MİT KARİYER TOPLANTISI
-
@kamucu11 Sınava girip kazanamamak çok farklı bir durum. Yazdıklarımı anlayamamışsınız.
-
silinmiştir
-
Silinmiştir
-
Silinmiştir
-
Pilavüstü abimiz bi bakabilirsen sevinirim bir şey söylemem lazım -GT-
-
MİT'ten bana da davet mesajı geldi fakat dövme konusu kafamı karıştırıyor dövme olmaması gerekir diye düşünüyorum bilgisi olan hocalarım var mı?
-
@poznań-kaymakamı kariyer toplantısında dövme olmaması gerekiyor denmişti moralinizi bozmak gibi olmasın. Ama sanırsam belli kriterler vardı boyutu ve dövmenin yeri konusunda. Çok ufak bir şeyse sorun olmaz.
-
@poznań-kaymakamı kardeşim başvuru yapmişmiydin yoksa yapmadanmı davet aldın ve hangi branşa başvurdun acaba
-
@bts06 Maalesef ufak değil aksine bir hayli büyük ama ben istemeden de görünemeyecek yerde nasıl olacak bilmiyorum bilgi için teşekkür ederim
-
@kurtbey davet mesajı aldım hocam ben herhangi bir başvuru yapmadım, İstihbarat Uzmanı olarak. 2020 KPSS'deki başarımı kutlayıp sonra da web sitesinde adıma hesap oluşturmuşlar Ankara'ya toplantıya davet etmişler
-
Kullanıcı isteğiyle silinmiştir
-
-
Silinmiştir
-
-
Silinmiştir
-
güvenlik soruşturması devam eden var mı
-
Yeni çağırılanlar var mı 3 4 aylık süreçte.
-
-
@tuton Duyduğuma göre çağırmaya devam ediyorlarmış.
yine pek çok genç mezuna ve işsize yalanlar söyleyecekler.
Bu arada hatırlatmakta fayda var: Üstte, içeriden tanıdığı olan @pilavüstükuru nickli şahsın söylediğine (silmiş) göre ülkenin ve gençlerin hâli ortadayken kurum personelleri burayı okuyup gülüyormuş. Söylenecek çok şey var ama yazıp yazıp siliyorum.
Bu kişilerin tıyneti daha iyi anlaşılıyordur umarım. -
İzinsiz reklam silinmiştir