İlbank
-
arkdslar diplomayi pdf olarak ekleyemedim paint den kesip kaydetim sorun olur mu sizce
-
@rabia89 jpeg istiyordu sanırım
-
@estergon-kalesi ondan pdf şeklinde yükleyememişsiniz
-
Onaylar başlamış arkadaşlar bilginize.
-
Arkadaşlar, İlbankta yetkili birisi ile görüştüm.Yetkili kişinin bana dediği Genel Müdürlük dışında Bölge müdürlükleri için tercih yapacak kişiler ikametgahlarının bulunduğu yerdeki Bölge müdürlüklerine ya da yaşadıkların ilin bağlı bulunduğu bölge müdürlüklerine tercih yapması gerekli ve hatta yaşadığı şehir ile ilgisi olmayan yapılan tercihler değerlendirmeye alınmaz dedi.Bolge Müdürlüklerinden tayin talebinin çok fazla sayıda olması sebebiyle 6yil tayin istenememesi de bu durumdan kaynaklı dedi.
-
@onuraltan hocam tercih süreci bence arkadaşları yanlış yönlendirmeyin. Benim bildiğim kadarıyla bahsettiğiniz kadar tayin talebi yok. Bulunduğunuz yeri tercih edin düşüncesi de bence yanlış. Polemik yaratmak için söylemiyorum lütfen yanlış anlamayın. Hakkınızda hayırlısı olsun.
-
Hocam ben öğrendiklerimi yazdım.Arkadaslar istediği tercihi yapmakta serbestler.Bu durum önceki alımlarda da böyle olduğunu bir arkadaşımız teyit etti.
-
Ben bu bilgiyi hem Bölge müdürlüklerinin İlbankta çalışan birinden hem de Genel Müdürlükte çalışan birisine sordum.Benim kimsenin tercihlerini yönlendirmek gibi düşüncem yok.
-
@onuraltan peki sizin ikametgah neresi
-
@onuraltan yaşadığımız ilin bağlı bulunduğu bölge müdürlüğü nerde yazıyormuş acaba?Hocam iyi niyetli olabilirsiniz ama ben ilanda göremedim.Kısıtlı sayıda iller var zaten.
-
@onuraltan boyle bisey olsa idi ilan metninde özelikle belirtilirdi diye dusunuyorum. Tabi baska seylerde dusunmuyor değilim..
-
Yazdıklarım benim öğrendiklerim.İlanda ayrıca 6 yıl tayin isteyememe konusu yazılmış.Bana göre bu durumda yazdıklarımın göstergesi diye düşünüyorum
-
@onuraltan Hocam guydada 5 yıl yer değiştiremiyorsun.Ama İstanbulu cogu arkadaşım yazdı ikametgah farkli il.Cogu kisi artik iş olsun mantığıyla hareket ediyor.
-
Hocam Gelir İdaresi ile İlbank aynı kurumlar mı?Birisi uzman yardımcısı statüsünde İlbank sözleşmeli personel statüsünde alım yapıyor.Kanunları vs farklı...
-
@onuraltan yav bu gibi söylemler guy başlığı altında oluyordu şimdide buraya mı türediniz arkadaş, ilkinde ha insanlar tamam inandı ne yani sürekli sürekli yazıyonuz amacınızı çok fazla belli ediyonuz
-
Benim Guy başlığı altında bir tane yorumum yok.Ne gibi bir kötü niyet olabilir.Aksine mülakatta avantaj sağlayan bir durum aktardım.
-
@onuraltan Konyada yaşamaktayım ama Konya için alım yok o zaman neye göre tercih yapacağım, bence bu sadece mülakat için avantaj sağlar sizin dediğiniz gibi olsaydı ikametgah mecburiyeti ilanda yer alırdı diye düşünüyorum çünkü diğer türlü mağduriyetlerin ortaya çıkması olası
-
79.65 ile gelme ihtimali var mı ?
-
@mhd sanmam ama yine de tercih yapın
-
@mavikot Ben Ankara'da yaşıyorum Ankaran'ın geleceğini düşünmüyorum farklı bir ili tercih ettim. Arkadaşın bahsettiği mülakatta etkili olabilir katılıyorum ama mülakata oralı insanın kalacağı ne malum belki de hiç kalmayacak oralı olan insan:) mesela Erzuruma Erzurumda yaşayan veya Van da sıfır Vanlı olacak bilemeyiz... , kafaya çok takmayın geleceğini düşünüyorsanız kendi ilinizi gelmez ise farklı ili yazın