İTKİB 2021 ALIM İLANI
-
-
Meslek hakkinda bilgisi olan var mi? Calisma yeri sadece yenibosna mi? Maas, ozlukhaklari vs?
-
Taban puanlar için öngörüsü olan var mı? Geçen sene uzman yardımcılığı 70, idari memur 73,5 ile kapatmış. Önceki senelere ulaşamadım maalesef. Ortalamayı merak ettim.
-
Daha önce birliklerde 2 kere elenmeme şartı vardı sanırım. Şimdi var mı bilgisi olan?
-
Arkadaşlar idari memur maaşı hakkında bilginiz var mı?
-
@enginarkalbi idari memurun 73.5 ile kapattığına emin misiniz? ben bulamadım link atar mısınız bi baksam
-
Geçen sene 70 küsurla kapattı arkadaşlar ama eşzamanlı olarak immib alımı da vardı o yüzden başvuran azdı, artı p28 puan türünden alım yaptı. ben de listedeydim fakat pandemi sebebiyle o alım iptal oldu. Bu sene çok daha yüksek kapayacaktır puan türlerinden mütevellit, şahsi görüşüm
-
Merhabalar arkadaşlar, bir sorum olacak. Belgeleri elektronik posta ile mi yolladınız yoksa normal yoldan mı?
Teşekkür ederim -
Elektronik posta tercihi yok bu sene ya posta ya elden.
Ama bu 73 puanla kapattigi zaman kac kisi alim yapilmis bir bilginiz var mi acaba -
Arkadaşlar idari memurluk için Yds şartı varmıydı
-
@siyasalistanbul gecen seneki alım Haziran ayında iptal edilmiş hocam. Onun dışında başka bir bilgim yok ne yazık ki
-
@siyasalistanbul Sayıyı net hatırlamıyorum ama galiba 4 - 5 kişi alıncaktı idari personel olarak sanırsam. Çünkü listede 15 - 20 kişi civarında isim vardı hatırladığım.
-
@tam-rekabetçi Hayır. YDS şartı sadece uzmanlıkta.
-
İdari memurlukta maaş ve özlük hakları nasıl arkadaşlar
-
Geçen seneki alım p3 ile olmadı o puanı baz almamak lazım. Birde iki tane daha birlik ilana çıktı aynı anda başvuru yapılamıyor birini seçmek gerekiyor 3 birlikten birisi düşük kapatır ama hangisi..
-
@meç İTKİB ve Ege dışında üçüncü birlik hangisi göremedim?
-
@kamiya_55 diğer ilan Uludağ İhracatçı Birliklerine ait. link
-
@enginarkalbi Teşekkür ederim
-
başvuran var mı arkadaşlar sizce uzman yardımcılığı kaç puana düşer
-
@merdo ben başvurdum ama bir öngörüm yok malesef