EPDK 30 UZMAN YARDIMCISI 2020 ALIM İLANI
-
@sipahi evet hocam 2020 sanırım artık 90 a değil 95 ile ele girmemiz lazım
-
Benim de 2020, P32:94.207 , sıralama 11
-
@tomjoad anladım hocam bu ilan için gelmesi zor gibi, sayı çok az yoksa bu 90 lar az puan değil Allah yardımcımız olsun
-
2019 kpss p32: 93,4 sıra: 62 bence 93 altına inmez
-
@Willsmithh hocam içişleri uzm ocaktan önce gelir mi bi bilginiz var mı?
-
@paretowilfredo hocam defalarca sordum hic cevap vermediniz il planlamada bir gelisme var mi ?
-
@çakırcalı zaman konusunda bilgim yok hocam ama geleceği kesin
-
@qweasd123 92 93 un altina dusecegini zannetmem alim az ve direk mulakat
-
2019 92.80 sıralama 85
2020 92.04 sıralama 45 gelme ihtimali var mı ? -
Kurumun çalışma şartları, iş yoğunluğu vb. hakkında bilgisi olan var mı? Bazı üst kurullarda turne benzeri şeyler oluyor. Bu kurumda var mıdır?
-
Kurumda uzmanlığa geçerken yds mi isteniyor bilgisi olan var mi?
-
@ankara19 Evet uzmanlığa geçerken yds istiyormuş, kurumun meslek personeli yönetmeliğinde yazıyor.
-
https://www.epdk.gov.tr/Detay/Icerik/3-0-22/yonetmelikler Bu linke tıklayın arkadaşlar.
Önünüze gelen sayfada ''Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Meslek Personeli Yönetmeliği'' buna tıklayın. Word dosyası olarak iner yönetmelik. Çok uzun değil zaten. Aradığınız bilgilerin bir kısmını buradan edinebilirsiniz.
-
Kpss sonrası kurum sınavı yapmak kadar mantıksız bir iş yok . O yüzden EPDK ya helal olsun. Derece yapan insanların bilgisini mi olçüyorlar tesadüfen mi aldı acaba bu puanı diye mi düşünüyorlar. Ne diye kurum sınavı yapılıyor anlamış değilim. Kurum sınavı denilen şeyde KPSS kalitesinin çok altında ozensiz hazırlanmış kpss konularından farklı tek yani 2-3 tane kendi mevzuatlarindan sordukları sorular. Hadi klasik sınav da yorumlama kabiliyetini olctugunu farzederek onu es geçelim test yapılan kurum sinavlari beni deli ediyor.
-
@müfettişbey bunu kurumlar kendileri biliyor ama yönetmelik değiştirmek ve usulü bozmak cesaretini tüm kurumlar gösteremiyor.Tcdd sınavında üstad lar sınav yaptıkları için mahcup olmuşlardı aynen şunu söylediler zaten siz kedinizi kanıtlamış derece öğrencilerisiniz ama mecburen yönetmelik böyle bize kalsa direk sözlü sınav yaparız dediler.
-
Daha önce hukuk alanında mülakata giren var mı? Neler sorulduğu ve mülakat hakkında genel bilgi verebilir misiniz?
-
böyle bir kurum nasıl yds istemez aklım almıyor. Saçmalığa bak. Artık en dandik kurumlar bile yds isterken
-
Arkadaşlar diplomayı e devletten ekran görüntüsü şeklinde atsak olur mu acaba yoksa diplomanın fotoğrafını çekmek zorunda mıyız
-
@michalkalecki e devletten mezuniyet belgesi yükledim ben diploma şart değil bildiğim kadarıyla
-
88 gelir mi arkadaşlar?