2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@aytenka sizin gibi girmeyin diyenler koronadan daha hızlı yayılıyor. Açıklama yaptığımız halde empati yapılamıyor malesef. İnşallah acı bir şekilde empati yapacak duruma düşmezsiniz. Durum üzücü...
-
@paretowilfredo ne yapsalar boş, kurumun vereceği bir karardır...
-
@blueberry Bakış açınız ve adalet anlayışınız beni korkuttu ..beni etiketlemeyin artık olur mu
-
@mahlas sen ne yazdığımı okudun mu ?? covidliler sınava girmesin yazmış biri ben de o zaman sen girme dedim. ne hakla o insanların önünü kapatıp o insanlar hakkında karar veriyorsunuz anlamında yazdım 5 yaşındakine anlatır gibi anlattım umarım anlamışsındır
-
@extraordinary soruyorum size otobüs kullanarak geleceğim ve kovide yakalandım diyelim şahsi arabam da yok. Ben o sınav salonuna nasıl geleceğim?
-
@aytenka pardon ben yazdığınız kişiyi karıştırdım kusura bakmayın.
-
Dostlar kısır tartışmalardan çıkalım mııı️ hadi derse devam
-
@mahlas hocam bana niye soruyosunuz covidlilerin de sınava girmesi gerekli dediğim için mi? Buna çözüm bulabilecek kişi ben değilim ama bu arkadaşlarında sınava girmeye hakları var aynı süreçlerden geçiyoruz yapmayın.
-
KPSS'de 2 maske taktık bunda 3 takın. Her türlü tedbiri alın arkadaşlar
-
@buslem tesekkur ederim hocam benim karantinam bitiyor hastaligi atlattim ama her sinavda pozitif ve temaslilar icin ayri yedek salon oluyor.zatenbbu sinavda da olacakmis pozitifken sinava girmek cok zor o arkadaslarimiza da kolaylik diliyorum
-
@mahlas kardeşim korona Mart'tan beri var ve o tarihten şuana kadar tedbirli bir şekilde kaç tane sınav yapıldı sen buna takılıyorsan pandemi bitene kadar o zaman hiç sınav olmamalı veya bu süreçte devlet de millet de tedbirini alıp bunla yaşamaya devam etmeli bundan korkan yapamayan da evinde oturmalı.
-
Kesinlikle pozitifler sınava girmesin gibi bir anlayış olamaz olmamalı da kimsenin garantisi yok o sınava girmek o listede yer alan herkesin hakkıdır. Evet ben sınavın ertelenmesini istemiyorum ama kimsenin haksızlığa uğramısını da istemiyorum herkesi memnun edecek bi çözümü gib sağlamalı
-
Arkadaslar daha fazla gerilmeye gerek yok herkes gergin insanlar ölüyor bu surecte sinava girmek zor ama bu surec bitmeyecek karamsar olmak istemem ama gercek bu ertelenipte 1 ay ertelenseydi keske ama oyle olmayip cok daha sıkintı olabilir gecmis vmy gibi benim korkum bu oyuzden ertelenmesin dedim.tedbirimizi alalim sadeve bu sinav degil markette isyerindee ayni evde bile almaliyiz bu sinav odakli olmayalim moral bozmayalim ertelenmeyecek gibi gozukuyor bukadar emegi su 10 gunde kaygilarla heba etmeyelim
-
@maliyeciece
Hocam olayın sınav kısmından ziyade, yeniden her yerin kapatılmasını sokağa çıkma kısıtlamasını gerektirecek kadar riskin oluştuğu bir dönemde insanların otobüs yolculuğu yapacak olması kimin girip çıktığını bilmediği tesislerde konaklayacak olmaları veyahut bu dönemde kimse böyle bir şey istemezken emrivaki şekilde akraba/arkadaş evinde kalacak olmaları ve sonra evlerine dönecek olmaları. şu dönemde en çok yapılmaması gereken şeylerin kombosu gibi. -
@hayırlısıı bak arkadaşım benim babam sağlıkçı ve çok yoruluyor. Şuanki vaka sayıları 31bin küsür ve hasta sayısı da 6000küsür. Babam riskli bir grupta ama yıllık izin vs kullanamıyor hatta emeklilik talep etme hakkı bile yok. Olmasın da zaten, devletimiz için çalışıyor orası ayrı. Ama bu durum çığrından çıktı. Babam tek tek kovidliler evinde mi diye polislerle denetime çıkıyor. Bu insanların hepsi nerdeyse dışarda. Sizin gördüğünüz durumdan biz çok daha fazla haberdarız. Ve olacak gibi değil o zamanla bu zamanı karşılaştırmak da akıl işi değil. Nerdeyse 200 kişi ölüyor günde marttan beri hiç bu kadar arttığını gördünüz mü? Bu maske takıp oturulacak bir iş de değil. Sınav salonlarıyla bitmiyor bu iş önceki yorumlarımda da dediğim gibi otel odasında yatarken de maskeyle uyumayacağız. Bir an önce pozitif vakaların nasıl oraya gideceğini açıklamak zorundalar. Bu kadar pik yapmışken bu sınav daha sakin bir dönemde olmalı. Bunun için baskı kurmak yerine birbirimizin hakkına giriyoruz...
-
@hayırlısıı
bu şekilde kısıtlamaları gerektiren bir an ile
marttan beri olan inişli çıkışlı belli periyotlara ayrılabilcek ve vakalarda seyrelme olan dönemleri nasıl bir tutabiliyosun ?
Ayrıca marttan beri derken, o dönemde de vaka sayıları belli boyutta olduğu dönemlerde ve kısıtlamalar varken evde ekmek yapıyorduk.
Tedbirler ile vakalar bi nebze seyreldiğinde yapılması daha iyi olurdu. -
ÖSYM sınavları erteledi bakalım GİB açıklama yapacak mı
-
Şuan kesin olarak ertelenmiyor degil mi ? Artık yeter ya neyse bilelim de ona göre odaklanalım sınava 3 gün kala mı netleşecek durum
-
Sınav ertelensin diyenler ben otobüs bileti aldım. Verin o zaman benim paramı
-
@rumelili ösym ertelemedi ki hocam