2021 Tarım Kredi Kooperatifleri Personel Alım İlanı (İİBF MEZUNU)
-
Ben kimseye şahsi bırsey soylemedim . Sadece sisteme şikayet ettim . Arkadaslar ustune alındı doğal olarak kusura bakmayın bu durumu bu hale getirdiler lanet olsun boyle düzene . Herkes haklı arkadaslar piyasa şartlar durumlar belli . Boyle olunca doğal olarak bu kadrolar boşa gidiyor olan yine bizlere oluyor
-
@tetexos boşverin hocam,kimse kimsenin durumunu anlayamaz. 95 alan adamın sgk borcu vardı, kyk kredisi vardır, askerliği yaklaşıyordur filan diye düşünmez.
-
@125478 3 üde var.GSS borcum temmuzdan beri birikiyor hastaneye gidemiyorum,kyk borcum var 6 ay sonra başliyor,askerlikte duruyor yaşta 26 ya doğru gidiyor.
-
@tetexos Ama olsun hocam, 95 alan vizyonlu adama tarım kredi yakışmaz (!)
-
@tetexos hocam bu maaş işiyle ilgili daha yorum yapmayacağım. tavsiyem kurumu arayın bilgi alın maaşla ilgili.orada söylenenle buradaki rakamların alakası yok çünkü. 97 puanla sizin yeriniz ne guy ne burası. böyle düşünmenizi de anlamakla beraber üzüldüm sadece. hakkınızda hayırlısı olsun ama dediğim gibi arayıp bilgi alın mutlaka.
-
@bulamadim 13 aydır çalışan kişi 4100 lira aldığını söyledi. Bu net maaşı. ilk giren 3000 3500 lira alır. Ayrıca 3 ayda bir 2900tl ikramiye, yine senede ayrıca verilen 4 maaş. Bayram yardımları, giyim yardımları vs gerçekten çok güzel şartları var kurumun.
-
Arkadaşlar bu başvurma muhabbeti her kurum ilanında oluyor yok göç oldun guy başvurdun vs şeklinde ...adam çalışmış puanını almış devlette hak tanımış her yere başvurur kimsede ağzını açamaz.bende geçen yıl 85 ile 1 sınava girebildim sadece ama bu sene çalıştım yüksek puan aldım istediğime başvururum kimsede karışamaz sabaha kadar çalışıp yüksek alsaydı konuşanlar...ama başvurup sınava veya mülakata girmiyorsa o en büyük şerfszlktr....
-
@125478 Kabaca ortalamalarını alırsak yardımlar hariç 5000-5500 tl para yapıyor.3 sene sonra kurum içinde kendi sınavı var.3 yıl sonra 8-9 bin tl maaşla çalışma imkanı var.
-
Başvurular bittikten sonra ne zaman ilan edilir acaba liste?
-
@125478 hocam buraya her yazılana inanmak sizin takdiriniz tabi. ben de duyduklarımı yazdım öncesinde ikramiye konusunu bilmiyorum tabi ona vakıf değilim yalan söylemeyeyim. kurum da böyle bir bilgi vermedi. arayın sorun her yazılana inanmak için pek doğru bir zaman değil.dediğim gibi yine de siz bilirsiniz herkesin kendi hayatı kendi bileceği iş.
-
@lıvıngzeus ayrıca p18 im 90 civarı olmasına rağmen başvurmadım çünkü girdikten sonra diğer kurum mülakatında eliyorlar çalışıyorsanız..ayrıca uzmanlık mı servis gör. Arasında her zaman uzmanlık iyidir
-
@lıvıngzeus hocam mesela duy açıldı orda sıkıntı olurmu
-
@adanali01 hocam refernsın çok güçlü değilse deneme bile....ayrıca zaten bu kurumda 90 üstü askerliği olan kişilere pek olumlu yaklaşmayacak(referansın güçlü değilse)ankara dışı boşa git gel masraf yapar yani ...gitmeyecek adam arıyorlar ikametgah şartı falan ilk başta o yüzden vardı ilk soracağı bu puanla başka kuruma başvurur musun olacak
-
@lıvıngzeus tamam hocam sagol
-
@bulamadim Geçen sene göreve başlayan biri de 3000tl aldığını söylemişti. Aralıktan sonraki zammı filan eklersek 3500 civarı
-
@lıvıngzeus kadın adayların şansı çok mu düşük bu yaklaşımla?
-
@lost29 iş tanımını bilmiyorum hocam o yüzden kadın erkek arası tercihi ner göre yaparlar yorumum yok
-
Elesinler zaten başka kurumda çalışan bir adamı mülakatta geçirmek akla mantiga uymuyor . Puan aldım ben burda çalışıyorum yok begenmedim bide burada çalışayım bekle calisirsin! Begenmediysen niye basvuruyosun arkadaşım arastirmadan etmeden ! Olsun 90 kusur puanım var heryere basvururum dersin artık mülakatta .
-
Arkadaşlar e devletten istenilen belgeleri alabilen var mı
-
@125478 halen söylentilerden bahsediyorsunuz ne diyeyim bilmiyorum ki ayrıca 3500 iyi bir rakam mı hakikaten, asgari ücrette 3000 olacak büyük ihtimalle. bunca çileyi niye çektik o zaman, kurumsal marketlerde kasiyer olsaydık mesele sadece para kazanmaksa. hepimiz güzel yerlere gelmek istedik ki çalıştık 90 küsür puanla guy olma fikri bile içimi burkuyor benim açıkçası. ki o bile bi vergi müfettişiyle, denetmenle aynı statüde değil hiçbir anlamda. hal böyleyken yok şu kadar para kazanılıyo yok guydan iyi deyip servis görevlisi övme mantığını anlayamıyorum ve altında bi şey arıyorum bu nedenle.