2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Bu hafta eğer bir gelişme olmazsa Eylül maaşı için bir bardak soğuk su içelim. Afiyet olsun.
-
Sicilya Fatih'i buralardaysa eğer ses versin. Bir duyum bu gece rahat uyumayı sağlar. Şimdiden grazie.
-
Bekleyiş gerçekten çok yoruyor umarım yakın zamanda başlarız.
-
@hattarihanzo, içinde söyledi: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Atama, En geç 2 haftaya kesin olacak. Bu hafta çok yüksek ihtimalle olacak dedi kaynağım.
Are u ready
-
@hattarihanzo yarın ya da cuma mı oluyor bu hafta derken ? umarım dedigin gibidir
-
@spartacusflash birimlerden bazılarının alacağı net sayıyı da öğrendim. Bu hafta deniliyor, bakalım.
-
@hattarihanzo hocam ankara istanbul dağılımını öğrenebildiniz mi?
-
@hattarihanzo Burada paylaşacak mısınız? Biz de bilelim. Şimdi gruplardan birinde de bir kişinin geçen promosyonda alınan arkadaşı bu arkadaşı aramış ve "2 3 gün içinde arayacaklar demiş".
-
@xckol sadece maliye için 100 kişiden fazla. Oradan çıkarım yapabiliriz. Ankara çoğunluk diye düşünüyorum.
-
"293 kişinin bakandan imzasi tamamlanmış birimler belli olmuş. Herkesin kendi birimi iletisime gececekmis atama servisi yazıları yaziyorlarmis hala telefona cevap veremeyebiliriz dediler. En kisa zamanda birimleriniz sizinle iletisime gececek dendi. Diger arkadaslarda meraklanmasin dedi ikinci bir olura cikacak tekrardan dedi. Herkesin hakkinda hayırlısı arkadaşlar. Gvs den mi fark diye sordum muvafakatlar bazi eksik evraklar falan var dedi gvs yi biz bilmiyoruz kimse merak etmesin daha ikinci olur var bu sekilde iletin dendi hocam."
-
Herkese hayırlı olsun.
-
@michaelcorleone aradaki farkın sebebi nedir acaba bilginiz var mı?
-
Geriye kalanlar?
-
Aramalar başlamış arkadaşlar bilginize.
-
Hadi gözünüz aydın arkadaşlar sizin iş de baya uzadı
-
Aranan arkadaşlar il olarak neresi için arandı öğrenebilir miyiz?
-
@whitepaper Arayan birimler;
1.finansal piyasalar (istanbul ve Ankara)
2.kamu dönüşüm
3.hukuk
4.muhasebat birimleri -
Ben daha aranmadım , inşallah bu süreçte çok uzamaz
-
@sagropa Dış ekonomik ilişkilerden de aramaya başlamışlar.
-
Dış ekonomik ilişkiler 32
Masak 47
Pergen 24Ulaşabildiğim sayılar.