TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı

KPSS A
    300
    3063
    839922
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • M
      mia6619 @aliserdar çetin Son düzenleyen:

@aliserdar-çetin inşallah umudumuz o yönde hocam

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • cevatcobanli444
        cevatcobanli444 @mia6619 Son düzenleyen:

@mia6619 işte bu olmadı, demek ki protokol olayı da sıkıntı. Çünkü protokolden hemen sonra genelde ilan geliyordu geçmiş yıllarda

Nusret Mayın Gemisi

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • M
          mia6619 @cevatcobanli444 Son düzenleyen:

@cevatcobanli444 yani nisanda olsa en azından henüz çalışmalar sürüyor falan denir direkt nisanda planlama yok denmez diye düşünüyorum.bilemedim hocam çok muallakta kaldı keşke hiç sınav erken olacak iddiası olmasaydı da kendimizi rutin sonbahara ayarlasaydık

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • K
            kaymakamme @mia6619 Son düzenleyen:

@mia6619 Hocam oradaki çalışanlar sınav tarihi ile ilgili kesin bir bilgi kimseye vermezler sınavla ilgili protokol imzalansa bile ilanı beklerler bilgi vermek için .

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
            • P
              piyemonte Sayıştay Denetçileri Son düzenleyen:

daha önceki sınavlarda da gördük ki şube başkanlığı sınav tarihiyle ilgili bilgi vermiyor. Arayıp soru soran arkadaşları ya geçiştirmişler ya da arkadaşlar farklı anlamış .

• P
                piyemonte Sayıştay Denetçileri Son düzenleyen:

Geçen sene 10 Temmuz'da olan sınav için Eğitim Dairesi Başkanı, sınavın sonbaharda ve alımın olağan durumdaki alım sayısına dönebileceğini belirtmişti. Sonucunda temmuzda, alımın 110 olduğu sınava girdik.

• I
                  isimsiz35 Son düzenleyen:

Her sene aralık ve nisan duyumu ortaya çıkıyor,3 yıldır aynı olayı yaşıyorum,aralık bitti şimdi nisan-mayıs oldu,benim tahminim en erken yine temmuz olur diye düşünüyorum.(duyum falan yok,kendi düşüncelerim)

• K
                    kaymakamme @ASDER Son düzenleyen:

@asder, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı

Arkadaşımı arayıp tekrardan teyyit aldım, bu hafta ösym ile protokol görüşmeleri yapılacakmış, bakanlığın beklentisi 2 nisan lakin ramazan ayından dolayı bayramdan sonraki haftasonuna sarkması da ihtimallerdeymiş lakin yaz ayına bırakılması düşünülmüyormuş. 2. Bir sınav olur mu konusunda ise böyle bir durumun adının dahi geçmediğini söyledi ve daha ilk sınavı yapmadan 2. Bir sınavın asla konuşulmayacağını söyledi. Duyumda durum böyle. Kendisinin de belirttiği şu, herkes 1 hafta daha beklesin işlerini vs ertelemesinler zaten 1 hafta sonradan tüm hocalar başlar söylemeye dedi

Bir gelişme var mı hocam protokol hakkında ?

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • S
                      sbuici @the kaime makam Son düzenleyen:

@the-kaime-makam Türkiye ekonomisi tarihçesi olarak yeterli olur. Bir de konu anlatımlı kitap edinebilirsen sorun olmaz. Güncel veriler hariç tabi. Güncel verileri TÜİK vb sitelerinden çalışmamız gerekiyor.

• A
                        ASDER Yasaklı @kaymakamme Son düzenleyen:

@kaymakamme gelişme olunca yazacağım hocam, ösym ile görüşme yapılsın çıkacak sonucu buraya yazarım

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • cevatcobanli444
                          cevatcobanli444 Son düzenleyen:

Yok mu bir gelişme kıymetli dostlar ?

Nusret Mayın Gemisi

• olursaekime
                            olursaekime Son düzenleyen:

Arkadaslar 2020 ve 2021 yılı kaymakamlık sınavlarında tarihten 4-4 yapan var mıdır ?
                            Bende Tarihin Pusulası kitabı vardı ama artık pek etkisinin olduğunu düşünmüyorum . Bir dönem Tarihin Pusulası kitabı KPSS ve diğer sınavlarda etkiliydi ama artık tutturamıyor .
                            Var mı şu kitaptan çalıstım sorularda ordan çıktı diyebilen ?

KRAL FARUK

H K 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                            • H
                              Hüseyin0016 @olursaekime Son düzenleyen:

@olursaekime AÖF Tarih kitabına bakabilirsin. 4 sorunun cevabını da içeriyordu.

A A 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                              • A
                                abdulbakitr @Hüseyin0016 Son düzenleyen: abdulbakitr

@hüseyin0016 teşkilatı esasiye sorusunun cevabı için sayfa numarası verebilir misin?

H 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • K
                                  kykm @olursaekime Son düzenleyen:

@olursaekime yükseköğretim kurumunun inkılap tarihi kitabı var buna bakabilirsiniz

G 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                  • H
                                    Hüseyin0016 @abdulbakitr Son düzenleyen:

@abdulbakitr Elinde PDF varsa 2. PDF 105. sayfa.
                                    "Meclisin bu tercihine rağmen 1920 Ağustos’undan itibaren yeni bir anayasa
                                    için hazırlıklara başladığı görülmektedir. Meclis Anayasa Komisyonu tarafından
                                    hazırlanan “Büyük Millet Meclisinin Şekil ve Mahiyetine Dair Mevadd-ı Kanûniyye”
                                    tasarısı, 18 Ağustos 1920’de Meclis Genel Kurulu’nun gündemine geldi. Bunu 5
                                    Eylül 1920’de Nisab-ı Müzakere Kanûnu, 13 Eylül 1920’de Halkçılık Programı diye
                                    de anılan 31 maddelik Teşkilât-ı Esâsiyye Kanûnu Layihası, 4 Kasım 1920’de İcrâ
                                    Vekilleri Kanûnu’ndaki değişiklikler Meclis’in gündemini belirlemiş ve çok sert
                                    tartışmalar yaşanmıştı."

K A 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                    • G
                                      görünmez el @kykm Son düzenleyen:

@kykm o kitabı ben okudum daha çok roman gibi sınava uygun olduğunu düşünmüyorum.

Nerede o eski günler

• A
                                        ASDER Yasaklı @Hüseyin0016 Son düzenleyen:

@hüseyin0016 evet bencede aöf inklap gayet iyi

• K
                                          kaymakamme @Hüseyin0016 Son düzenleyen:

@hüseyin0016 o çanakkale olayı sorusu pdfde yok demi hocam ya kitap güncellenmiş sanırsam güncel baskıda yer almıs o kısım. Güncel olanda yökdersleri sitesinde yok pdf olarak en son 2018 var.

H 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                          • H
                                            Hüseyin0016 @kaymakamme Son düzenleyen:

@kaymakamme ne zaman güncellendi bilmiyorum. pdf te tarih bulamadım ama şuan elimdeki pdf te çanakkale olayı yazmakta. Biraz daha ek bilgi olarak 1994 yılında yayımlanan Kurtuluş dizisinde Çanakkale Olayını sahnelendirmişlerdi.

• 1
                                            • 2
                                            • 41
                                            • 42
                                            • 43
                                            • 44
                                            • 45
                                            • 153
                                            • 154
                                            • 43 / 154
                                            • İlk ileti