2021 Sayıştay Denetçiliği Sınavı
-
@lallanaa teşekkür ederim
-
@lallanaa alım sayısı yine 45 mi olacak ? Bir bilginiz var mı ?
-
@m-ali-44 daha az olacagi gundemde
-
Arkadaşlar merhaba.
Ben bugün itibariyle bu sınav için hazırlığa başlıyorum. Sınav ne zaman gelir, kaç kişilik ilan gelir hiç bilmiyorum ama vira bismillah diyip kitabın kapağını açıyorum.
Belki yanlış bir tercih olacak, belki boşuna çabalayacağım bilmiyorum ama nasip.
-
Dün yapılan telegram yayınında sayıştay ile ilgili bir bilgi paylaşımı oldu mu ?
-
Duyduğum ve hatırladığım duyumlar;
1- Bu sene açılmayabilir
2- Açılsa bile 22-23 kişilik alım konuşuluyor -
@emrediyebiri pareto tarafından mı söylendi bu duyumlar hocam ? Yoksa başka kaynaklardan mı haber aldınız ?
-
@lallanaa pareto 45 kişi şubata sınav var dedi.
-
@emrediyebiri bu sene olmayacak derken 2021i kastediyorsanız bence de gelmez artık. 2022ye odaklanmak lazım
-
@m-ali-44 Teşekkür ederim hocam
-
@tnr17 Bildiğim kadarıyla kurum geçmiş senelerde kasım aralık gibi test eleme sınavını yapıyordu sonra da şubat mart civarında da kendi klasik sınavını yapıyor idi.Acaba bu sene şubatta olması beklenen sınav kurumun klasik sınavı mı yoksa test olan eleme sınavı mı ?
-
@a1b3c5 hocam şubat duyumunu ben buradan okudum. Kesinliği var mı bilemiyorum ama şubatta sınav var deniyorsa test olan sınav kastediliyordur.
-
@tnr17 merhaba denetçi yardımcılığını kazanan arkadaşlar epdk da yedek hakkından feragat dilekçesi verdiler mi?
-
@leyleyleyley merhaba, geçen yılki süreçle ilgili bilgi sahibi değilim. İlk defa bu sene hazırlanacağım.
-
Var mı gelişme arkadaşlar nedir son duyumlar.
-
@mami1616 henüz net bir duyum yok sanırım. Ben şubatta eleme sınavı varmış gibi çalışıyorum bakalım.
-
Arkadaşlar hala bir duyumu, öngörüsü olan yok mu? Bu ilanın bu yıl için akıbeti nedir acaba
-
@senior gerçekten bu sınav hakkında neden kimse bir şey bilmiyor. Hiç mi alım planlaması yapmıyor kurum
-
önceki başkan her sene alıma çıkıyordu. mevcut başkanın bu yönde bir niyeti yok. birde taşınma durumu varmış (ya da yeni bina yapımı) bu nedenle alım öngörülmüyor. kesin bir şey değil. denetçi bir arkadaşım böyle demişti. kpss veya kurum sınavlarına hazır olanlar bu sınavı da rahat şekilde halledecektir.
-
30 YAŞ VE ÜSTÜ olup da bu sınavı kazanan veya kazanmış tanıdığı olan var mı?