21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
-
Referens olması için
Gk-Gy 26 alan 29 idari 31 puan 90.08 sıralama 118 -
Mülakat hazırlığı için şu başlıkta devam edebilirsiniz dostlar;
https://forum.tercihiniyap.net/topic/7100/2020-i̇dari-yargı-hakimliği-mülakatları
-
kesinlikle bırakın hatrı sayılır hocaları bakan 79 ile girilir dese inanmam artık... Kazananları tebrik ederim.
-
Ayrıca uzun zamandır söylüyorum corona bir çok sınavda ortalamayi yükseltti yükseltiyor diye kimse inanmak istemedi malesef. Kaymakamlık sınavı düşük kapatmadı sınav çok zordu. Bu sınavda paylaşılan netler ortada yüksek kapatacağı belliydi.
-
Kesinlikle kasım ve aralık ayina dek corona bitiş durumuna gelir ve normalleşme olursa eskisi gibi 78 79 doğrular kazanır, bu yıl sanırım 83 oldu baraj ben 82 ile kazanamadım
-
doslar 86.5 la benim de olmadı, adlide mülakattayım. Bir gün uyuşmazlık dosyalarında yahut görevsizlik iddialarında görüşmek üzere diyorum. Kendinize iyi bakın
-
@hakimikaymakam hocam sizin sonuç nasıl?
-
@kamikaze senin olmadı mı hocam
-
@frieddmann
Çok şükür oldu hocam
Yukarıda yazdım 90.08 puan 118 sıralama
Kaymakamlıktan pek umudum yok gerçi bunda da kota var halkımızda hayırlısi olsun, umarım sizin de olmuştur -
@kamikaze çok şükür oldu hocam. Sana da hayırlı olsun. Allah diğer kardslere de nasip eder inşallah
-
91.37 ile 65. sıra idari yargı 80.8 ile 2608 adli yargı. Nolmuş bu sıralamaya idaride. Adliyi nasıl kazandım anlamadım da puan olarak absürt değil geçen seneye göre makul.
-
@kamikaze dostum hayırlı olsun, tebrik ederim.. Rabbim mülakattan hayırlısıyla geçmeyi de nasip etsin. Benim de 95,86 geldi.. Allah emeklerimizi zayi etmesin inşallah
-
@hakimikaymakam hayırlı olsun tebrik ederim, sakıncası yoksa doğru ve sıralamanızi öğrenebilir miyiz, merak hocam :))
-
@kamikaze seneye gireceklere referans olsun
Gk-gy 23, ortak alan 29, idari 28 puan 86,1 sıralama 484 -
Gky: 26
Ortak: 31
İdari: 32
Toplam: 89
Sıralama: 25 -
Beklediği doğru sayıdan az doğrusu gelen var mı ben 85 doğru bekliyordum 80 doğru gorunuyo
-
@galaxyy optik kontrolü yapabilirsiniz. Erhan hoca instgmda 20.00 de canlı yayın yapacakmıs zor tuttum altına boş yapmayın yazacaktım.Ahmet hoca erhan hoca geçin bunları.
-
80 üstü yapıp kaybeden arkadaşlar coronoya yenildiniz hepiniz ben de dahil
-
@kamikaze 68 alan 24 gkgy , sıralama 2 dostum
-
@hakimikaymakam helal olsun sayın hocam inşallah bu sefer nihai listede yer alırsın.