TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)

KPSS A
    268
    2069
    397834
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • M
      mouseblood @BuzDevriSid Son düzenleyen:

@buzdevrisid alandan kasıt katılım bankacılığıyla ilgili sorular falan da olmamış heralde değil mi? 3. bir bölümü olmuş mu mülakatın acaba

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • M
        Maliye01 Son düzenleyen:

mülakata girenlerden sunumun söylenen gibi 5 dk anlatım 3 dk soru cevap şeklinde olup olmadığını teyit edenler olursa çok iyi olur

N 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • N
          niska.nenn @mouseblood Son düzenleyen:

@mouseblood hocam genel olarak kendinizi ifade ediş biçiminiz önemli anladığım kadarıyla. Proje için yapılan bilgilendirmede de neden sonuç bağlamında akıcı şekilde ifade etmek gerekiyor demişti Seçil Hanım.

• N
            nrpsmf @Maliye01 Son düzenleyen: nrpsmf

@maliye01 telegram grubundan bir arkadaş sunum yapacağı zaman 7 dakikaniz var demişler

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • M
              Maliye01 @nrpsmf Son düzenleyen:

@nrpsmf teşekkürler

• P
                pareto optimumu Son düzenleyen:

Arkadaşlar mülakatta komisyonunun tavrı nasıldı nasıl sorular soruldu? Ayrıca projenizle alakalı nasıl sorular soruldu? Örnek verebilir misiniz acaba ? Detaya girmeden

• C
                  chihiro Son düzenleyen:

arkadaşlar mülakatta alanla ilgili soru oldu mu ne kadar sürdü mülakat?? telegram grubunun adını bilen var mı

• M
                    mouseblood Son düzenleyen:

acaba mülakata girenlere bankanın hangi departmanında çalışmayı düşünürsünüz vs gibi bir gelecekle ilgili soru soruldu mu ya

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                    • S
                      sitareee @mouseblood Son düzenleyen:

@mouseblood bana soruldu hocam.

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • R
                        RaistlinMajere Son düzenleyen:

Arkadaşlar bana mülakatta şu sorular soruldu:
                        İstanbul Valisinin ismi ne?(????)
                        Genel Müdürümüzün ismi ne?
                        Seni Van'a gönderirsek gider misin?(Ben dürüst olup hayır dedim, sanırım burada biraz stratejik yaklaşırsanız daha iyi olur, galiba beni biraz ukala buldular :D)
                        Hangi birimde çalışmak istersin?
                        Aynı birimde 30 yıl çalışır mısın?
                        Bankanın politikası gereği aynı birimde 10 yıldan fazla çalışamıyor olsan, birimini değiştirmek ister miydin?
                        Biz değiştirmek istesek ne tepki verirdin?
                        Daha sonra makroekonomi ile çok alakalı olduğumu söylediğimde, ödemeler dengesini sermaye girişlerini cds primini vs sordular.

Daha sonrasında sunumu yaptım. Benim mülakatım kötü geçti, umarım bu bilgiler size yardımcı olur.Hepinize başarılar dilerim.

T P S 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                        • L
                          liliumdaisy @mouseblood Son düzenleyen:

@mouseblood hocam komisyonda 4 kişiden olusuyormus maskenizi içeri girdiğinizde cikartiyormussunuz.ayrica 7 dk vermisler sunum için öyle yazmışlardı telegrama.

• T
                            tomjoad @RaistlinMajere Son düzenleyen:

@raistlinmajere bende bugün deneyimledim dostlar. Arkadaşımız gibi soru sorulmadı bana daha önce özel bankada çalıştığım için onun ücret tartışmasından sıra gelmedi herhalde. Sunum için 7 8 dk birşey belirtilmedi. Hatta bi yerde özel banka işi uzatınca çıkmaza sokma istersen dedi mülakat başkanı olduğunu sandığım bey 🙂 sunumu yaptım soru sormadılar, teşekkür ettiler bende ettim çıktım. Banka tecrübesi olan arkadaşlar ben stratejik hata yaparak ücretten yürüdüm bence sizler faiz hassasiyetinden yürüyebilirsiniz...
                            Herkese başarılar

R 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                            • P
                              pareto optimumu @RaistlinMajere Son düzenleyen:

@raistlinmajere hocam ne mezunusunuz acaba? Mezun olunan bölüme göre mi soru soruluyor

• R
                                RaistlinMajere @tomjoad Son düzenleyen:

@tomjoad, içinde söyledi: Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)

@raistlinmajere bende bugün deneyimledim dostlar. Arkadaşımız gibi soru sorulmadı bana daha önce özel bankada çalıştığım için onun ücret tartışmasından sıra gelmedi herhalde. Sunum için 7 8 dk birşey belirtilmedi. Hatta bi yerde özel banka işi uzatınca çıkmaza sokma istersen dedi mülakat başkanı olduğunu sandığım bey 🙂 sunumu yaptım soru sormadılar, teşekkür ettiler bende ettim çıktım. Banka tecrübesi olan arkadaşlar ben stratejik hata yaparak ücretten yürüdüm bence sizler faiz hassasiyetinden yürüyebilirsiniz...
                                Herkese başarılar
                                Bahsettiginiz kisinin kim oldugunu tahmin ettim hocam, cok sempatik bir beyefendiydi kendisi (!) 😄

T 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • R
                                  RaistlinMajere @pareto optimumu Son düzenleyen:

@pareto-optimumu iktisatciyim hocam.

P 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                  • P
                                    pareto optimumu @RaistlinMajere Son düzenleyen:

@raistlinmajere umarım beklentinizin aksine bir sonuç elde edersiniz hocam. ilk defa proje, aile, kendini tanıtma haricinde böyle sorular sorulduguna rastladım sizde

• T
                                      tomjoad @RaistlinMajere Son düzenleyen:

@raistlinmajere vallahi ne sugar ne sugar heheh ama tecrübeli insanlar o güzeldi. Hiç bakmadığınız acıdan bakıyorlar. Bu arada sakinliğini kaybedecek arkadaşlar üzülmeyin veya diz dövmeyin herkes bu heyecanı yaşıyor. Muhtemelen komisyon bunları tecrübe etmiştir.

• N
                                        nudimova Son düzenleyen:

Mülakata giderken illa ki diploma aslı ve ıslak imzalı askerlik belgesi mi isteniyor? e-devlet çıktısı kabul etmezler mi ki?

• R
                                          RaistlinMajere @nudimova Son düzenleyen:

@nudimova Kimse belgelerinize bakmıyor merak etmeyin. Boş a4 götürsenizde sorun olmaz.

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                          • C
                                            civedik Son düzenleyen:

mülakata giren arkadaşlar geçmiş olsun, hakkınızda/hakkımızda hayırlısı. ilginç sorular da sormuşlar evet, biz de şimdi neye çalışsak da bulurlar bilmediğimiz bir şey:) peki ort kaç dk sürüyor, bugün mesela vakıfbank mülakatına girdim 10-15 dk sürdü, çok kısaydı?

• 1
                                            • 2
                                            • 84
                                            • 85
                                            • 86
                                            • 87
                                            • 88
                                            • 103
                                            • 104
                                            • 86 / 104
                                            • İlk ileti