TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı

KPSS A
    300
    3063
    939457
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • M
      mopasan Son düzenleyen:

Mayıs haziran gibi hakimlik sınavı düşünüldüğü için o sınavın sonrasına bırakılmış olabilir mi

vamos 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • M
        Mülki Amir Son düzenleyen: Mülki Amir

Mart sonuna kadar gelmez ise ilan, haftada bir gün icin koyduğum idari teşkilat dersini iptal edip. Coğrafya matematik çalışacağım. Kpss geliyor çünkü. Gecen yıl kasım ayından beridir ilan gelecek, dürüst duyumcu arkadaşlar olabilir gerçekten lakin kitap satışı için köpürtüldüğünü düşünüyorum.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • vamos
          vamos @mopasan Son düzenleyen:

@mopasan Bunu kim düşünüyormuş hocam? Kurslar demeyin lütfen:(

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • M
            mopasan @vamos Son düzenleyen:

@vamos mülakatlar çok hızlı ilerliyor ve bakan değişikliğiyle beraber sınav ihtimalinin bulunduğu söyleniyor. Kesin bir şey değil tabii

• M
              mia-111 @mia-111 Son düzenleyen:

@mia-111 Dostlar bir önceki duyumumla ilgili güzel haberlerle gelmek isterdim fakat bugün tekrar teyit etmek için iletişime geçtiğimde adımıza gelişen olumlu bir durum emaresi göremedim. Şu an tek olumlu şey yıl bitmeden 100 kişilik alımın gelmesi. Ticari amaç güden kursların ve ''kitap satıcıların'' manipülasyonlarını dikkate alamamanızı, KPSS ya da diğer kurum sınavlarını da vakit varken planlarınız dahiline almanızı öneririm. Duyumum ve beklentimin Mayıs sonu ya da Haziran başı gibi olduğunu belirtmiştim fakat şu aşamada bu takvim gittikçe zora giriyor, bu yüzden kimsenin hakkına girmek, planlarını değiştirmelerinin müsebbibi olmak istemem. Herkes hakkını helal etsin. Olumlu bir gelişme olursa tekrar bilgilendirir, kolaylıklar dilerim.

• ?
                Eski Kullanıcı Son düzenleyen:

Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır foruma bakamamıştım, biraz yoğunluk biraz da süreçten uzaklaşmış olmam sebebiyle. Birkaç tarih var, ancak protokol yok, ben şu an bu sınava çalışacak olsam tarih beklemeden şimdiden başlardım. İster altyapınız olsun ister olmasın başlayın, malum çok çabuk unutulan bilgilerden oluşan bir sınav bu, ancak unutulduğu kadar çabuk öğrenilen bilgiler değil bunlar. Yeni kitaplar vs. de çok önemli değil, kitap falan beklemeyin, hazır vakit varken kararnameleri kanunları özetleyip, hatta kendi sorularınızı oluşturarak çalışın, bu şekilde çalışarak emin olun kendinizdeki ilerlemeye siz bile şaşıracaksınız.

? 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • ?
                  Eski Kullanıcı @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@mülki sakıncası yoksa duyduğunuz tarihleri bizlerle de paylaşabilir misiniz üstat?

• A
                    arz şoku Son düzenleyen:

foruma artık günlük komedi dozumu almak için giriyorum. yazılanlar gitgide daha komik oluyor.

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                    • S
                      saystowin Son düzenleyen:

Kpss de yaklaşıyor.Yavas yavaş Kpssye ağırlık versem mi yoksa kaymakamlıktan devam mı etsem kafa iyice karıştı.

• M
                        mia6619 @saystowin Son düzenleyen: mia6619

@saystowin eğer hali hazırda bir işiniz yoksa şu an için kpss çalışmanız daha rasyonel.bu yıl hem çift yıl hem seçim öncesi yıl olduğu için çok büyük avantaj bunu kaçırmayın.kaymakamlık sınavı nokta atışı sınav olmayınca başka seçenek kalmıyor.şu an kpss çalışmak çok daha avantajlı inanın

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                        • M
                          mopasan @arz şoku Son düzenleyen: mopasan

@arz-şoku komediyi ne için dediğinizi merak ettim. Eğer benim yazdığım şey için diyorsanız kaymakamlık sınavına aşina olmadığım için sordum. Sınavın geçmiş zamanlarda hangi tarihlerde yapıldığını, hakimlik sınavı ile çakıştırmamaya özen gösterilip gösterilmediğini bilmediğim için

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                          • A
                            arz şoku @mopasan Son düzenleyen:

@mopasan ne yazdınız ki? görmedim bile.

• M
                              mopasan @arz şoku Son düzenleyen:

@arz-şoku tamamdır.

• F
                                fthdyngc Son düzenleyen:

Nisanda olacak diye hevesle çalışıyordum canım sıkıldı çalışamıyorum şimdi de

cevatcobanli444 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                • cevatcobanli444
                                  cevatcobanli444 @fthdyngc Son düzenleyen:

@fthdyngc valla biz de kaldık öyle başlayamadık bile. Sınav heralde sonbahara kaldı, eğer yakın tarihte olsa duyumlar patlardı 😞

Nusret Mayın Gemisi

I 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                  • I
                                    ilçebeyi @cevatcobanli444 Son düzenleyen:

Bu hafta herhangi bir duyum gelmedi mi arkadaşlar

G 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • G
                                      Godot37 @ilçebeyi Son düzenleyen:

@ilçebeyi duyan da bir şey demeye çekiniyor artık

? 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                      • ?
                                        Eski Kullanıcı @Godot37 Son düzenleyen: Eski Kullanıcı

@godot37 o durumu form olarak aştığımızı düşünüyorum ortadaki durum duyumsuzluktan kaynaklı duyarsızlıktan değil. Sınav tarihi hakkında zerrece bir durum/duyum şu an itibariyle yok maalesef.

G 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                        • G
                                          Godot37 @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@kutadgu-bi̇li̇g hocam bu gidişle her sene olduğu gibi bu sene de mezun olmaları beklenip öyle ilana cıkılacak. Sene sonunu bulur gibi.

• M
                                            mia6619 Son düzenleyen:

En son duyum olarak Ahmet Nohutçu hoca bizzat bakanlık personel daire başkanlığından aldığını ve bayramdan hemen sonrası için düşünüldüğünü söyledi.diğer hocalara güvenmem ama Ahmet nohutçu almadığı bilgiyi söylemez en azından olabilir ihtimal var der ama böyle kesin konuşmaz.buralarda kimsenin yazmamasının sebebi bu yıl işi olmayanlar daha çok kpss için hazırlanmakta çünkü seçim öncesi ve çift yıl olacak.kaymakamlık için hazırlanan yıllanmış tayfa olarak biz varız galiba

• 1
                                            • 2
                                            • 49
                                            • 50
                                            • 51
                                            • 52
                                            • 53
                                            • 153
                                            • 154
                                            • 51 / 154
                                            • İlk ileti