Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
-
Yine kamyonun arkasindan binlerce kişiye atılan 10 tane yardım poşeti gibi ilan. 3 5 kisi harici kimseye faydasi yok
-
Bakanlığın önceki ilanlar gibi YDS'siz ilan gelmesi çok güzel oldu. Bu kurumları tebrik ederim. Devamı dilerim.
-
@hayırlısı035 hocam linç yersiniz niye dediniz
-
Uluslararası ilişkiler alımı 4 kişi. 16 kişi mülakata çağrılacak. Kaç ile kapatır acaba?
-
@bytheodoras RTÜK ve Enerji Bakanlığı gibi olmayacağı kesin en azından. 95lere falan düşer heralde. O civarlarda bekliyorum ben ama belli olmaz tabi.
-
@hayırlısı035, içinde söyledi: Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
Bakanlığın önceki ilanlar gibi YDS'siz ilan gelmesi çok güzel oldu. Bu kurumları tebrik ederim. Devamı dilerim.
Yds siz ilanlari mi tebrik ediyosun ? Yds niz olmadigi icin olsa gerek ;))))
-
YDS ile gelince siz nasıl seviniyorsanız.
@matrakçı-nasuh, içinde söyledi: Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021@hayırlısı035, içinde söyledi: Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
Yds siz ilanlari mi tebrik ediyosun ? Yds niz olmadigi icin olsa gerek ;))))
-
Arkadaşlar benim bölüm siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler benim başvurumu kabul etmiyor. Aradım bakanlığı da ama telefona çıkan yok. Acaba sisteme eşdeğerlik belgesi yüklesem yine de kabul eder mi acaba?
-
@mirakar, içinde söyledi: Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
Arkadaşlar benim bölüm siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler benim başvurumu kabul etmiyor. Aradım bakanlığı da ama telefona çıkan yok. Acaba sisteme eşdeğerlik belgesi yüklesem yine de kabul eder mi acaba?
aynı uyarıyı şimdi ben de gördüm.. siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler mezunuyum ben de.. kabul edilmemesi büyük saçmalık.
-
Başvuru yapabilen oldu mu bi türlü tamamlayamadım
-
@fdl yani diğer bakanlıklarda böyle değil burada niye böyle anlamadım. Kurumu bir daha arayacağım bir de mail atacağım.
-
Önceki yılların konularına baktım ama mülakat soruları hakkında bir şey yazan olmamış. Bakanlık, sınavda hiç soru sormayacağı alana neden kontenjan açmış anlamadım. Uli'den alım var ama sınav konularının tamamına yakını iktisat. Gözümden kaçırdığım bir şey mi var acaba?
-
Arkadaşlar özgeçmiş bölümünde pasaport ve ehliyet sınıfının sol tarafındaki başlık bölümüne ne yazacağız? bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
-
@fdl hocam Kalkınma Ajansları da genelde böyle ilana çıkıyordu. Sadece Kamu Yönetimi diye. Ben de mail atıyordum veya arıyordum YÖK tarafından Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi ile Kamu Yönetimi bölümü eş değer kabul edilmiştir diye. Sonrasında ilanı revize ederek Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünü de ekliyorlardı. Aynı sıkıntı burada da var. Aransa revize ederler ilanı
-
@ayemsoso ben "diğer" yazdım
-
eşdeğerlik kabul ediliyor mu gerçekten? çünkü mesela kaymakamlık için çekoya eşdeğerlik veriyorlar burası için aynı şey geçerli mi?
-
maliyeden sıralaması 30 un altında olup başvuracak kimler var?
-
@duha bölüm sıralaması mı p19 sırası mı
-
@ankara19
p19 branş sıralaması. bölüm bazlı p19 yani
forumdan bile 4 kişi bulursak boşuna ümitlenmeyelim