icin bile calisir iyi bi puan alirim, hodrimeydan diyorum ben de
️
-
Güzel insanların hepsi burada en güzel süreç kesinlikle sınava hazırlık süreci keyfini çıkartarak çalışmak lazım
-
@Daywalkerss sayımız güçlenerek artıyor gibi görünüyor
-
@Antimülakat eyvallah üstad manevi olarak buradayım bende inşallah
-
@Daywalkerss şeytanın bacağını kırdı
ondan guzel sağlam duyumlar bekliyoruz inşallah. Bakanlığin bahcesinde fotoğraf cekinirken 100 kişilik ekiple bizleride unutma
-
Ekip sağlam bu sene gittikce cetin bir savaşa dönüşuyor kalemize kuvvet 110. Donemde listenin başinda goruşmek dileğiyle
-
@marjinalmaliyt57 Estağfirullah kardeşim hep beraber olalım inşallah geride kimse kalmaya iznim bitene kadar buralardayım sonrasında da elimden geldiğince bugün sevincimiz buruk fakat yarınlardan umudumuz sizler için sapasağlam
-
@Daywalkerss herdaim kardeşim sağolasın siz ve sizin gibiler oldukça virgulle kaçan sınavlara degilde derece yapılacak sınavlara umutla bakıyoruz. Allah yolunu açık etsin her konuda
-
@marjinalmaliyt57 eyvallah kardeşim allahın izniyle inşallah
-
@Antimülakat Biz bitti demeden bitmez hocam. Gönlümüze her geçen gün daha derin işlenecek tutkumuz her geçen gün daha da artacak ve 2021’de aldığımız neticenin hazzı tam 12’den olacak. 2021 bizimdir.
-
@aydino4 Ösym’yi 2021’de soğuk yemek sofrasına oturtacağınız hocam. Bu burda bitmez.