YTB Uzman Yardımcısı Alımı 2021 (10 kişi)
-
@ghamul1 kesişen iki daire ve tam kesiştikleri yerde bir uğrak noktası vardı. Ben Bi soruyu salladım diğerini de kaç buldum hatırlamıyorum hocam
-
@3pruu orda 4 soru vardı hocam. Hiç hakim olmadığım grafik türünden olduğu için hepsini salladım ben. 4 soru orda, iki soru da şifrede vardı. Ya da tam tersi.
-
@ghamul1 ben 2 birinde 2 birinde diye hatırlıyorum ama yanılıyor olabilirim
-
Bu arada soruları değerlendirdikçe net sayım düştü 53 net gibi birşey olacak sanırım. 65 puana kadar düşeceğini sanmıyorum. Hepimizin hakkında hayırlısı diyelim...
-
@ghamul1 Hangi dilden girmiştiniz
-
@ghamul1 Evet buzulların erimesiyle ortaya çıkacak gazın etkileri üzerine yapılan deney mi araştırma mı bişi vardı hocam. ben de o şıkkı yaptım
-
@3pruu dairede iki şifrede üç olması lazım
-
@ghamul1 ben de aynı durumdayım hocam. Sınav zormuş gerçekten
-
@ghamul1 Düşmez mi diyorsunuz hocam, hele bi açıklansın diyip iyimser takılmak istedim ama tabiki hayırlısı.
-
@g-g vallah hocam şahsi görüşüm bu yönde. Geçmiş sınavlar gibi olmadı bu sefer çok zorladı ama 10 kişilik bir alım ve 200 kişinin yazılıya kalacağını düşünürsek bence çok düşmez. Burda yazan 10 kişi var. Geri kalan yüzlerce kişinin durumunu bilmiyoruz. O yüzden değerlendirmek zor. 3 gün sabredelim, belli olur.
-
@ghamul1 yazmayayım dedim. Ama sınav çıkışı diaspora ne ki diye konuşanları duydum. Ama tabi barajın altında kalınca pek birşey ifade etmeyecek bu durum benim için
-
@3pruu hocam öyle durumlar da var. Benim girdiğim sınıfta biri yazılı kağıdını görünce "Hani çeviri soracaktınız, bu ne" gibi bişeyler söyledi. Öyle alakasız şekilde girenler de var tabi. Başka bölümlerin de başvurabilmesinden kaynaklı.
-
@ghamul1 valla hocam ben psikoloji mezunuyum biliyordum bir çok soruyu bildiklerimi yanlış yaptım orası ayrı tabi bölüm ötesinde Bi geçerken uğrayanlar da ümitlendirmişti. Ama dediğim gibi barajı geçseydim yazılı fena değildi
-
@3pruu Hocam bunlardan biri de benim Maliye mezunuyum sadece girebildiğim ve evden yürüyerek 20dk'da fakülteye varabildiğim için kendimi denemek adına girdim sınava.
-
@cannboi o da güzel hocam. 35ten küçükseniz tecrübe tecrübedir.
-
@cannboi hocam 70 alıp testten geçerseniz, yazılınız da iyi geçmediyse burada yakanıza yapışırlar sırayı kaptınız diye
-
@3pruu en az 4 soru kesin bilmeme rağmen gitti hocam, durum aynı...
-
@3pruu ben de şöyle bir şeye denk geldim ama güldüm açıkçası eleme sınavı optiklerini teslim ettik, bir arkadaş çıkıp biz şimdi dışarı çıkamıyor muyuz dedi. Hayır çıkabilirsiniz cevabını alınca ne yani biz bir daha o sıraya mı gireceğiz şimdi dedi ve güldü
-
@g-g bu dediğiniz 3.katta mı oldu hocam zira ben de benzer şeye şahit oldum
-
@ghamul1 2. Kat hocam