İTKİB 2021 ALIM İLANI
-
@merdo 70te kalır
-
P39 idari memurluk kacla kapatir, fikri olan varmi
-
@varol p39 idari memur ile p3 ile olan idari memur farkı ne onu anlamadım. Bilen var mi
-
@varol hocam siz kaç puan ile başvurdunuz? Benim 83 , kacta kapatır bi tahmininiz var mı?
-
@akdhd 89.9
-
@akdhd 10 kisi cagiracakti mulakata, millet issizlikten kiriliyor. Ben bana dusmeyecegi gibi bir karamsarliktayim acikcasi. Bilemiyorum listeleri bekleyecegiz sanirim
-
@varol hocam 90 puanınız var sizede gelmiyorsa kac la kapatacak bu , gecen yil p24 ile almis 73 le kapatmis
-
@akdhd yanlis hatirlamiyosam 2018 de tib de persinel almis arkadasim girmisti. Puani 86idi. Alim sayisi buna gore gorece fazla idi. Ordan kiyas yapmaya calisiyorum hocam. 45 kisi mulakata cagrilmistibo zaman. 86 puan ile 14. Siradan mulakata girmistim dedi.
-
Mülakata katılacak adayların listesi ne zaman açıklanır arkadaşlar? İtkib süreyi çok uzun tutmuyor anladığım kadarıyla.
-
yarın açıklanır umarım merak ediyoruz
-
@meç hocam şu an itkib uib ve ege ilanda.onlardan birini seçipbaşvurma zorunluluğu mu var? anlayamadım bilgilendirirseniz sevinirim
-
@piglett eskiden vardı bu yeni ilanlarda yok diye biliyorum
-
@merdo varsa biz elendik ilanda yazmıyor öyle bir madde, eskiden vardı
-
@merdo aman hocam yüreğime indi
-
@merdo bizzat arayıp sordum dostum. eskiden vardı ama artık o şartı kaldırmışlar sıkıntı olmuyor yanı.
bu arada idari memur kadrosunda p39 ve p3 ile olanın farkı ne tam olarak onu anlamış değilim. -
@sipahi tahminimce P39'dan alacaklarını insan kaynakları departmanı için seçeceklerdir. P3'ten alacaklarını diğer departmanlar için...
-
Arayanlara ne zaman açıklanacağını söylediler mi acaba bilginiz var mı
-
arayan var mı arkadaşlar
-
P39 basvuran varmi
-
İnsan kaynaklarini aradim, sonuçların aciklanmasi yakindir dedi. Su gun aciklanir demedi..