2021 Kaymakamlık Sınavında 60 Soruya Yakın Tutturan Yayınevi?
-
Öncelikle bu başlığı açmamın sebebi sadece merak insanları yanlış yönlendirme gibi bir şey arzusunda değilim sadece sınavdan sonra otobüsle evime dönerken duyduklarımı yazıyorum eğer bu gerçekse birisi bana hangi yayınevinin kaynakları olduğunu söyleyebilir mi? yaşadığım olay tam olarak şöyle aştiden evime dönerken benimle birlikte otobüse binen beş altı kişi aralarında bir yayınevinin yaklaşık olarak sınavdaki 60 soruya yakın soruyu tutturduğunu konuşuyordu hatta ben sorduğumda aynı yayınevinin geçen seneki sınavda da 40 soru tutturduğunu söyledi yayınevi ismi sorduğumda lafı eveledi geveledi pek bir şey söylemedi sınav sonuçları açıklanmadan önce facebookta da bir yayınevi hakkında bu tarz bir konuşma gördüm 2021 kaymakamlık sınavına giren arkadaşlar var mı böyle bir şey? gören duyan varsa bu yayınevi hangisiyse biz de faydalanalım
-
Önemli olan her kaynakta olan soruları değil her dersten sorulan marjinal soruları tutturmak.Ve piyasada böyle bir kaynak yok Hele 60 tane birebir yakalayan bir kaynakta mevcut değil.35-45 civarı soru her kaynakta olan sorular.60 soru tutturan bir yayınevi ya da hoca olsaydı tutturduğu 60 soruyu da yayınlardı.Her kitapta olan şeyleri sınavda yakaladık diye propaganda yapılıyor.Hepsi ticari amaçlı şeyler.İtibar etmeyin.Sınavın içeriği,çalışışacak dersler konular belli sadece bu kısma odaklanın.
-
@tolgahan-ayyıldız RİTÜEL CAN ÇELİK her anlamda mükemmel
-
@kaymakam-hanim-0 Bahsedilen kitaptan kastınız ritüel mi ?
-
@estergon-kalesi evet Ritüel 2 cilt soru bankası. Ben en çok ondan çalıştım ve diğer tüm kitaplara tek geçerim. Önceki sınavda bilmiyordum sonradan aldım. Öncekinde de bunda da özgün soruları nokta atış bu kadar tutturan tek kitap
-
@aslan-reyiz söyleyen kişi 4 kere mülakata girdiğini ve yaklaşık iki üç yıldır söylememekte ısrar ettiği yayınevinden çalıştığını söyledi
-
@tolgahan-ayyıldız akfon işte %100
-
@tolgahan-ayyıldız arkadaşın dediği gibi reklam amaçlı söylemler bunlar, aksi takdirde o kitap senin bu kitap benim misali piyasada bulunan tüm kitapları elinizde bulursunuz, 60 soruluk kitabı bulayım derken.
-
@estergon-kalesi sınavdan çıktığımda okulun önünde birkaç kişi de bahsediyordu bir yayınevinin çoğu soruyu tutturduğundan bence bu kadar organize bir yayınevi reklamı olamaz
-
Birisi söyledi ama o kadar acelem vardı ki duyamadım çok pişmanım
-
Cok saçma başlıklar gördum ama bu en saçması
-
3 senedir bu sınavı kazanıyorum. piyasadaki istisnasız tüm soru ve konu kitapları vardır bende. tek başına öyle bir kaynak yok. her kaynak belediyenin kurulması için gerekli nüfus şartı sorusunu tutturur. önemli olan bu değil. kosgeb sorusu, coğrafi bölgeler sorusu, ab başkanlığı sorusu hangi kaynakta var? benim açımdan bunların olduğu kaynak başarılıdır, diğerleri birbirinin kopyası.
-
@sedatinho saçma diyorsunuz haklısınız bana da saçma geliyor ama bu söylentiyi farklı yerlerde farklı farklı kişilerden duyunca insanın kafasında bir "acaba mı?" şüphesi uyanmıyor değil
-
@arz-şoku ne kadar doğru bilemiyorum elimde kaynağı olmadığı için bakamıyorum ama bahsettiğiniz üç soruyu ritüel vs.tutturdu diyorlardı dediğim gibi bilemiyorum kitabı olan varsa açıp baksın bizi aydınlatsın lütfen
-
@tolgahan-ayyıldız hangi kaynak olursa olsun mevzuat.gov birinci kaynak olmak zorunda. Kosgeb, coğrafi bölgeler sorusu hiçbir yerde yoktu. (Soru bankası olarak) Ab başkanlığı, genel kadro usulü, tihek, 112 acil çağrı merkezi, konsolosluk sorusu hatta örtük maliyet vs hepsi Ritüel’de direkt vardı. Kendim doğru kitabı ararken baya vakit ve nakit kaybı yaşadığımdan şu an burada kitap ismi veriyorum ama reklam vs muhabbetlerine dönüyor herhalde iş. Neyse ciddiye alacak arkadaşlara naçizane tavsiyem 1- mevzuat.gov, 2- ritüel soru bankası (kesinlikle açıklamalarıyla birlikte çalışılmalı), 3- konsensus anayasa/idare (çıkmış soru bankası- açıklamalarıyla birlikte çalışılmalı), 4- status soru bankası. Hukuk kısmını full getirir.
-
Keşke o otobüstekilerin yakasına yapışıp öğrenene kadar bırakmasaydım biliyorum saçma geliyor çoğunuz için ama o kadar bahsedildi ki o gün kafamda büyük bir soru işareti oluştu
-
@kaymakam-hanim-0 tşkler.
-
@kaymakam-hanim-0 KOSGEB sorusu OPTİMUS LAW Anayasa Hukuku Kitabında cevabı vardı. İnstagram sayfasından kitabın sayfasını paylaştı. bende o kaynaktan çalıştım vardı cevabı
-
@hayek soru bankası mı? Ben konu anlatım hiçbir kitaptan çalışmadım. Sadece mevzuat + soru bankası
-
@kaymakam-hanim-0, içinde söyledi: 2021 Kaymakamlık Sınavında 60 Soruya Yakın Tutturan Yayınevi?
@tolgahan-ayyıldız hangi kaynak olursa olsun mevzuat.gov birinci kaynak olmak zorunda. Kosgeb, coğrafi bölgeler sorusu hiçbir yerde yoktu. (Soru bankası olarak) Ab başkanlığı, genel kadro usulü, tihek, 112 acil çağrı merkezi, konsolosluk sorusu hatta örtük maliyet vs hepsi Ritüel’de direkt vardı. Kendim doğru kitabı ararken baya vakit ve nakit kaybı yaşadığımdan şu an burada kitap ismi veriyorum ama reklam vs muhabbetlerine dönüyor herhalde iş. Neyse ciddiye alacak arkadaşlara naçizane tavsiyem 1- mevzuat.gov, 2- ritüel soru bankası (kesinlikle açıklamalarıyla birlikte çalışılmalı), 3- konsensus anayasa/idare (çıkmış soru bankası- açıklamalarıyla birlikte çalışılmalı), 4- status soru bankası. Hukuk kısmını full getirir.
Ab başkanlığı, kosgeb,konsolosluk, tihek KAS'ta da mevcut.Ritüel de kesinlikle çözülmeli.