2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Ahı bana niye yapsınlar ki?Bende işsizim eşit şartlarda girmiyoruz.Neye göre bu 27 kisi listede 35 yaş şartını demiyorum.Hocam ben 1.listeyi bekliyordum gibten.Bir açıklama bile yapmadan 5027 kisi sınava giriyoruz.Şimdi o zaman 35 yaş mağdurları senin lafınla mulakata kalsada fişlendiler mi?Sacma sapan yorum yapmayın
-
Sizlere de bişiy demiyorum. Bizi bu hale sokanlar utansın.
Bu arada belki kurum bu konuyu öngörürse mülakata 1er 2şer kişi fazla alır. Konu da çözülür. Uzatmayalım. Atanamasanız da bu pişmanlık dolu süreci bitirmiş olursunuz. Ben artık öyle düşünüyorum. Allaha emanetsiniz. -
Korkanlar bir sonraki alımı beklesin 1 kişinin hesabını yapanlar yani
-
Yani diyorsun ki şuan 35 yaştan dava açanları memur dolaylı yoldan olarak tehdit mi etti? Ayrıca ahı haksız değil. Hem yönetmenliğe göre hem de ilana göre idare hatalı karar verdi.
@lannisjk, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı@zenginmemur yaptığınız masrafla kalırsınız hocam. Sanırım sınavızın gidişatına göre açacaksınız, mülakata kalırsanız açmayacaksınız ama unutmayın ne hak yerini bulur ne de siz onca ahtan sonra mülakatı geçersiniz. Zaten memur bana telefonda bizi dava edenler sence mülakatta sorun yaşamaz mı demişti. Varın gerisini siz düşünün...
-
@akncıı beklemekse hepimiz bekledik , nasibinizse sizi bulur heybeye adam bu sınavı zaten geçemez dert etmeyin kendinize .
-
Bu sınav sonucunda her turlu dava açılır eğer iller eşitlemenzse .atip tutanlar bu sizinde aleyhinize oldu bakin. yok farkında değil bunlar .ben açmazsam ilinde fazla kişi giren aday sınavdan sonra dava acar adamın işi ne acar tabi.
-
Kimse dava falan acamaz. Bos boş konuşurlar. Ati alan Üsküdar i gecer. Onlar her zamanki gibi konusmaya devam eder.
-
Eğer tercihler tekrar başlasaydı. Bir il 10 kişi alacak çağrılan 50 ama diğer il 10 kişi alacak çağrılan 52 kişidir. Tabi herkes realist olarak az çağrılan tercih edecek. Buna sen de dahil o zaman sen de mi korkmuş oldun? Tabi kendin bu haksızlığa uğranmadığın için rahat konuşuyorsun
@schossow99, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Korkanlar bir sonraki alımı beklesin 1 kişinin hesabını yapanlar yani
-
Eğer fazladan girilen illerde sen olsaydın. Bu şekilde konuşabilir miydin? Tabi sen de itiraz ederdin. Şimdi bu arkadaşların haklı itirazları bu şekilde yazarak eline bir şey geçmez. Birgün sen de mağdur olduğun sosyal medya yazma o zaman.....
@fenerlim, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Kimse dava falan acamaz. Bos boş konuşurlar. Ati alan Üsküdar i gecer. Onlar her zamanki gibi konusmaya devam eder.
-
@schossow99
Hocam, ya sonradan eklenen bir kişi nedeniyle sınavı kazanamazsam korkusu yaşayanları bir kenarda tutarak soruyorum
çünkü; zaten sınavı son sıradan kazanmaya umut bağlamış birinin sınavının pek de iyi geçeceği ihtimali zayıf. bu konuda hemfikiriz hepimiz.ancak; liste yönetmeliğe açıkça aykırıyken, tut ki bu ihtimal dahilindeki olay yaşandı ve bu durumda da bu mağduriyeti yaşayan kişi açıkça haklı olacakken, ortaya çıkacak bir iptal davasının geçmişe dönük bir sonucuyla şu yaşadığımız sürecin tamamen yaşanmamış gibi elimizde sıfırla ortada kalacağımız ihtimali hiç mi gözünüzü korkutmuyor ?
-
sınavım kötü geçti zaten 60 günlük süremde vardı hazır bahanemde vardı durun ben bir dava açayım mı diyeceksiniz. komik olur bu cidden o zaman sınava girme girmeden aç böylece komple sınavı iptal mi ettireceksin. 27 kişi için 5000 kişiyi komple mağdur edeceksin ki onların da senden yüksek puan alacağı da kesin değil
-
@elara valla güzel bahane haa sınavım kötü geçerse ben iyisimi gidip öyle yapayım fazladan 27 kişi aldılar yönetmeliğe uymadılar gidip dava açayım sınavı iptal ettireyim hepinizin de hakkına komple gireyim çok mantıklıymış tek akıllı sizdiniz hakim de zaten size demezdi madem öyleydi sınavdan önce nerdeydin diye
-
@hayırlısı035 fazladan girilen illerden birindeyim
-
İstanbul için sınava gireceğim ve fazladan 7 kişi ile yarışacağım arkadaşlara katılıyorum ilk listeyle sınav yapılmalıydı kurum böyle bi karar verdi nasibimizde varsa 7 kişi değil 70 kişide girse o sınav geçilir hele ki sınav sonuçları açıklanınca hiç bişey iptal edilmez kimsenin kazanılmış haklarını geri alınamaz bence kimse dava da açmaz İstanbul için 7 kişi listeye eklendi ama kaç kişi de listeden çıktı başka yerleri kazanıp gittiler çalışan insan her turlu sınavı geçer herkese şimdiden başarılar dostlar
-
İstanbul için sınava gireceğim ve fazladan 7 kişi ile yarışacağım arkadaşlara katılıyorum ilk listeyle sınav yapılmalıydı kurum böyle bi karar verdi nasibimizde varsa 7 kişi değil 70 kişide girse o sınav geçilir hele ki sınav sonuçları açıklanınca hiç bişey iptal edilmez kimsenin kazanılmış haklarını geri alınamaz bence kimse dava da açmaz İstanbul için 7 kişi listeye eklendi ama kaç kişi de listeden çıktı başka yerleri kazanıp gittiler çalışan insan her turlu sınavı geçer herkese şimdiden başarılar dostlar
-
@hayırlısı035 listeye gib hatası sonucu sonradan giren kişilerin liste dışı bırakılması mı hakka uygun olacaktı peki? Keşke imkanımız olsa benim gireceğim sınava alabilseydik umrumda bile olmazdı. Ben kendime güveniyorum sonuçta. Kendinizi daha sınava girmeden yıpratmayın, 1 kişi yüzünden kaybedersen sınavı o zaman hakkını ara arama demiyorum. Hepimiz yorulduk oturun derse çalışın.
-
@fenerlim bence de acmaz, aynı ıl icin sınava gırecegım bır kısı ıkı ayrı yerden yazıyor , bır platformda dava acacagım bırınde dava acmam ama sonradan lısteye gırenı bulur pışman ederım rahat vermem dıyor.Psikopatça hakkını ısteyen bır grup
-
İyi sen itiraz etmeyebilirsin. İtiraz edenlere zehir zemberek yazı yazmayın. Çünkü haklı itirazı var.
@fenerlim, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@hayırlısı035 fazladan girilen illerden birindeyim
-
Bence bütün bunları bir kenara bırakıp kurumun neden böyle bir karar verdiği üzerinden fikir yürütelim. Ortada teknik olarak kimsenin aleyhine bir durum söz konusu değil sonuç olarak.
-
Evet uygun çünkü idari hatasından dolayı listesinde girebildiler. Normalde bu hata olmasaydı. Bu sınava giremecekleri biliyorlardı. Ayrıca bekara karı boşamak kolay....
Evet hepimiz yorulduk@hellsing, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@hayırlısı035 listeye gib hatası sonucu sonradan giren kişilerin liste dışı bırakılması mı hakka uygun olacaktı peki? Keşke imkanımız olsa benim gireceğim sınava alabilseydik umrumda bile olmazdı. Ben kendime güveniyorum sonuçta. Kendinizi daha sınava girmeden yıpratmayın, 1 kişi yüzünden kaybedersen sınavı o zaman hakkını ara arama demiyorum. Hepimiz yorulduk oturun derse çalışın.