TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları

KPSS A
    2020 kpss sonrası beklediğimiz alımlar
    214
    1324
    185701
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • M
      managerialism @ilhannnn Son düzenleyen:

@ilhannnn 2021 kpss açıklanana kadar geçerli

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
      • G
        ghamul1 Son düzenleyen:

başlıkla pek alakası yok ama arkadaşlar son açıklanan sonuçlara bakıyorum da maşallah herkes Ankara - İstanbul mezunu...:) Ankara İstanbul dışında mezun olanlar olarak hiç umutlanmasak mı Bakanlıklar veya önemli kurumlar için...

Z P S 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • A
          adanali01 BTK @SBF11 Son düzenleyen:

@sbf11 hocam atandınız hayırlı olsun bırakın artık su ilanları biz sizin yerinize bekleriz🤣

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • Z
            zenginmemur @ghamul1 Son düzenleyen:

@ghamul1 onu bende düşündüm ama btk kazanan birisini görünce alakası olmadığını anladım

• S
              SBF11 @adanali01 Son düzenleyen:

@adanali01 Eyvallah hocam teşekkür ederim. 🙂 Bıraktım ben zaten hocam, KPSS puanı da boşa gidecek ama olsun, derdimiz bu olsun. 🙂

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • P
                perküsyon @ghamul1 Son düzenleyen:

@ghamul1 kayda değer bir şekilde yüksek puanla başvurmuşsanız ya da o kurumun içinden/dışından hatırı sayılır bir tanıdığınız varsa mezun olduğunuz okulun isminin pek önemi kalmıyor.

G 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                • G
                  ghamul1 @perküsyon Son düzenleyen:

@perküsyon yani kpss puanı istemeyen kurumlarda bu okullardan mezun değilseniz ve sağlam bir referans yoksa zor mu diyorsunuz hocam

P 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • P
                    perküsyon @ghamul1 Son düzenleyen:

@ghamul1 kpss puani istemeyen kurum var mi bilmiyorum ama benim gördüğüm durum bu. Anadolunun ufak bir ilinden mezun ama üst kurulda uzman. Var böyle insanlar.

• M
                      mathilda Son düzenleyen:

İl göç bu hafta gelir mi acaba ?

S ilhannnn 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                      • S
                        Semihylc @mathilda Son düzenleyen:

@mathilda geceleri resmi gazeteye bakmakdan yoruldum 😁

M A 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                        • M
                          mathilda @Semihylc Son düzenleyen:

@semihylc umarım gelir hocam ya ☺️

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                          • A
                            Abdullah_Cevdet Yasaklı @Semihylc Son düzenleyen:

@semihylc ihale kararlari ihale kararlari ihale kararlari 🙂

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                            • S
                              Semihylc @mathilda Son düzenleyen:

@mathilda inş hocam çok fena boşluğa düştüm kendi adıma söyleyeyim 3 haftadır kitap açmadım . SGK zaten kısa vadede görünmüyor 2-3 ay diyorlar . Elimizde kala kala ilgoc kaliyor .

@Abdullah_Cevdet sorma bide hepsi iniyor telefona çöplüğe döndü klasör 😁

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                              • A
                                Abdullah_Cevdet Yasaklı @Semihylc Son düzenleyen:

@semihylc aynen hocam ya kamu ihale kurumundakiler bu kadar ihale yazisi gormemistir 🙂 haftaya il goc te gelmezse gercekten durum daha da vahim olacak, sgk ocakta gelse bile bi onceki promosyon 6 ondan onceki 8 ayda aciklandi herturlu 2021 kpss gibi gibi kafamda deli sorular.

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                • S
                                  Semihylc @Abdullah_Cevdet Son düzenleyen:

@abdullah_cevdet evet en iyi ihtimaller bile bizi kurtarmaz 2021 ufukta 🤦

• S
                                    SBF11 @ghamul1 Son düzenleyen:

@ghamul1, içinde söyledi: 2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları

başlıkla pek alakası yok ama arkadaşlar son açıklanan sonuçlara bakıyorum da maşallah herkes Ankara - İstanbul mezunu...:) Ankara İstanbul dışında mezun olanlar olarak hiç umutlanmasak mı Bakanlıklar veya önemli kurumlar için...

Hocam bunun sebebi aslında kurumların Ankara ve İstanbul okullarına ağırlık vermesi değil. Mülakat aşamasına kalanların çok büyük bir kısmının Ankara, ODTÜ, Bilkent, İstanbul, Gazi, Hacettepe, Ege, Boğaziçi gibi üniversitelerden mezun olmaları. İsmini sayamadığım, unuttuğum iyi üniversiteler olmuştur. Hal böyle olunca taşradan mezun olan arkadaşlar kurumlara giremiyormuş gibi gözüküyor. Ama sıkıntı zaten taşra mezunu arkadaşların mülakata kalmakta zorlanmalarında.

Özellikle genel yetenek sorulan sınavlarda iyi üniversite mezunları daha avantajlı oluyor. Çünkü bu öğrencilerin çoğu Türkçe ve Matematik derslerine çalışma ihtiyacı bile duymuyor. Ben kendi etrafımda KPSS matematiğine çalışan tek kişi görmedim. Zamanında zaten öğrendikleri için iyi üniversiteler kazanmışlar. Matematik de öyle kolay unutulan bir şey değil. Ayrıca iyi üniversitelerde çok kitap okutuluyor. 30-40 sayfa ders notuyla geçmek bazı üniversitelerde mümkün değil. Çok okuyunca Türkçe de ister istemez gelişiyor. Bu yüzden daha avantajlı oluyor bu okul mezunları.

Daha başka nedenler de var fakat en basitinden bunlar aklıma geldiği için yazdım. Linç yememek için daha fazla yazamayacağım. 🙂

G Willsmithh 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 9
                                    • G
                                      ghamul1 @SBF11 Son düzenleyen:

@sbf11 teşekkür ederim hocam bir hayli detaylı oldu 🙂

• ilhannnn
                                        ilhannnn @mathilda Son düzenleyen:

@mathilda Sosyal medyada il göç 2021 kasıma kadar alım yok diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum. 3 kişi peş peşe yazdı. İnşallah ilan gelir.

"Le tuftuhannel Konstantiniyye fele ni'mel emiri emiruha ve le ni'mel ceyş zalikel ceyş”

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • mrvguy
                                          mrvguy Son düzenleyen:

Bu mali hizmetler il goc gelmiyecek mi acaba? Ocakta hareketlenme olur mu ki?

• Willsmithh
                                            Willsmithh @SBF11 Son düzenleyen:

@sbf11 forumun yeni durum tespitcisi ilan ediyorum seni hocam tebrikler gayet iyi açıklamışsın 🙂

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 24
                                            • 25
                                            • 26
                                            • 27
                                            • 28
                                            • 66
                                            • 67
                                            • 26 / 67
                                            • İlk ileti