GUY KASTAMONU
-
- Sıraya Kastamonu yazmış bulunmaktayım. Yok mu başka yazan ?
-
@byteks1 benim 4.sıramda hocam acaba puanınızı yazabilir misiniz? İsterseniz mesaj olarak da atabilirsiniz
-
@byteks1 2.sıraya almayı düşünüyorum ama kararsızım
-
@garipbankacı, içinde söyledi: GUY KASTAMONU
@byteks1 benim 4.sıramda hocam acaba puanınızı yazabilir misiniz? İsterseniz mesaj olarak da atabilirsiniz
puanı özelden yazayım dostum. Kastamonu yazarsan gene iletişime geçeriz.
-
@byteks1 Kastamonuyu bu sene o kadar cok duydum ki hemde hep yüksek puanlardan bursayla izmirle falan kapıscak sanırım bu nedir. Değistirmeyi düsünüyorum suan
-
@Crn123 ben de hafiften tırsmadım değil ama bişey demek istemiyorum
-
İkinci sıraya yazdım 80.90 puanla Ankaranın peşime. Üç arkadaş birlikte yazdık biri 89.20 yle 1e yazdı memleketiydi. Biri 78.3 le 3 e yazdı. İkimizin 2019 78.20 nin 2020 puanıydı. Önceki seneleri dikkate almayın derim. Beş seçenek olması işleri kızıştıracak.
-
@OzzOz Tesekkürler. Gercekten sanırım artık değistirmek farz oldu. Suan ekran önümde bos bos nereyi yazsam diye bakıyorum. Masayı kemircem yeter 78.7yle acıkta kalıcam sanırım ya. Herkes 80+
-
@garipbankacı Sizin puan kac hocam
-
@Crn123, içinde söyledi: GUY KASTAMONU
@byteks1 Kastamonuyu bu sene o kadar cok duydum ki hemde hep yüksek puanlardan bursayla izmirle falan kapıscak sanırım bu nedir. Değistirmeyi düsünüyorum suan
Alım sayısı bir tık yüksek olduğu için talep çok olabilir. Siz bilirsiniz puanınız da kötü değilmiş.
-
@Crn123 79 hocam
-
@Crn123 hocam 78 le Kastamonunun geleceğini düşünüyorum bence vazgeçmeyin ama 5 tercih meselesi nasıl olacak bilmiyorum kimle konuştuysam tercihinde Ankara İstanbul fix. Kocaeli ve Kastamonu bir tık yüksek diye dikkat çekiyor. Ege herkesin emeklilik hayali sağa sola yazacak. Tek tercih olsa 78 le direk sana çok net il verirdim ama beş tercih oluşu hem çok iyi hem iller arası uçurumu kapatacak. Bazı illerin en iyi ilçeleri bazı illerin en ücra ilçeleri. ilçe bazlı dikkat eden var mı bilmiyorum ama ben dikkat ettim şahsen. Çok cazip gibi görünen iller var ama ilçeleri gerçekten merkeze uzak ilçeler.
-
@OzzOz Hocam o kadar haklısınız ki mesela Eskisehir, mersin buraların ilceleri gercekten cok kötü. Ama tabiki insan yinede yazmaya cekiniyor ama yazdığım yerleride cok fazla gördüm. Cıkartsam yerine ikame yapıcak bir yerde bulamıyorum. Iğdır desem merkez var, tunceli desem merkez falan eliyorum hepsini böyle. Acıklansa da rahatlasak ya. Cok tesekkür ederim ayrıca
-
Kastamonu uçacak gibi arkadaşlar
-
@garipbankacı Kastamonu tahmin ettiğimiz gibi ortalığı costuruyo suan. Gercekten izmirle bursayla istanbulla yarıscakmıs..... Değistirmediğime o kadar pismanım ki. Gelir mi sence bize
-
@Crn123 istanbulu geçer bence ama gelir mi bilemem içime kuşku düştü
-
81.4 ile 1.sıraya yazdım hepimiz için Allah'tan hayırlısı. İnşAllah herkes en istediği yeri kazanır.
-
@Barro12 Simdiden hayırlı olsun hocam
-
@Crn123 teşekkürler hepimiz için inşallah