Mülakat Elenme Süreci
-
Arkadaşlar size bir şey soracağım, 1,5 yıldır sürecin içerisindeyim 5 kez mülakatta elendim ,memurluğa engel en ufak pürüzüm bile yok, sizce vazgeçip başka yollar mı aramalıyım yoksa devam mı edeyim, mülakatlarda canımı cok sıkıyorlar kafaya takıyorum elenince daha çok canım sıkılıyor, sizce ne yapmalıyım herkes açıkça fikrini yazabilir
-
@merdo tam olarak durumunuzu bilmiyorum sabıka ya da olumsuz sicillik bir durumunuz mu var eğer yoksa elenme nedeniniz farklıysa bu durumda üç yol var önünüzde ya sağlam bir torpil bulmalısınız (ki büyük kul hakkı)/ mülakat için çok sağlam hazırlanmalısınız ya kpss den 90 kusurlerde puan alıp merkezi atamayla atanmak için uğraşmalısınız ya da son çare özel sektör banka falan kovalamak
-
@merdo Asla bırakma asla pes etme!
-
@merdo hocam sizin halinizi bu durumu yaşayan bilir şuanki işime 13. mülakatımda girdim o hayal kırıklığını çok iyi bilirim insanın hevesi motivasyonu yerle bir oluyor ama bir şekilde devam etmek en doğrusu olana kadar hiçbir zaman olmayacakmış gibi geliyor ama bir gün oluyor yaklaşık 2,5 yılda iş sahibi oldum hakkınızda hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda siz de yerlesirsiniz
-
@merdo hocam ben 18-19 mülakat gördüm. Sonunda oluyor. Bence pes edilmemeli.
-
en son mülakatta adamın biri özgüvenimi kırdı biraz, nerelerde elendin de buraya geldin gibisinden konuştu, güzel bir azimle ilerliyordum bakalım kendimi toplamam biraz zaman alabilir. Kurum ismi vermiyorum canlar soranlar olmuş özelden
-
@merdo ne yazık ki öyle adiler çok var bizim millette var sıkıntı eline azıcık güç geçtiğinde bayılıyorlar millete tebelleş olmaya
-
@merdo ne hadsiz bir laf bu ya. herşey olması gerektiği olsa şuan ben o koltukta siz mülakattaydınız diyebilsek keşke.
-
Çok acı ama gercek malesef bu sekilde. Benim bile 2 mulakattan sonra hevesim kırıldı. 52 vermiş adamlar. 5 dk da 52 puan. Ne diyelim. Uykuları kaçsın insAllah. Devam eder miyim bilmiyorum çünkü kendimi hala toparlayamadim bende. Basina gelmeyen bilemez ama bu ilk mulakatta atananlar okunmuş heralde...
-
@adamsmiths guy mu duy da mı vermişler bu puanı . 5-6 dakikada kimse kimseyi tanıyamaz zaten hayır soruları bilsen de olmuyor zaten mülakat işinin orta yolu yok maalesef .
-
@merdo 1.5 senede 5 mülakat bence iyi tabi sonuç olsa keşke ama bence birakmamalisin . Benim dolu dolu 4. Senem 2 mülakattan elendik üzüldük ama hayat devam ediyor takılı kalmamak lazım . Kimisinin ilk senesinde ilk mülakatında oldu maalesef o kadar şanslı değiliz . 3. Mülakata gideceğim ama sevinemiyorum çünkü daha önce olanlar malûm. Elbet bunca emek bir yerde karşılığını verecek zorda olsa verecek.
-
Referanslarıyla övünmekten dilleri düşen ,vatan din konularında da hamasetin dibine vuran garip bir kitle var. Yedikleri hakları bakalım nasıl ödeyecekler.
-
Biriyle tanışmıştım. Bir devlet bankasında bölge müdürü olarak çalışıyor şu an. Zamanında 9 sınava girip elenmiş. En son o bankanın uzmanlığını kazanmış. Sonra çorap söküğü gibi geldi her şey dedi. Girdikten sonra Sayıştay'ı kazanmış fakat aynı bankanın müfettişlik sınavını kazanınca gitmemiş. Çok fazla umutsuzluğa düşmemek lazım.
-
@as-soon-as 9 mülakat kardeşim. İyi sabretmis. Her adamın harcı değil. Herkesin onakdar zamanı da yok. Evlenmek isteyenler vs var. Evine bakmasi gerekneler var. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
-
@semihylc guy icin vermisler. Duy için yazmadım.