2020 Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
-
@friedman94 Yönetmelik baz alınabilir hocam buna dair bence. 20 katı yazıyordu yönetmeliğinde.
-
@mk-ank hocam tahminen kaçla kapatır yine 91 gibimi olur daha dusukmu olur
-
Son yaptığı sınavda sağlam bir İngilizce istiyordu
-
İşkur üzerinden başvurdum başvuru belgesinde 4 katı aday yazıyor.
"8) Öncelik hakkına sahip olarak başvuran adayların yer aldığı nihai liste, öncelik hakkı sahipliğine ilişkin belgenin tarihi esas alınarak ve en eski tarihli belgelerden başlanmak suretiyle, açık iş sayısının dört katı oranında oluşturulacaktır. Ayrıca, 3213 sayılı Maden Kanunu kapsamında taşınmaz malları tamamen kamulaştırılan önceliklilerden başvuru yapanların tamamı, kamulaştırmayı yapan kamu kurum ve kuruluşunun kamulaştırmanın yapıldığı yerdeki işçi taleplerinde öncelik hakkı sahiplerine ilişkin listelere dahil edilerek doğrudan sınava alınacaktır." yazıyor.
-
@seadorf bu öncelikliler için mi?
-
@adanali01 p48/62 puanla başvurmak hayal mi olur?
-
@biberot Vala bilmiyorumki yani normal de önceliği felan blmyrmda 4 katı ise olağanüstü haller yüksek kapatir
-
daha önce ki seneler kaç puanla kapattı p48 60lı puanlarla başvurmak gerçekten hayal mi olur?
-
@seadorf öncelikliler için 4 katı , genel (öncelikli olmayanlar) için 5 katı . yani 20 kişi mülakat bizim için . ben öyle anladım
-
sistemde 2 yılın puanı var yüksek olanı sistem kendi mi seçiyor acaba
-
@kartalyürekli sizce hocam kaçla kapatır tahminen
-
@tupacshakur evet
-
@adanali01 normalde 94-95 leri görür ama görev yerinin istanbul olması belki başvuru sayısını azaltabilir . Yani bu etken var ama yine de maksimum bir iki puan düşürür .
-
@kartalyürekli Eyvallh hocam
-
Arkadaşlar mülakata katılmaya hak kazanan adaylardan heyet raporu mu istiyor yoksa yanlış mı okuyorum ? Daha mülakatı kazanmadan heyet raporu nedir
-
@badboysimsek başvurular acilsinda onu arayayip sormak lazım ya. Sağlık kurulu raporu diyor. Ne gerek var şimdiden.
-
arkadaşlar neden başvuru yapamıyorum. işkur kaydımı yaptım ancak aktif değilsiniz dedi. başvuru yapabilen var mı?
-
Arkadaşlar basvuru yapamiyorum. varmi yapan?
-
@pisagor Yaptım hocam meslek bilgisine müfettiş yardımcısı demek gerekiyormuş sonra da özgeçmiş bölümüne gidip statünüzü aktife çeviriceksiniz bir de sınav bilgileri bölümünden sınav bilgilerini getir kısmını yaptıktan sonra başvurabiliyorsunuz
-
Kaç katı çağıracağı belirsiz değilmi