TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı

KPSS A
    300
    3063
    841414
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • ?
      Eski Kullanıcı @Ziyaretçi Son düzenleyen: Eski Kullanıcı

@can-mavi, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı

@mülki, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı

aynen öyle dostum, çok yüksek ihtimal aralık ayında, hadi bütün olumsuzluklar arka arkaya gelsin ve aralıkta sınav olmadı diyelim, sarkacağı en fazla ocak - şubat

süreç geçen seneden bile daha hızlı ilerliyor.. ekim sonu, kasım başı nihai liste açıklanır, kasım ayında da planlanan yeni sınav ilanı gelir.. 2 gün önce forumda mesaj ile mülakatların eylül ayı içinde başlayacağını mesaj çektiğim arkadaşların dönüşlerinin çoğuna cevap veremedim, kusura bakmayın hakkınızı helal edin

? F 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
      • ?
        Eski Kullanıcı @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@mülki, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı

aynen öyle dostum, çok yüksek ihtimal aralık ayında, hadi bütün olumsuzluklar arka arkaya gelsin ve aralıkta sınav olmadı diyelim, sarkacağı en fazla ocak - şubat

süreç geçen seneden bile daha hızlı ilerliyor.. ekim sonu, kasım başı nihai liste açıklanır, kasım ayında da planlanan yeni sınav ilanı gelir.. 2 gün önce forumda mesaj ile mülakatların eylül ayı içinde başlayacağını mesaj çektiğim arkadaşların dönüşlerinin çoğuna cevap veremedim, kusura bakmayın hakkınızı helal edin

mesaj çekmeyi unuttuğum birkaç arkadaş var, onlar da kusuruma bakmasın..

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • F
          fthdyngc @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@can-mavi Kasımda ilan gelirse sınavın ocak ya da şubat ayına sarkma durumu olur mu ?

? 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • ?
            Eski Kullanıcı @fthdyngc Son düzenleyen:

@fthdyngc yeni sınav çok yüksek ihtimal aralık ayında, hadi bütün olumsuzluklar arka arkaya geldi ve aralıkta sınav olmadı diyelim, sarkacağı en fazla ocak - şubat.. eğer ki sınav ocak-şubat ayına sarkarsa da 1986 doğumlu arkadaşlar dışında, aralık duyumunu paylaştığım için pişmanlık duymam.. ancak 1 2 ay ile sınavı kaçırdıkları için 1986 doumlu arkadaşlar için üzülürüm. bu sebeple de inşallah aralık ayında olur.

? 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 7
            • ?

@can-mavi üstad Allah senden razı olsun her birimizi kardeşin görüp sınav duyumunu paylaşman hazırlıksız yakalanmamamız için elinden gelenin en iyisini yapman takdire şayan gerçekten. Şükranlarımı sunarım azizim eyvallah..

? 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
              • K
                Kymkm109 Son düzenleyen:

1. Dönem sınavı sayende 1 2 puan yüksek kapatacak. 🙂 şaka bir yana bilgilendirmelerinle büyük bir hizmet yapıyorsun. Sağol var ol. @can-mavi

Summum ius summa inuria.

? 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                • ?
                  Eski Kullanıcı @Kymkm109 Son düzenleyen:

@kymkm109 18 ekim sınavı olmadan önce de defaatle paylaşım yaptım sınav 18 ekimde diye, çoğu kişi erkenden çalışmaya başladı.. ben de 0,25 puan ile kazanamadım 🙂

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
                  • ?

@ömermuhtar estağfirullah güzel insan..

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                    • ?
                      Eski Kullanıcı Son düzenleyen:

Hakimlik mülakatı bekleyenler , yüzde 99 ihtimalle bu hafta nihai liste açıklanacak ...

• K
                        Kymkm109 Son düzenleyen:

Canın sağ olsun. Geçen sınavdan önce bir daha girmemeye çok şartlamıştım kendimi ama insan hayallerinden öyle hemen vazgeçemiyor. 2 senedir 1 puanla falan kaçıyor. Bu sefer bıraktım diğer sınavları, oturup çalışmaya karar verdim.Gittiği yere kadar deneyeceğim. İnşallah ilan gelir de meyvesini toplarız. Sen de girmeye şimdiden karar ver bence. O ilan geldimi vicdan rahat bırakmaz insanı..

Summum ius summa inuria.

• ?
                          Eski Kullanıcı @Aslıhannn Son düzenleyen: Eski Kullanıcı

@aslıhannn, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı

@can-mavi hocam valiler kararnamesi bu haftaiçi yayımlanır mı acaba? 🙂

eylül ayı içerisinde heran

Aslıhannn M 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                          • Aslıhannn
                            Aslıhannn @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@can-mavi teşekkürler hocam😊

• K
                              Kymkm109 Son düzenleyen:

Askerdeyken sınava gelebiliyor muyuz arkadaşlar?

Summum ius summa inuria.

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                              • M
                                maiyetmemuru Yasaklı @Kymkm109 Son düzenleyen:

@kymkm109 girersin kardesim bildigim kadariyla

• M
                                  maiyetmemuru Yasaklı @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@aslıhannn, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı

@can-mavi hocam valiler kararnamesi bu haftaiçi yayımlanır mı acaba? 🙂

eylül ayı içerisinde heran

Kardesim sinav icin verdigin bilgiler icin tesekkur ederim, boyle belirsiz surecte verdigin bilgiler cok faydali aralik odakli calismaya basladim gelirse gelir gelmezse yapcak yok

? 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                  • ?
                                    Eski Kullanıcı @maiyetmemuru Son düzenleyen:

@maiyetmemuru estağfirullah kardeşim.. sarksın sarksın ocak-şubat'a sarksın, ama gönlümüz de bilgimiz de aralık'ta olacağı yönünde...

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                    • A
                                      Aslan Reyiz @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@maiyetmemuru estağfirullah kardeşim.. sarksın sarksın ocak-şubat'a sarksın, ama gönlümüz de bilgimiz de aralık'ta olacağı yönünde...

Ben de 25 Aralık 2021 diyeyim bir bilgi olarak. 100 veya 111 kisi.

Aslıhannn ? papatyaçayı 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                      • Aslıhannn
                                        Aslıhannn @Aslan Reyiz Son düzenleyen:

@aslan-reyiz hocam bu taze bilgi mi? 🙂

• ?
                                          Eski Kullanıcı @Aslan Reyiz Son düzenleyen:

@aslan-reyiz, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı

Ben de 25 Aralık 2021 diyeyim bir bilgi olarak. 100 veya 111 kisi.

Ben de imza atayım o zaman.

cevatcobanli444 Aslıhannn 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 5
                                          • cevatcobanli444
                                            cevatcobanli444 @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@amirim benden de bi Şubat ayı ilk haftası gelsin o zaman. Kenarda dursun

Nusret Mayın Gemisi

• 1
                                            • 2
                                            • 15
                                            • 16
                                            • 17
                                            • 18
                                            • 19
                                            • 153
                                            • 154
                                            • 17 / 154