Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
-
@frankcastle gerçekten nadide bir çalışma derinlerden bir ses de okuyucunun zihninde beliriyor o esnada "hangi haftasonu acaba?"
-
@extraordinary İnsan düşünmeden duramıyor gerçekten. Mecbur yazarın son cümlelerini tamamlamasını bekleyeceğiz
-
Bugün arayan oldu mu arkadaşlar, yeni bir bilgi var mı?
-
Üniversitenin bizim giriş yaptığımız sınav kısmındaki en son duyuruyu kaldırmışlar yeni duyuru bulunmamaktadır yazıyor umarım bizim sonuçlar açıklanacağı içindir.
-
Arkadaşlar üniversiteyi şimdi aradım. Net bir tarih veremiyoruz pazartesiden itibaren siteyi takip edin dediler. Yine de arayıp bilgi alabilirsiniz.
-
@gölge pazartesi mi oldu şimdi de ki o da kesin değil Allah sabır versin bizlere
-
@gölge bizleri iyi oynatiyorlar vala
-
Fikret Ormanın kulağı çınlasın haftaya netleşir
-
@gölge Beklemeyi bırakmak benim için daha hayırlı olacak cidden bugün/yarın oyalamasının bi faydası yok yani gereksiz enerjimizi çalıyolar diğer çalışmalarımızdan. En başından belli değil de geç yani ne diye ısrarla gerçekleşmeyecek bir zaman dilimi için umut veriyorlar hiç anlamadım. Yani içerden birinin duyumuyla bugun yarın dense tamam duyum tutmamış diyeceğim ama telefonda bilgi veren bi görevlinin bunu yapması çok saçma.
-
Net tarih verilmemesi normal zaten.Sabirli olalim.
-
@retro Hocam sıkıntı şu ki salı gün arayan arkadaşlara bugün açıklanacak dediler, bana hafta sonuna doğru takipte kalın dediler. Hiçbir bilgimiz yok deseler sıkıntı yok aslında
-
Dalga mi geciyorlar ?
-
@frankcastle degisen durumlar var demek ki.Bekleyecegiz.Haftaya gelir diye umuyorum.
-
Sınav sonuçları sekmesi gelmiş. Açıklanması yakındır
-
açıklandı
-
Açıklandı arkadaşlar herkesin hakkında hayırlısı olsun ziraat teknoloji yazilim uzman yardımcılığı için girmiştim. Hepinizin gönlüne göre olsun inşallah
-
Nasıl genel tablo tahmin ettiğim gibi barajı geçen mülakata kalmış mı
-
@muddei-hususi sadece alan barajında kontenjanın dolmadığı durumlarda yüzde 10 esneme yapılmıştır yazıyor.
-
44 alan neti , 37 gk gy , 11 İngilizce açıkta kalmışız zorla YDS çalış diyorlar
-
@ztrkrdvn hocam kpss istemeyen alımlarda özel veya kamu alanın pek bir önemi yok ingilizce ve genel yeteneği yapan hemen her mülakata kalıyor