2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
-
@vasıflıişsiz Hay Allah cok uzatmazlar inşallah
-
Biri üstümüze seri SGK , il göç atsın
Bu sene hep ufak ilanlar geliyor sürekli +90 napacaz
-
Benim gibi 85-90 arası puan olanlar için durum çok üzücü. Sorsan puanımız yüksek ama hic bir sınava da giremiyoruz. 100 kişilik bir ilan 5 katı bir çok kişi için umut olabilir aslında ama alım sayıları son senelerde çok azaldı. Malesef bir kaç ilan dışında fazla seçenek şansimiz yok
-
@muallakta_kalan dostum böyle ara puanlar var yüksek ama iş yapmayan . Maalesef oralarda kaldın mı işe de yaramıyor . Sürekli seri halinde gelen ilanlara hep aynı kişiler başvuruyor haklarıdır birşey de demiyorum ama mükerrer başvuru oluyor resmen. Adam 90 alıyor bana gelir mi diyor üzücü bir durum .
-
@semihylc off hocam ben de oyleyim 90 ile 100 arasi mi almak lazim hep ayni kisiler olmasi ard arda gelmesi zannimca birini tercih etcekler o kadro bos kalacak e hayliyle bizde bos kalacaz
-
Ysk uzmanlığıda hayırlı olsun.Yapcak bir şey yok.A grubu artık 92 ve üstü kişilerin yarıştığı bir sınav oldu.
-
@russellwestbrook, içinde söyledi: 2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
hadi hayırlı olsun ilanlar yakındır:) gençlik ve spor bakanlığı,ulaştırma bakanlığı, vakıflar genel müdürlüğü ve ysk seçim uzman yardımcısı için ilave atama izni verilmiş.
https:// www. memurlar. net/ haber/936217/dort-kuruma-ilave-atama-izni-verildi.htmlDostum gençlik spor dışında hepsi geldi.
-
Merhabalar çok uzun zamandır mhuy ilanının bahsi geçmiyordu?Bu sene hangi gelişme yaşandı gelme ihtimali var mıdır?Sayı da tatmin edici olacaktır umarım..
-
@bytul özeti şu olayın kurumlarda en son 2015 yılında alınan mali hizmetler uzman yardımcıları yeterlik tez aşamalarını bitirdiler.Yani uzman yardımcısı kalmadı.Ama kalmaması demek ilanın geleceği anlamına gelmiyor olacakki ortada ilan yok.Önemli olan ilk ağızdan bilgiyi almamız lazım.Çunku merkez uzman yardımcısı gibi kurumdan sonra yds 70 isteyip ek göstergesi 2200 olan bir meslek.Gelmemesini bunada bağlayabiliriz.
-
üstadlar il göç ten duyum yok mu hiç ?
-
artık doğru düzgün kurumlar ilan açsın da çalışma hevesi gelsin. hep saçma sapan yerler çok yüksek kapatıyor.
-
@gpale ah hocam keske calisma hevesim benimde gelmiyo sanki bosa kurek cekiyo musum gibi dogru durust sinava giremiyoruz onda da ertelendi girecegimiz kim bilir ne zaman olur.
-
Türk eximbank personel alımı yapacakmı acaba bilgisi olan var mı ?
-
@sbf11, içinde söyledi: 2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
@abdullah_cevdet 20sinden sonra ilan yağmaya başlar.
Bugunku resmi gazete ilaniyla bombos ilansiz bir hafta gecirdik. İnşallah dediginiz gibi ilanlar yağmaya başlar. Kuru bir gök gurultusu olmaz inşallah
-
@abdullah_cevdet Hocam geçmişte baktığımızda 20sinden sonra ilanların yoğunlaştığını görüyoruz.
-
https://www.tercihiniyap.net/ilan/goc-idaresi-genel-mudurlugu-personel-alim-ilani-2020-h12105.html
Bu ilan il göç yada göç uzman yardımcılığı ilanına işaret olabilir mi ?
-
Ticaret müfettişligi, uzmanlığı geldi, denetmenlikten ses yok. 150 üstünde il göç, sgk ilanları gelmedikçe 15 20 kişilik ilanlar derdimize çare olmayacak. İnşallah yılsonuna kadar güzel haberler alırız.
-
@muallakta_kalan aynen hocam heves gelmiyo calismaya .
-
Gümrük muhafaza bekleyenler varsa sanırım başka bölümlerden de çağırılacak kadronuza sahip çıkın @pepe35 ticaret denetmenlik bildiğim diğer bölümlerden de alıyodu yani geriye sayı olarak bişey kalmıyor.
-
@mrvguy il göç için kaç kişilik bir ilan gelir sizce