2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
-
@paretowilfredo hocam butun kadrolara tek sinav durumu nedir bilgilendirir misiniz olma ihtimali var midir? bilginiz var mi ?
-
Arkadaşlar hangi kpss puanları istenir acaba
-
@Karl-popper, içinde söyledi: 2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
Arkadaşlar hangi kpss puanları istenir acaba
https://www.tercihiniyap.net/meslek/vergi-mufettisi-nasil-olunur-h5606.html
-
Dostlar VMY'ye dair o dönem duyduklarımı şurada bi derlemiştim, biraz tahmin biraz yorum içeren bir çalışmaydı. Ama benzer şeyleri duyuyorum yine. Farklılıklar olmakla beraber. Hepsini derleyeceğim.
Bahsettiğim yazı;
https://www.tercihiniyap.net/ozel-haber/vergi-mufettis-yardimciligi-vmy-sinavi-test-mi-h7962.html
@IS-LM tüm düşüncelerimi derleyip yayımlayacağım dostum.
-
Sınav ekimde olacağına göre 2020 kpss puanı ister mi arkadaşlar
-
2018 kpss puani ile girilir mi ?
-
-
P48 puanim 84 vmy icin sans var degil mi arkadaslar bir de askerdeyken sinava girme konusunda sıkınti cikmaz degil mi
-
@70kuralliii Dostum 84'e gelip gelmiyeceği hakkında kesin bir şey söyliyemem ama askerlikte sınavla ilgili hiçbir sıkıntı çıkmaz rahat olabilirsin. Senden sınav giriş belgesinin bir nüshasını isterler ve sana yetecek kadar idari izin verirler. Kullandığın izin kadar askerden geç çıkarırlar..
-
@botan01 2000 kişilik kadro ihdası verilmiş olmasından yola çıkarak bunu diyorsun ancak daha önceki yıllarda bizzat bakanların ağzından ne kadro ihdasları (1000 Dguy, 1000 Vmy) duyduk o yüzden kesin diye birşey yoktu. Bu saatten sonra tek umudum daha önce iptal edişen vmy alımıyla ilgili şikayetlerin dile getirilerek bakanın bunu göz önüne alması.
-
@zenginmemur
Dostum ilan gelmeden şartlar netleşmeden tercihlere cevap vermek çok zor şu an yapılması gereken bol bol ders çalışmak -
500 kişilik ilanı iptal edip 4 sene sonra 150 kişilik ilana mı çıkacaklar? Şaka falan mı yapıyorlar yoksa sabır testinden mi geçiyoruz?
-
@aer büyük ihtimal 500 lük alım iptal olur ama burası hmb her şey değişblr.
-
Merhaba dostlar.
Öncelikli olarak Sayın Berat Albayrak tarafından yayınlanan görsele ve yaptığı duyuruya dair aklınıza takılan çok fazla husus ve ortaya çıkan bir çok soru olduğunu gördüm. Bana da ulaşan soruları da düşünerek bir genel metin hazırlamak istedim. Biraz rehber, biraz benim yorumlarım, biraz da objektif bilgiler ve yönlendirmeler içeren bir metin oldu. Umarım her 4 sınava dair aklınıza takılan hususlara bir nebze yanıt olur.
Diğer yandan ilandaki eksik ve sakıncaları da değerlendirmeye çalıştım. Bunları da belirterek yapılabileceklere yer verdim.Buyrunuz;
-
@paretowilfredo sınavlar aynı gün yapılırsa vmy nin test olması benimde aklıma yattı hocam. Lakin bu belirsizlik durumunda adaylar çalışma programını nasıl ayarlayacaklar.
-
@eomer Klasik gibi hazırlık yapmakta fayda var dostum. Test olursa soru çözmek kalır geriye yalnızca daha hafif bir sınav olacağından.
-
Arkadaşlar acaba yakın zamanda şartlar tam olarak belli olurmu çünkü belirsizlik varken çalışma motivasyonu düşük oluyor
-
Yarin vdkyi arayalım.
-
200 vmy 1000 guy 300 defterdar. 2019-2020 Kpss puanları geçerli
-