TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2020 Kaymakam Adaylığı Sözlü Mülakatları

KPSS A
    2020 kaymakam adaylığı sözlü mülakatları
    167
    1110
    234589
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • M
      MiraKar @Ali.19 Son düzenleyen:

@Ali-19 inşallah hocam kendim için sormadım arkadaşım için sormuştum ben zaten sınırda kaldım maalesef, geçen sene ben de eşdeğerlik belgesi almıştım ama tek seferlik alınan bir belge diye düşünüyorum açıkçası.

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • M
        maer @Eşref Kuşcubaşı Son düzenleyen:

@Eşref-Kuşcubaşı yok hocam neden tartışalım fikir telakkisi yapıyoruz.. Demek istediğim gerçekler saklanaöayacak kadar büyük ve ortada.. Burda ümit kırılacak birşey yok hepimiz biliyoruz kafamızı kuma mı gömelim yani.. Yüzde 50 olayına kesinlikle katılmıyorum kaymakamlıkda 1. Olan dışında %99 referans neyi inkar ediyoruz ki onu anlamadım

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • A
          Ali.19 @MiraKar Son düzenleyen:

@MiraKar Belgeyi vereceğimiz yer ile amacı aynı olduğu için ve belgeyi almak için göndereceğimiz transkript değişikliğe de uğramadığından, geçen yıl gönderdiğimiz yeterli olur sanırım. Ama yine de belli olmaz tabi. Aslında geçen yıl alınmış olan eşdeğerlikleri dikkate alarak üniversite ve bölüm bazında belge göndermesi gerekli olmayanları belirtseler güzel olur.

Senin hakkında da en hayırlısını diliyorum.

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
          • H
            Hayek @MiraKar Son düzenleyen:

@MiraKar Sınava başvurabilmek için adayların; yurt içindeki üniversitelerin veya diploma denkliği Yükseköğretim Kurulu
            tarafından onaylanmış olmak kaydıyla yabancı üniversitelerin en az dört yıllık lisans eğitimi veren
            fakültelerinin uluslararası ilişkiler, siyaset bilimi, kamu yönetimi, iktisat, işletme, maliye ve finans, sosyoloji, halkla
            ilişkiler ve tanıtım, psikoloji bölümlerinden veya bu bölümlerden herhangi birinin müfredatında yer alan derslerin en
            az yüzde seksenine sahip olan diğer bölümlerden ya da hukuk fakültelerinden mezun olmaları veya
            üniversitelerin sosyal bilimler, mühendislik fakülteleri ile tarih bölümlerinde en az dört yıllık lisans eğitimi yapmış ve
            uluslararası ilişkiler, siyaset bilimi, kamu yönetimi, hukuk ve iktisat alanlarında lisansüstü eğitim yapmış olmaları
            gerekmektedir. Yukarıda belirtilen bölümlerden mezun olmayanların; mezun oldukları bölümlerin müfredatının
            bahse konu bölümlerin müfredatının yüzde seksenine sahip olduğuna ilişkin Yükseköğretim Kurulundan
            alacakları eşdeğerlik belgesini, lisansüstü eğitim yapan kaymakam aday adaylarının ise noter onaylı diploma
            suretlerini ya da mezun olduklarını gösterir resmi belgeleri mülakat sınavı için evrak teslimi esnasında diğer
            evraklarla birlikte İçişleri Bakanlığına ibraz etmeleri gerekmektedir.

H 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • H
              Hayek Son düzenleyen:

bunu başvuru lavuzundan kopyaladım

• H
                Hayek @Hayek Son düzenleyen: Hayek

@Hayek
                uluslararası ilişkiler,
                siyaset bilimi,
                kamu yönetimi,
                iktisat,
                işletme,
                maliye ve finans,
                sosyoloji, halkla
                ilişkiler ve tanıtım,
                psikoloji

bu bölümlerden denklik istenmiyor diye anlaşılıyor bence

H 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • H
                  Hayek @Hayek Son düzenleyen:

@Hayek Ayrıca bu bölümlerden herhangi birinin müfredatında yer alan derslerin en
                  az yüzde seksenine sahip olan diğer bölümlerden mezun olanlar sınava katılabilir.

Yukarıda belirtilen bölümlerden mezun olmayanların; mezun oldukları bölümlerin müfredatının
                  bahse konu bölümlerin müfredatının yüzde seksenine sahip olduğuna ilişkin Yükseköğretim Kurulundan
                  alacakları eşdeğerlik belgesini, lisansüstü eğitim yapan kaymakam aday adaylarının ise noter onaylı diploma
                  suretlerini ya da mezun olduklarını gösterir resmi belgeleri mülakat sınavı için evrak teslimi esnasında diğer

• H
                    Hayek @Hayek Son düzenleyen:

@Hayek, içinde söyledi: 2020 Kaymakam Adaylığı Sözlü Mülakatları

@Hayek
                    uluslararası ilişkiler,
                    siyaset bilimi,
                    kamu yönetimi,
                    iktisat,
                    işletme,
                    maliye ve finans,
                    sosyoloji, halkla
                    ilişkiler ve tanıtım,
                    psikoloji

bu bölümlerden denklik istenmiyor diye anlaşılıyor bence

Ayrıca bu bölümlerden herhangi birinin müfredatında yer alan derslerin en
                    az yüzde seksenine sahip olan diğer bölümlerden mezun olanlar sınava katılabilir.

Yukarıda belirtilen bölümlerden mezun olmayanların; mezun oldukları bölümlerin müfredatının

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • M
                      maviyeşil @müezza Son düzenleyen:

@müezza Geçen yıl kaymakam adayları şubesini aramıştım ilk başta evet denklik almanız gerekiyor daha önce başvursaydınız keşke demişlerdi. Bir haftayı geçmedi kendileri beni geri aradı denklik belgesi almanıza gerek yok diye. Almadan girdim mülakata.

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • M
                        maviyeşil @maviyeşil Son düzenleyen:

@maviyeşil Aramakla kalmayıp yazılı bir veri elimde olsun diye maille de sormuştum ondan dolayı da geri arayıp bilgi vermiş olabilirler.

• B
                          birgunolacak Son düzenleyen:

Kaymakam adayları şubesini aradım eşdeğerlik belgesini alın elinizde bulunsun dediler

H 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                          • müezza
                            müezza Son düzenleyen:

nasıl alıyoruz hocam eşdeğerlik belgesini

Sahip olabileceğin şey budur; sahip olamayacağın şey budur.

P 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                            • P
                              paretowilfredo @müezza Son düzenleyen:

@müezza https://www.tercihiniyap.net/ozel-haber/kimler-kaymakamlik-sinavina-girebilir-kimler-kaymakam-olabilir-h7729.html İnceleyebilirsiniz dostum.

Kimliksiz ve Hükümsüz. -
                              ...

...her dem taze doğarız,
                              bizden kim usanası?..

...

"bizi durduran, yürütür."

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                              • H
                                Hayek @birgunolacak Son düzenleyen:

@birgunolacak hukuk
                                uluslararası ilişkiler,
                                siyaset bilimi,
                                kamu yönetimi,
                                iktisat,
                                işletme,
                                maliye

bu bölümlerden mezun değilseniz alsanız iyi olur

? 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • ?
                                  Eski Kullanıcı @Hayek Son düzenleyen:

@Hayek hocam daha her hangi birşey yayınlanmadı degilmi hastam var takip edemiyorum

M H 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                  • M
                                    md1234 @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@herseye-rağmen yok hocam henüz gelişme yok

? 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • M
                                      md1234 Son düzenleyen:

arkadaşlar mülakat için herhangi bir kitap satın almalı mıyız

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                      • H
                                        Hayek @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@herseye-rağmen Geçmiş olsun Allah şifa versin. Mülakata ilişkin herhangi bir ilan yok henüz. Bence yarın veya pazartesi mülakat tarihleri netleşir.

Son Seçim Bükücü ? 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • Son Seçim Bükücü
                                          Son Seçim Bükücü @Hayek Son düzenleyen:

@Hayek Dur hocam acele etme önce evrak isteyecekler, evraklar teslim edilecek. Mülakat tarihleri öyle belli olacak.

Seçim işi geçim işi

• ?
                                            Eski Kullanıcı @Hayek Son düzenleyen:

@Hayek tskurler hocam çok sagolun

• 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 6
                                            • 7
                                            • 55
                                            • 56
                                            • 5 / 56