11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
Bi bu sgk bir de guy başlığında çok goygoy dönüyor ve çok anlamsız 1 yıldır aralıksız millet birbirini gazlıyor ilan gelecek diye. Gelmiyor işte arkdşlr o kadar puanınız var alın 70 yds merkez uzmanlıklara falan kasın.
-
@gpale burda goygoy falan dönmüyor ki millet fikrini yazıyor
-
Arkadaşlar p40 82 puan
Sıralama 918 sgk için durumum nedir? -
@konsensuss imkansız
-
@kleonard 350 kişilik bi alım gelse p40 ta kaç sıralamaya kadar şans var
-
@gmzankr066 sıralama değil puan önemli şu an ilan gelse 85 den aşşağı kapatmaz
-
İlan için duyumu olan var mı? Veya tahmin?
-
@kleonard Hocam biliyorum puan önemli de ben 85 almışım sıralamam 300 lerde anlamaya çalışıyorum. Kalır mıyım diye. Beklediğimden düşük geldi zaten çok üzgünüm lütfen tecrübeli biri yazabilir mi ya? 85.8
-
@gmzankr066 o bu puana gelir bence benim puan 86 idi geçen sene sınırdan girmiştim şu an kurumda çalışıyorum zaten
-
@kleonard Hocam sizin sıralamanız kaçtı o zaman
-
Bir önceki alımda kaç puan kaç sıralamayla kapattı bilen yok mu yaaaa ? Yeter mi yetmez mi acil anlamam lazım çok fenayım :((
-
@gmzankr066 Son alımda 85,5 ile kapattı. Önümüzden giden 350 kişiyi de hesaba katarsak sizin puanınıza gelecektir
-
@gören Allah’ım inşallah teşekkür ederim
-
@gören dostum hangi puan turu daha onemli misal benim p23 86.25 farkediyor mu basvuru yapinca
-
İlanın gelmesi ne kadar önemli ise ilanın diğer ilanlara göre önce veya sonra gelmesi de puanları etkileyecek bir etmen bunu da göz önünde bulunduralım.
-
Hangi puan turlerinden alim yapmisti gecen yillarda. Sadece p40 mi
-
Bu sene punanlar nasıl genel olarak ? Sanki daha düşük gibi? Puanları aşağı çeker mi bu durum?
-
Arkadaşlar sonuçlar herkes için hayırlı olsun benimde p40 89 kusur gelmiş. Çeko beklenilen standart sapmayı getirmemiş gibi görünüyor. Geçen seneye hemen hemen çeki için aynı minval diyebilirim. Bu senenin şampiyonu net maliye olmuş. Maliyeden güzel standart sapma gelmiş yaklaşık 4.5 puanlık. Nerden anlıyorum bunu. Geçen seneye göre p42 den 82 kusur gelecek puan bu sene 87.5 gelmiş bana. Velhasıl p40 dan 38910 kişiden 127. P42 de ise 31470 kişiden 327. olmuşum. Maliye bu senenin kralı olmuş.
-
@LioN Akıllarda tek soru sgk denetmek yrd. kaçla kapatır
-
@LioN sayısal veriler açıklanmadı daha sanırım hocam