2021 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
@finansalanaliz 2014 yılı olmalı sanırım çift sınav yapılmış ve 5-6 günde sonuçlar açıklanmış ki bu sene de 2.sınav olma ihtimalini düşünersek erken açıklaması muhtemel.
-
Değerlendirme henüz yapılmamış.
-
İnşallah çabuk açıklanır da bekleme süresi uzamaz. Allah herkese hayırlısını nasip etsin.
-
@hayek sizin bir tahmininiz var mı açıklanma zamanı ile ilgili?
-
@amirim duyumu varsa bizimle paylaşacaktır…
-
@müstağni bence toplantı yapılırsa erken açıklanır sonuçlar bekletilmez diye tahmin ediyorum.
-
Merhaba arkadaşlar, benim aldığım duyuma göre ay sonuna doğru açıklanacak. Herkesin hakkında hayırlısı olsun
-
Duyumdur !!
21.10.2021 gecesi açıklanabilir.
-
@erickcartmann kaymakamlık yenı sınav duyumu varmı hocam
-
O gece bu gece mi?
-
@hansmorgenthau inşaallah ama zannetmiyorum
-
@fenecus bende pek sanmıyorum ama bekliyorum
-
@dayım42 Perşembe günü geldi çattı..duyumunuz geçerli mi hala??bugün gelebilir mi??
-
@hedefkaymakamlık hocam bana da çok olası gelmiyor ama insallah dogru çıkar
-
Bu gece cuma gecesi degil mi ? Şimdiden hayırlı cumalar
-
@ilhannn00 aynen hocam. Ancak arkadaşın kastettiği perşembeyi cumaya bağlayan gece. Genelde de sonuçlar gece 12 den sonra perşembe gecesini cumaya bağlayan zaman diliminde açıklandı. Hayırlı cumalar.
-
Aslında yapılacak iş basit önceki yıllarda bu saatlerde kaymakam adaylığı şubeyi telefonla arayınca telefon açılıyorsa sonuç geliyor demekti. Ben bugün geleceğini beklemedigimi söyledim. Ancak heyecanlanan arkadaşlar şubeyi arayabilir.
-
Bakan bey Ankara Altındağdan muhtarlar toplantısından paylaşım yaptı. Zannedersem bu gece açıklanmaz.
-
Bu gece açıklanabilir mi?
-
Bu geceden itibaren her gün açıklanma ihtimali var. çok uzun sürmeyecek bu süreç.