Kurum İçi Özel Sınavların İptali İçin İİBF'nin Dava Açması
-
Kurum içi uzman alımlarına eşit koşulda yarışmadığımız için itiraz ediyoruz. Hadi İİBF'li birlik ol. Yapman gereken tek şey gruba katılmak ve dava sürecini öğrenmek.
@kurumicihaksizliktir
İİBFKurumİçine DavaAçıyorGrubumuza bekleniyorsunuz İİBF liler
Hakkimizi ariyoruz buna sizde destek olun -
Buraya şimdi... Arkadaşlar ben x vergi dairesi nde guy um bugün üstadlar dan talep toplandığını ve en yakın zamanda xxxx sayıda alım yapılacakmış yazsam altına dünya kadar insan yazar.. ama iş hakkımızı arayalım a gelince ses seda Yok..
Çok üzücü... -
@nic39, içinde söyledi: Kurum İçi Özel Sınavların İptali İçin İİBF'nin Dava Açması
Buraya şimdi... Arkadaşlar ben x vergi dairesi nde guy um bugün üstadlar dan talep toplandığını ve en yakın zamanda xxxx sayıda alım yapılacakmış yazsam altına dünya kadar insan yazar.. ama iş hakkımızı arayalım a gelince ses seda Yok..
Çok üzücü..."Ay hocam inşallah ya, 'ders çalışmak' için bu duyumlara çok ihtiyacımız var" (!)
-
İİBF arkadaslari grubumuza bekliyoruz. Birlikten kuvvet dogar
-
Dava açılıyor arkadaslar yok mu destek olmak isteyen İİBF li arkadaşlarımız. Sonucu hepimizi etkiliyor. Artik kurumici diye bir derdimiz olmayacak inşallah
-
@guy-yolunda her anlamda elimizden ne geliosa yapmaliyiz
-
Destek lutfen arkadaslar sadece ders çalışarak olmuyo kadro olmazsa isterseniz 100 alın nafile. İlk mesajdaki grubumuza bekleniyorsunuzz
-
Arkadaşlar kurumdan alınan cevaba göre açıktan atamada kullanılan kadro sayıları Cumhurbaşkanlığınca her yıl belirleniyormuş. Kurum içi sınavlarda sınava girenlerin mevcut kadrolarının değiştirilmesi ile oluyormuş. Bu nedenle kurum içi alım açıktan atama sayısını ilgilendirmiyormuş.
-
@efkanbaba sen belliki kurum içinde uzmanlik bekleyen birisin. hocam millet salak değil neyin ne olduğunu herkes görüyor. sirf vaz geçelim diye burada asilsiz haber yapma. bu iptal olacak o kadar sizede beleşten uzmanlik yok. herkes hak ettigi kadarini alacak. hakkimizi yedirmeyecegiz. elinizden geleni yapın bizde elimizden geleni yapacağız. o kadro iibf nindir. hakkimza göz dikeni Allah'a sonrada adalete havale ediyoruz.
-
@efkanbaba kurum niye bize cevap vermiyor.Caycı şoför güvenlik görevlisi direk uzman olarak atanacak bizde hakkımizi mi aramayacağız.Hocam keşke içinizde kalsaydı düşünceleriniz.Gelen ilanın sayısı en az 2000 olmalıydı.
-
inanayin buna ben aradim kurumu adam sinavi yapmayın desler yapmayiz dedi. bunlar beleşçi beleşçi. onca gariban mezunun kadrosuna göz dikip kendilerini sağlama almak istiyorlar. onca masum insani ezerek. arkadaş hakkını savunmak isteyen gelsin hakkını savunsun. bu kadro bizim bizim. hakkını yedirme gel ve davani savun
-
Davamiza destek icin ilk iletideki gruba bekleniyorsunuz. Bugun bu dava olmazsa eger ilan falan beklemeyin arkadaslar. Lutfen duyarli olalim destege gelelim🥳
-
Merhaba dostlar.
Kurum içi özel uzmanlık sınavının ne olduğunu, neye dayanarak böyle bir hak iddia edildiğini ve bu hak iddiasının aslında ne kadar dayanaksız ve kanunun yanlış yorumuyla mümkün olduğunu anlatmaya çalıştığım bir yazı hazırladık. Bu yazıda hem mevzuat hem de verimlilik anlamında kurum içi uzman alımının yanlışlıklarını inceleyebilirsiniz; -
Yarın vekalet sayısı 46 oluyor ve bu hafta artık muhtemelen ilk 3 davayı açıyoruz. Gücümüz yettiğince de diğer davaları , 9 ayrı mahkemede açmayı düşünüyoruz. Biraz daha desteğe ihtiyacımız var.
-
Grup linki değiştiği için tekrar atıyorum. Davaya destek için lütfen katılın.
-
Dostlar açıkçası süreç çok iç açıcı, çok umut verici şekilde ilerledi bugüne dek ancak bazı yanlış giden şeyler olduğu kanaatindeyim, bunlara dair bir kaç öneride bulunmak istiyorum.
Öncelikle kol kırılıp yen içinde kalması gerekirken özellikle twitter üzerinde bir A-B ayrımı ve mücadelesi olduğunu dışarıya fazlasıyla aşikar ediyorsunuz. Özellikle B grubu için mücadele eden dostlarımız bunu çok yapıyorlar ve inanın bu hiç hoş gözükmüyor dışarıdan bakınca. Ele güne karşı diye bir söz vardır. İçerde neyi nasıl tartışırsanız tartışın ancak özellikle sosyal medyada bunu törpülemeye çalışın.
Bunun muhtelif bir kaç kişi tarafından değil, organize biçimde yapıldığı da yine hoş gözükmeyen şeylerden birisi. Örnek vereyim, İbrahim USLU Beyefendi kurum içine dair bir tweet atmış, bu konu başlığına etkileşim göstermiş. Altına koşa koşa 10 - 15 kişinin hayır en büyük sorunumuz bu değil, bizim sorunumuz 4001 diye aynı anda yazması o devlet adamı nezdinde nasıl gözüküyor bir düşünün. Kendisi zaten her tür soruna fazlasıyla hassasiyet göstermişken onu farklı bir davanın tarafı haline getirmeye çalışmanız elde edilmiş olan bu tek tük desteği de elimizden götürecektir.
Bu gibi ikiliklerden artık sıyrılmak lazım. Azami düzeyde tüm sorunları eşit derecede ele alarak dile getirdim ben bugüne dek. Sizlerin de kendi puan türünüze göre değil, bir bütün olarak İİBF sorunları ve buna yönelik çözümlere odaklanmanız kazanımları artıracaktır. Açılan tek bir kapıya 500 kişi koşarsanız muhtemelen hepiniz birbirinizi ezersiniz o izdihamda, bu fırsatlar da uçar gider.
İbrahim Bey bir görüşme yapacak, umarım bu görüşme bu gibi bir kendini çıkarma, kendi sorununu öncüleme güdüsüne kurban gitmez. Muhtemelen elde edilen son imkan olur, İİBF sorunları kökleşerek devam eder.
-
@paretowilfredo hocam çok haklısınız maalesef çok anlamsız tepkiler veriliyor
-
@papatyaçayı Kesinlikle dostum. Üzücü olan nokta şu ki bu gibi süreçler her zaman birilerinin egosuna, öne çıkma arzusuna, çevre edinme, popüler olma, öz-tatmin gibi ihtiraslarına kurban gidiyor. Bugün etkinliklerde bulunan dostların en eskisinden de eski olarak ve deneyimlerime dayanarak öneride bulundum yalnızca. Tutulursa ne alâ. Tutulmazsa bu değirmen onları da öğütür elbet, bir şey değişmez.
-
@paretowilfredo herkes bir an önce egosunu bir kenara bırakıp, sahip değil ait olmaya çalışmalı. Umarım bundan sonraki etkinliğin konusu neyse, herkes sadece ona yönelir. Bir konu konuşulurken başka bir konu öne atılmaya çalışılmaz. Ve İbrahim Bey'le görüşmeye de gerçekten hakkaniyetli, kapsayıcı, temsil gücü kuvvetli insanlar gider umarım.
-
@paretowilfredo İbrahim Uslu Bey Strateji Bütce başkanlığından beklediğimiz ilanları ya da kurumları arayıp öğrenemez mi?Sgk denetmenliği neden bekliyor?İlk ağızdan bilgi alabilir mi?