2021 Tarım Kredi Kooperatifleri Personel Alım İlanı (İİBF MEZUNU)
-
sonuçlar en geç 3 ay içinde açıklanır gibi geliyor sizce? 6 ay beklemezler diye düşünüyorum.
-
@lost29 bu süreler nerden çıktı hocam ?
-
@asım-us çok mülakat tecrübem oldu kurumları kafamda ikiye ayırdım 6 ay bekletenler 3 ay içinde açıklayanlar diye ondan sordum.
-
@lost29 hocam onlar istisna durumlar. Tarım kredi kamu da değil, Max 20-25 gün sürer.
-
Daha önce m.birliğine alım olduysa onun süresini öğrenip bi çıkarım yapmak daha doğru olabilir
-
@lost29 Ben daha önce bir bölge müdürlüğü için girmiştim. 1 ay olmadan açıklamışlardı diye hatırlıyorum
-
@gören hocam, çok uzatmayıp 2 3 günde mülakatları tamamladıklarına bakarak ben de çok geç açıklanacağını tahmin etmiyorum.
-
Son gün kaç kişi gelmedi sayan var mı
-
Buranın sonuçlarıyla ilgili bir gelişme var mı arkadaşlar
-
@sokrates12, içinde söyledi: 2021 Tarım Kredi Kooperatifleri Personel Alım İlanı (İİBF MEZUNU)
Buranın sonuçlarıyla ilgili bir gelişme var mı arkadaşlar
Ben p.tesi aradığımda çalışmalar devam ediyor demişti görevli. Net bir tarih yokmuş
-
Bugünlerde sonuçların bildirimi yapılır mı acaba ?
-
Liste açıklanmış
-
Arkadaşlar kazananları tebrik ederim, asil olarak kazanıpta başlamamayı düşünen var mı acaba?
-
Atananların askerlik tecil hakkı oluyor mu?
-
Konuyu hortlatıyorum ama yukarıda geçen sene işe başlayan arkadaşlar Bi maaş hakkında bilgilendirse çok güzel olur