İlbank
-
@tomjoad şöyle bir yanılgı var bu ziraat ve halk bankası gibi özel sektör ile diğer bankalar gibi yarışan/çalışan bir banka değil bu kurum merkez bütçesinden belediyelerin payını dağıtmak ve belediyelerin finansman ve borçlanmasını sağlamak amacıyla kurulan bir kurum Cumhuriyet ile yaşıt nerdeyse bu sebeple belediyeler özelleştirilmeden kapanacağını yada özelleştirileceğini düşünmüyorum, en fazla isim değişir.
-
@eskivergici çok teşekkür ederim düzgün cevabınız için. Mesele birinin belki de iyi niyetli olmayarak attığı kılçığın hatta ortalığı karistirmasinin sonucu. Belki de kendi tercih yapmak için manipüle ediyor kimbilir
-
Merhaba sizce yönetim personeli için taban puan ne olabilir?
-
@tomjoad önceden kurum çalışanları kadroluymuş. 2011 yılında anonim şirket olmasıyla çalışanların bir kısmı sözleşmeli olmayı kabul edip devam etmiş bir kısmı da emekli olmuş. Özelleştirme dedikodusunun kaynağı anonim şirkete dönüşmesi olabilir.
-
@onuktekin şimdi adını vermeyeyim malum forumda bir herif iller bankası rakip bir banka açıp belediyeleri finanse edecekmiş gibi konusuyor. Benim açıkçası kafami bulandırdı bir sorma gereği duydum ama yukarıda ki arkadaş bir de freetime dostum sağolsun baya fikir verdiler. Dediginiz gibi hocam sizinde muhtemelen
-
Yönetim personeli ne demek biraz açabilecek olan var mı?
-
Arkadaşlar başvurusu onaylanan var mı? 3 gündür onaylanması bekleniyor.
-
@ahmetkaganaltug iline göre degisecek.Bende kararsizim.Ankarada iki kadro var biri dusuk mu kapatır ki?
-
@zenginmemur cevapladığınız için teşekkür ederim.
Diyarbakır ve Van daha düşük kapatır mı? Acaba -
@ahmetkaganaltug hukukcu ve maliyecilerin alan puanları p4 ve p19 belirleyici olur.
-
@zenginmemur geçmis yılların taban puanını bulamadım.
-
Ahmet Bey hangi bölüm mezunusunuz?
-
@ahmetkaganaltug düşükten kastınız nedir hocam?
-
80 85 puan aralığı
-
88 küsür p24 ile 91 küsür yds uluslar daire başkanlığı gelir mi? uluslar dairesi ankarada mı ?
-
Arkadaşlar merhaba, yönetim personeli ne iş yapar? Kurum içi yükselme imkanı var mı? Daha sonra uzman yardımcısı vb. kurum içi geçişler mümkün mü ? Cevap verecekler için şimdiden teşekkürler.
-
Başvurusu onaylanan var mı?
-
evet 6 kişi ek kontenjan verilmiş uluslardairesine
-
@blueberry onaylar hep geç geliyor geçen sene bist sınavdan 1 hafta önce onayladı kaç ay geçti bu arada tabi
-
@gpale nasıl yani?