2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
-
@willsmithh hocam içişleri geçen sene mart ilan haziran mülakat olmuştu bu senede aynısı olacak galiba
-
2017 senesinde kamu düzeni güvenliği alımı vardı . Ona yakın bir alım olmaz mı acaba. Orası ilga oldu biliyorum ama çok istediğim bi yerdi. Belki ona yakın bir genel müdürlük alımı vb olabilir mi diye ummuyor değilim bu yeni kadro söylentileri çıkınca
-
Daha öncede belirttim son yılların en iyi çalışan personel alımları anlamında azda olsa özde olsa tıkır tıkır süreci yürüten tek bakanlık İçişleri. İibf'nin lokomotif bakanlığı HMB idi fakat artık İçişleri oldu. Bu durumda sayın bakanın muhakkak ki etkisi var. Yeni bir unvanda yeni bir alım süreci başlatılması İİBF için yeni bir ekmek kapısı olur. Ve pandemi surecinde de sınavlarını mülakatlarını yapıp adayları mağdur etmediği içinde başka sayın bakan olmak üzere İçişleri teşkilatınada kendi adıma teşekkür ediyorum. Keşke diğer bakanlık ve kurumlarda bu hassasiyette ve özveride bulunsa.
-
Geç gelmesi ve başka alımlar ile sürecin çalışmaması hepimizin yararına olur.Zaten ilan gelmesi ve sonuçlar arasında 2 3 ay anca oluyor çok iyi süreç yönetiyorlar umarım gelir ve listede oluruz
-
@willsmithh
hocam siz hangi kurumdaydınız şuan -
İl göç uzman yardımcısıyım
-
@willsmithh rotasyon durumu il göçte gerçekten işliyor mu hocam yoksa nasıl oluyor
-
@willsmithh maaşlar nasıl hocam
-
Normal 2200 gösterge , TY sitede yazıyor hocam
-
Ben 8 ay önce girdim , rotasyon tam katı uygulanmıyor özellikle bölge kuralı yanlız bu konu tartışmalı bende tam bilgi sahibiyim
-
@adam-simith Onay gelmesi açısından evet dostum. Ama o listede yer almasalar bile sonrasında A Grubu için talepte bulunabilirler.
-
@sherlock-holmess Dostum İl Planlama 30-32 kamu puanlarından seçilir diye düşünüyorum. SEDDK ise birden fazla puan türü seçebilir diğer üst kurulların ekserisi gibi. Bu arada Çalışma Ekonomisi gibi bir öncelik olacağını sanmıyorum. Kurumun görev alanı ile Çalışma ekonomisi alanı oldukça kopuk.
-
@ekumeku Yazılı sınavla alacaktır dostum muhtemelen. Tabi İstisnaları var bunun. Yazılı sınav yaparsa da bu gibi alımlar genelde 20 kat oluyor ama tabi daha az da tercih edebilir kurum. İngilizceyi sınavında sorması fikrine daha yakınım dostum üst kurullardan yola çıkarak. Ama eski sigorta denetim alımlarında YDS isteniyordu yanlış anımsamıyorsam. Bu alışkanlık da sürdürülebilir.
-
@zenginmemur Bekliyordum dostum. Uzmanlık geldi. Teftişin de geleceğini düşünüyorum halen.
-
@paretowilfredo bu yilda liste mart ayinda mi yayinlanir gecmia yillarda 9 martta ve 24 martta yaynlanmie
-
@paretowilfredo cb başkanlıklarından umut var mı ya da Tika'dan?
-
@lion Adalet bakanlığını da göz ardı etmeyelim.
-
@gpale TİKA'dan yılbaşında bekliyordum ama ilginç bir şekilde gelmedi.. Üstelik atama izni de vardı, kullanmadı..
-
Kamunun çalışma saatleri normale dönmesiyle birlikte bi hareketlilik olur mu acaba
-
strateji ve bütçe duyumu var mı arkadaşlar 2 yıl oldu nerdeyse