2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sözlü Mülakatları
-
@extraordinary 4 komisyon var. Yirmi beş kişi alındı her ilden sonra onları beşer beşer yukarı alıyorlar. Ortalama on dakika sürüyor. Öğle arası da verecekler sanırım. Yemek için etrafta yerler var.
-
@memurolacamben 2 saat kesin sürer.
-
Sorular nasıl hocam sorulara önem verildiğini belli ediyorlar mı yoksa sohbet havasında mı geçti daha çok
-
Eyvallah hocam 8.45 te orda olayim o zaman ben uyaniklik yapip 9.30 da fln dusunmustum
-
@onuktekin komisyonun tutumu nasıldı hocam . Ortam gergin miydi ?
-
@gencbiraday Ben henüz girmedim. Saat üçü bulur girmem
-
@memurolacamben dostum girmeniz rahat 11.00 i bulur. 12'ye doğru anca girersiniz.
-
Haaaa daha binaya giremiyoruz disarda takiliyoruz cok ilginc bi ortam o zaman, son siradakiler aksam 9 u bulur herhalde
-
@onuktekin Başarılar dostum. Allah yardımcın olsun.
-
Arkadaşlar ben istanbulda oturuyorum avrupa yakasında olur da atanırsam muhtemelen ikametgahımın oldugu ilçeye verirler diye düşünüyorum ikametgahımı istediğim ilçeye aldırsam şimdi bu yasal işlem mi olur sizce
-
@extraordinary teşekkürler dostum. Hakkımızda hayırlısı olsun.
-
Yani şu sorunu da çözse gelir idaresi gerçekten şahane olacak. Ikiye bölerek sabah grubu/ögle grubu yapılsa da insanlar keşke saatinde gelip beklese. Sabahtan akşama kadar bekletmek mülakat performansını da olumsuz etkileyen bir husus. Pek çok kurum düzene oturttu bu konuyu, darısı GİB'e inşallah.
-
mülakattan çıkan arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilir mi acaba?
-
Arkadaslar eger listenin alt siralarindaysak sabah 8.45 te gitmesek olmaz mi acaba, ortamdaki genel durum nedir
-
Arkadaşlar mülakatlar kaça kadar sürüyor ? Kaç tane komisyon var?
-
Bugun mulakata 200'den fazla kisi girdi,neden kimseden ses cikmiyor ilginc dogrusu
-
@yelloww hocam insanlar mülakatın kaç dk sürdüğünü bile söylemeyi bir avantaj zannetiyo olabilirler veya kaç tane soru sorulduğunu yazık
-
Bu kadar küçük hesapların peşindelerse vay onların haline:)
-
@onuktekin reis haric yapacaginiz isin..
-
Bugün girmedim ama öğrenebildiklerim genelde mülakatların kısa sürdüğü 5 10 dakika içersinde bitiyormuş. Çok bölüm ayrımlı soru gelmemiş ama sorular genelde yüzeysel ve çıkmış sorulara benzer detay çok sormamışlar. Maske takan da var çıkaran da var. Neye bağlı gerçekleşmiş bilmiyorum.