2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
Temel soru kitapçığı paylaşılmadı hala
-
Soru iptal oluyor biz magdur oluyoruz nasıl iş ben anlamadım
-
abi iktisattaki gsyh sorusu iptal edilmiş. cevabı 33 olan ne saçma şey ya
-
@fthdyngc doğru yanlış sayın hocam. 99 soru olarak gözüküyor. Tamamını işaretledim ben. 1 soru iptal edilmiş.
-
74,76 ile 420. olmuşum. 71 beklentisi vardı baraj olarak o tuttu ama küsürat 1 soru iptali yüzünden olmuş .
-
76,72 ile 257. sıradayım
-
71,3 ile kapatmış
-
Soru iptal olmasa taban kaç olacakti
-
@saystowin O değişebilir tabi net ve sıralamara göre de şuan taban 71,3 ise yaklaşık 70,50 falan olması lazım. 1,01 ile çarpıyoruz neti bir soru iptalinde
-
@ilhannn00, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@saystowin O değişebilir tabi net ve sıralamara göre de şuan taban 71,3 ise yaklaşık 70,50 falan olması lazım. 1,01 ile çarpıyoruz neti bir soru iptalinde
Vay arkadaş ya hem soruyu doğru yap soru iptal olsun sonra da 70.50 ile mülakata kalama vardır bunda da bir hayır
-
o soru nasıl iptal olur arkadaş. Şıklar 2 basamaklı olduğu için 33.3 ü 33'e yuvarlıyorsun işte. İlkokul sorusuydu
-
Bu sorunun iptaline karşı muhakkak dava yoluna gidilmesi lazım. 2019 daki sınavda da benzer soru vardı, aynı mantıkla cevap doğru kabul edildi. 2022 de neden iptal ediliyor ki, küsuratın nasıl yuvarlanacağını da bilmeyen kaymakam olmasın zaten.
-
@the-kaime-makam hocam benimde en az 72 ile mülakata kalmam gerekiyordu 70.48 de kaldım. Yanlış hesaplanma oluyor mu acaba. Kpss de herkes bu durumu konuşuyordu.
-
@emr, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
Bu sorunun iptaline karşı muhakkak dava yoluna gidilmesi lazım. 2019 daki sınavda da benzer soru vardı, aynı mantıkla cevap doğru kabul edildi. 2022 de neden iptal ediliyor ki, küsuratın nasıl yuvarlanacağını da bilmeyen kaymakam olmasın zaten.
Aynen hocam ben de o mantıkla yaptım.Bu duruma itiraz nasıl ediliyor doğru yaparak mağdur olduk
-
@ekk61 ben de öyle olduğuna inanıyorum
-
Merhabalar, herkese hayırlı uğurlu olsun. Mülakata kalan arkadaşlar için bir whatsapp grubu oluşturuldu mu ? Varsa linkini paylaşabilir misiniz ?
-
sınav soruları elinde olan lütfen bana atabilir mi ?
-
Linkini paylaşırsanız ya da paylaşım olmuyorsa bana da atabılır mısınız mesaj olarak
-
arkadaşlar suan mülakatla ilgili bir paylasım yapmayın lutfen... üzülen insanlar var rica ediyorum. sonuclar herkes hayırlı olsun.
-
70.19 gelmiş benim de. İptal olan sorum doğruydu. Hayırlısı buymuş, defteri kapatma zamanı gelmiş.