Hazine ve Maliye Bakanlığı Stajyer Hazine Kontrolörlüğü Alım İlanı 2020
-
@sinapsis hayır yeni klasiklerin(rasyonel bekleyişler) monetaristleri(adaptif bekleyişleri) nasıl eleştirdiğini soruyordu
-
@ekeblad evet hocam dogrudur, cunku benim dediklerim 2017 ilanının forum sayfasına goreymıs gecen sene degil
-
@prezıntcihangir ben yenı klasiklere karsı elestırı gibi okudum soruyuya hayırlısı olsun artık teşekkür ederim hocam
-
@ekeblad çok teşekkür ederim
-
@sinapsis aynen aynen aslında onu demek istedim .
-
-
70’i geçen kaç kişi olur tahminen arkadaşlar? Yani mülakata kaç kişi kalır?
-
Arkadaşlar muhasebe nasıldı zor muydu monografi
-
@guy1626 zor değildi ama bu sene süreyi kısalttıkları için yetiştiremedim ben
-
@tb hangi kısım yetişmedi
-
@uvyx yevmiyelerde çok oyalandım birkaç defa kontrol edeyim derken genel geçici mizanı kurdum ama rakamları toplayamadım. bide 14 puanlık kapanış kayıtları eksik. diğer sorular yetişti
-
Sınav çok zor değildi bence. Kaç kişi kalacak merak ediyorum sonuçta barajı geçen herkes mülakata kalacak. Katılım sayısı hakkında bilgisi olan var mı bu arada?
-
40 kalacak demişler
-
@uvyx 40 mı kalacak yoksa 70 i geçen herkes mi? yönetmelikte bir şey yazmıyor
-
Silinmiştir
-
"Arkadaşlar hazine mülakatına 40 kişi cagrilacakmis, sordum.
Sınava da 90 kişi gelmiş." -
@uvyx kime sordunuz ya da sormuşlar hocam? Yönetmelik gayet açık değil mi? Yani 70’i geçen herkes mülakatta işte. 90’ı da geçse mülakattalar.
-
silinmiştir
-
@önemli Hocam o soran kişi benim. Gri takım elbiseli bir üstad vardı hatırlarsanız, ona sordum üstad ilanda bir şey yazmıyor, kaç kişi çağrılacak mülakata diye.
-
@muzmin montların asıldığı yerde soran siz miydiniz hocam ayakta? Benim anlamadığım geçen sene 15 kişi alacakken 39 kişi mülakata kalmış neden ve hangi mantığa göre 40 dedi onu anlayamadım.