Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Üzücü bir haberim var sevgili forumdaşlarım. Sonuçların, hakimlik sonucundan sonra açıklanacağını duydum.
20 günümüz daha var maaaaaaalesef. -
@vamos nereden duydunuz hocam, bilgi kesin mi ?
-
@vamos güvendiğiniz bir kaynaktan mı edindiniz bilgiyi acaba? ben de merak ettim
-
@vamos 21 aralıkta hakinliğin sadece yazılı sınav sonucu açıklanacak. mülakatını beklemezler çünkü hakimlik mülakatının açıklanması yaz ayını bulur. yazılı sımavı beklemeleri de çok saçma. zaten hakimlikte mülakata kalamayacak birisi bu kurumda da 70 alıp mülakata kalamaz. kaynak pek güvenilir gelmedi.
-
@islimbot Mülakat sonucu dememiştim zaten, 7-8 ay beklemek çok saçma olur. Bana iletilen hakimliğin yazılı sonucu bekleniyor. Demek ki kvkk kazananları, hakimlikte mülakata hak kazanamayanlardan olacak. Geçen alımda, hakimliğe gidenler olduğu için kadro dolmamış olabilir. Bakalım 21’inden önce mi açıklanacak sonra mı.
-
-
@vamos kurum icinden biri mi soyledi hocam?
-
@nacht Evet, kurum içinden birisi söyledi.
-
@vamos peki hakimlik yazılı sınav sonuçlarının beklenme amacı o sınavdan başarılı olanlara olumsuz yaklaşılacağı anlamına mı geliyor?
-
@deloyne Evet, ben öyle düşünüyorum. Hakimlik yazılısını kazananlar kvkk’dan elenecek sanırım.
-
@vamos yanlis anlamayin da bu biraz sacma bi dusunce. Sirf insan baska sinavin yazilisini kazandi diye elenir mi ? Gecen sefer 15 kiside 2 kisi sanırım geçti hakimlige 2 kisi icin mantikli mi bu hareket?
-
@nacht Yok hocam ben neden yanlış anlayım. Kurum, kadronun boş kalmasını istemiyor demek ki. Bu arada 2018 kvkk mülakat sonucu da (24 ocak) hakimlik sonuçlarından (22 ocak) 2 gün sonra açıklanmış.
-
Başkanın görev süresi 15 aralıkta doluyor sanırım. Bu tarihten önce alımın sonuçlandırılması gerekmez mi?
-
@hukukişisi kurum başkanının seçilme tarihi 30 Ocak 2017. Üye seçilme tarihi 15 Aralık 2016. Üye olarak görev süresinin biteceğini düşünürsek 15 Aralıktan önce açıklanması mantıklı ama üyeliklerin sona ermesine yakın bildirim yapılıyor yenisi seçilene kadar üyeler görevlerine devam ediyorlar. Seçilme süresi, bildirim vs göz önünde bulundurulduğunda sürecin @vamos un dediğine daha yakın bir şekilde ilerleyeceği kanaatindeyim. Yani muhtemelen hakimlik sınav sonuçlarına yakın olacaktır. Hakimlik sınav sonuçlarının da 21 Aralık denmesine rağmen daha erken açıklanabileceği yönünde fikirler de mevcut (çünkü geçen yılda 1 ayda açıklanır denilmiş 25 günde açıklanmış). Tüm bunları değerlendirince daha bekleme süresinin uzun olduğunu söyleyebiliriz bence...
-
Biliyorum bir avuç kişiyiz fakat kurumu arayan soran oldu mu bu süreçte? Ben yukarıda arkadaşın söylediklerini mantıklı bulup aramamayı tercih ettim lakin cuma günü yoklarım.
-
@mutlakbutlan açıkçası ben de arkadaşın söylediklerine itimat ederek aramadım, doğru gibi de görünüyor
-
@mutlakbutlan ben pazartesiye kadar beklemeyi düşünüyorum aramak için.. belki hakimlik önce açıklanır diye umuyorum cuma günü gibi
-
Kurumu aradım biraz önce, kurul üyelerinin pandemi dolayısıyla bir araya gelemediğini ve siteyi takip etmemiz gerektiğini ilettiler. Bana geçiştirmek amaçlı verilen bir cevap gibi hissettirdi beyfendinin ses tonu.
-
Hakimlik sınavı da açıklandığına göre sıra bizimkinde, hayırlısı bakalım.
-
@vamos sonuçların hakimlik sınavından sonra açıklanacağını siz söylemiştiniz sanırım. Tahminen ne zaman açıklanacağı konusunda bir duyumunuz var mı