1 yıl sonraki kendine not bırak
-
Eğer işe girdiysen, öyle hemen spora yazılayım vay efendim borsa oynayayım, kredi çekeyim vs. deme.Otur hele bir soluklan yiğidim ; kırmızı görmüş boğa,sudan çıkmış balık ya da az pişmiş gergedan neyse... değilsin bunlardan.
Yahut hâlâ iş bulamadıysan ve delirmediysen artık adam olma vaktin gelmiştir :flütünü al adam ol , berkayı öp ; Faik Babayı unut.
-
Sen gereken neyse onu yaptın. İnşallah muradına ermişsindir, İnşallah çiçeklerin açmıştır. Ha olmadıysa yak gemileri bırak bu işi..
-
Mutluluk huzur dolu bir yerde olmak ve herşeyi unutmak...
-
Umarım hala guy ilanı beklemiyorsundur
-
@North-remembers, içinde söyledi: 1 yıl sonraki kendine not bırak
Şimdi nerede olursan ol geçmişte yaşadığın umutsuzluklarını, çırpınışlarını asla unutma en dibi gördün. 6 Aralık 2019 az kaldı kardeşin için en güzel lego teknik setini almayı unutma. Artık kendinle barışık ol.
Tarih 3 Aralık 2019 bir yılı çoktan geçmiş bu satırları yazalı. Şimdi de aynı yerdeyim son 3.5 yılda olduğum gibi. Gerçi artık kendimle barışık bir insan oldum. Akışına bıraktım. O zaman 1 yıl sonra kendime sesleneyim... 'Ailen, sevdiklerin yanında ya bir de sağlık ve huzurun varsa çok şükür gerisi bir şekilde halledilir hiç kafana takma sakın. En güzel lego setini de unutmadın biliyorum çünkü çok güzel bir işin var kardeşin için de harika bir doğum günü sürprizi hazırladın.' Haydi iyi geceler ️️
-
Geldiğin bu şehirden kaçabilirsin de kendinden kaçabilir misin ? Ya da kaçma artık kendinden he, ne dersin ? Bazı soruların cevabını duymak istemediğin için sormuyorsun kendine, kendini bulabilecek misin ? Umarım, elbet bir gün
-
Bu başlığı tesadüfi bir şekilde gördüm ve bence canlandırılmayı hak ediyor. 2 yıla yakındır bu KPSS süreci içindeyim. Çok tükenmiş ya da yılgın hissettiğim zamanlar oldu ama 10-15 gün sonra bir şekilde normale döndüm.
“Eğer 1 yıl sonrasında bu süreci tamamlamış olursan sakın ama sakın yaşadıklarını unutma ve o zaman senin gibi KPSS’ye Umut bağlamış insanları görürsen onlara yardım etmek için elinden gelenin en iyisini yap. Çünkü sen de bu süreçte hiç hak etmediğin şeyler yaşadın, başkaları da hiç hak etmediği şeyler yaşıyor. Sadece kimse kimseye sorununu anlatmıyor.
Ve de asla çalıştığın işin mevkisine, rüzgarına kapılma. Sen her şeyden önce bir insansın ve hayattaki en büyük amacın iyi bir insan olmak.”Doğduğun günden bu yana ailenin sana öğütlediği gibi “ herkes ne kadar kötü olursa olsun, sen daima iyi ol.”
-
Geçen sene bu zamanlar aynı şeyleri tekrar tekrar çalışmaktan bikmistin hatırla. Umarım şimdi emeklerinin karşılığını almış hayallerine kavuşmussundur. Tüm kapılar yüzüne kapanmış iken basardıysan helal sana be kızım.Simdi ister opera seyret ister tiyatro. İster Mardin sokaklarında parmak arası terliğinle gez ister Alaçatı sokaklarında hatta istersen venedikte yalnızlığı sevmiyorsun ya umarım bunları yapacak doğru insan yanındadır.
-
Bu mübarek kadir gecesinde Geleceğe not; Hiç bir zaman verilen kutsal ve vicdani görevi makam mevki şuuru ile hareket etmeden ifa etmeyi yüce Allah bana nasip eder inşallah. Hayat bana neleri getirir bilinmez ama , makamların en büyüğü Allaha kul olmaktır.
-
işim güç sahibi falan olmuşum hani , mavi bir araba almışım kredi ile, bi de sarışın sevgilim var düğün hazırlığı yapıyoruz
-
Ne olursa olsun şu an olan halimden daha bilgili...
-
@noksani yani illaki hayat öğretiyor bir şeyler
-
bakalım...
-
@merdo daha fazla hayat dersi kaldıramam akademik anlamda bilgileneyim yeter hocam
-
Eğer ki atandıysan...Senin arkandan gülüşüp dalga geçenlerin şimdi yüzüne gülüp övgüler sunacağına şahit oldun mu
-
@noksani ahahah aynen kanki
-
Hayaller, Umutlar gerçekleşmiş mi olacak yoksa şu ana kadar olduğu gibi yerinde mi sayacak. Yazmak nasip olursa seneye de buradayız.
-
araba alıp , jantlarına en sevdiklerimin ismini yazdırıp , döndürcem inşaallah .
hakettiler , bayağı emekleri var onlarında. -
Bir araba hayali de benden hem de kırmızı..**
-
Bir yıl sonra evlenmediysen daha evlenme