2016 Aralık GUY Sınavı
-
@İnmyheart herkez yüksek yapınca 1 soru fazladan yanlış yapan eleniyor
-
Bu açıdan değerlendirme arkadaşım bence @uzmanyrdd
-
@İnmyheart barajı geçenleri almıyorlar sıralama sınavı olduğu için sen 95 alsan da rakiplerin 100 alsa bile elenirsin
-
guy başvurusudan tutun sınavına kadar bütün süreç saçma sapan... guy olmak için birazda ŞANS gerekiyor açıkçası hiç adil bir sistemle alım yapmıyor 73 ile guy olan varken 79 80 ile sınava dahi giremiyor, ayrıca sınav da tam bir ezber ve şans sınavı 80 bandına kadar herkes gelebiliyor ama 3-4 net şansa yapan geçiyor ve şans devreye giriyor... acilen bu sistemin değişip 5 katı sınava çağrılmalı ve 2 il seçme hakkı verilmeli, 2 katta mülakata kalmalı..
-
Puanlar 71 72 lere düsse de herkes hayirlisiyla atansa .. Emekler karsiligini bulur..
-
@guyman cok doğru söylüyorsunuz gib in açıklamalarina cok fazla takilmamak gerekir.Sahsi fikrim ilanin referandum öncesi geleceği ve en gec haziranın ilk 2 haftasindada sinavin olacağı.hakkimzda hayırlısı olsun
-
@merkantilist hangi açıdan?
-
@uzmanyrdd sınav çok kolaymış anlayışı. Çünkü sınava girenin 3kati eleniyor
-
@Üveyss oldu olacak puansız alsınlar çalışmayanın nasibinde varsa oda girsin demi kardeşim
-
@Grimmjow tabiki de oyle bir dusuncem yok.. Yazdigim 71 72 ye mi takildin. Yanildin..
-
@merkantilist yok kardeşim yanlış anlamışsın tabi ki bu açıdan değerlendirmiyorum. Sonuçta sıralama sınavı bu zorluğunun kolaylığının bir önemi yok. Sadece 83-85 vs puanların net mi puan mı nasıl hesaplanıyor vs kısmını merak etmıstım.
-
arkadaşlar ilanı bekleyip konsentre olamayan arkadaşlar için yazıyorum.. sn bakan 2000 guy alımını açıklamadan evvel ünv. hocam bir konferansta GİB yerkilileriyle konumuş ve nisan da hem guy hem de vmy alımı olacaklarını belirtmiş... Açıkçası ben burada yazmamıştım o zaman yanlış çıkar diye ama muhtemelen doğru çıkacak.. Yani ilan bekleyen arkadaşlar ilan NİSAN gibi gelebilir boşuna kendinizi üzmeyin her akşam ilan beklemeyin oturun kpss odaklı çalışın ilan rafarendum öncesi gelir zaten..
-
@totti 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@uzmanyrdd sınav kolay 4 seçenekli yanlış doğruyu götürmez çok basit sorularda var ve genelde hep aynı tarz sorular olur o yüzden bu puanlar böyle
Sinavin kolayligindan ote gecen sinavda sorular onceden servis edilmis gb bur soylem de cikti o yuzden olabilir ama ustu kapatildi cokk kisi 100 aldi vs dendi
-
Guy sınavına ilk kez girecek arkadaşlara sesleniyorum. Sınav baya kolay hatta girdigim en kolay kurum sınavı diyebilirim. Ama kolay olması bisey degistirmiyor diger adaylarda yuksek yapiyor. Zaten ankara izmir gibi iller secerseniz hata yapma lüksünüz azalıyor. Ve gecen sene gibin sınavında hatalı sorular vardi yani iki secenekte cevap olabiliyordu. O yüzden küçümsemeyin sınav kolay diye zira diğer adaylar kadar calismadiysaniz kazanamayabilirsiniz(gecen sene bile yuksek kapatti önümüzdeki guy sınavı herhalde ankara gibi iller 90 a yakin kapatabilir) . Guydan cok daha zor sınavları kazanan ama guy sınavında elenen birisi olarak tecrübelerimi aktarıyorum. Ben yandım siz yanmayın
-
Yapılacak en mantıklı ve adilane iş;ilanların sınav öncesi 2016 puanları geçerliliğiyle verilip,kurum sınavlarının kpss sonrasına bırakılmasıdır..Sınav disiplinleri çok farklı bu yıl;vmy klasik sınav ayrı bir çalışma gerektiriyor,guy test ama kpss öncesi sınav açsalar gy-gk,işletme,çeko gibi derslere zaman ayırmak çok güçleşir ve kpss'de bu derslerin hepsini birden gözardı edemezsiniz..Umuyorum bu kez adaylar lehine bir planlama yapılıyordur..
-
@Del-Piero vmy sınavı kpss ye yakın gelirse girecek adaylar olumsuz etkilenir gerçekten sıkıntı olacak adaylar için
-
@uzman hocam naptın ya kurumun 90la kapatması nedir
-
@turkkızı istanbul 84 ankara 85 le kapatmıştı 90 lar uzakta degil
-
@sradaninsan 84_85ile 90 çok farklı.:) İnşallah öyle uçuk puanlar olmaz
-
Aylardır ilan bekliyoruz, halen aklım karışır, midem bulanır sınav kpss sonrası
olsun diyenler var.Zaten kpssye hazırlanıyorsan guy sınavınada hazırsın demektir.En iyi ilan en erken gelen ilandır, şimdi gelsin kpssden sonra bir daha gelsin