Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
Iktisat beni zorladı kamu hukuku ilk sorusu zordu özel hukuk zor değildi. Sanırım elenirsem iktisattan eleneceğim.
-
İktisat çok zor geldi bana, keşke muhasebe seçseydim, muhasebe seçen varmıydı zorluk derecesi nasıldı
-
İktisat beni de çok zorladı. Keşke maliye seçseydim. Muhasebe kolaydı. Sadece zorunlu soru detaydı. Değerleme ölçütlerini istiyordu. Smm tablosu ve oran analizi vardı. 4. Soru işletmenin türleri falan tarzı bir soruydu. Maliye nasıldı arkadaşlar ?
-
@blcmert maliye de zorunlu soru dissaliiklar nedir negatif dissalliklara karşı piyasa çözümünü yazınız.
Seçmeliler ise iradi maliye politikası, vuka göre mücbir sebep nedenleri ve sonucları, cb hükümet sistemi sonrası bütçe değişiklikleri nelerdir. -
@yakup-cemil hukuk ilk sorusuna ne dediniz hocam
-
@muzgor ben Danıştay dedim içtihatlar kurulu falan dedim kesim karar dediği için istinafın kararına
-
Kamu hukuku zorunlu sorusuna ne yazdınız
-
@nurkse06 İçtihadı birleştirme kararı yaptım ama emin değilim
-
Özel hukukta zorunlu soru neydi acaba
-
Emre yazılı senetlerde ileri sürülen defiler nelerdir?
-
@gugukkusu1 Danıştay dava daireleri kuruluna diye okudum
-
@nurkse06 si ne yazdınız cevaba
-
@muzgor Danıştaya başvurulur yazdım sadece
-
Ben de Danıştay dedim karar kesin o yüzden kanın yoluna başvurulamaz dedim ama içtihadı birleştirme dedim siz emin misniz hocam cevabınızdan
-
@muzgor fotoğraf atıcam ama PDF istiyor, kitapta Danıştay dava daireleri kurulunca 3 ay içinde karar verilir yazıyor
-
@nurkse06 Ben de Danıştay Dava daireleri kurulu çözer dedim. 40 puanlık zorunlu soruydu 2 cümle yazdım geçtim. Nasıl bir puanlama olur, ya da ne yazılabilirdi ki
-
@michels27 kurumun kalitesine yakışmayan sorulardı zaten önceki yıllar da çok kolay sorulduğu yazılmış o yüzden kendilerince zorlamak istemişler ama bu zorlama değil alakasız olmuş, özellikle iktisatta ki 2. Seçmeli soru
-
@nurkse06 içtihatları birleştirme dedim o zaman sıfır puan gelir heralde
-
@muzgor bir kaç şey daha yazdım gerçi de acaba oralardan puan gelir mi
-
Puanlama nasıl olur acaba. Ben de danıştay a başvurulur diye 2 cümle yazdım. Pek umudum yok açıkçası