İş Bankası Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2021
-
İş Bankası Uzman Yardımcısı Alım İlanı
ALIM YAPILACAK İL:
Genel Müdürlük ve Kurumsal ŞubelerSON BAŞVURU TARİHİ:
01 Ekim 2021EĞİTİM DURUMU:
Lisans mezunu olmak (Kılavuzdaki bölümlerden mezun olmak gerekiyor)YAŞ:
01.10.2021 tarihi itibarıyla 30 yaşını doldurmamış olmak. (1 Ekim 1991 ve sonrasında doğanlar başvurabilecektir.)ASKERLİK ŞARTI:
Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış ya da en erken 2022 Haziran ayına kadar tecil ettirmiş olmak. Sınav tarihinde askerlik görevini yürütmekte olanların en geç 2021 Eylül ayı içerisinde terhis olacak durumda bulunmaları gerekmektedir.YABANCI DİL ŞARTI:
Tabloda yer alan sertifikalardan birine sahip olmak gerekmektedir.SINAV SÜRECİ:
-
Aşama: Genel Yetenek Sınavı (Sayısal ve sözel yeteneği ölçmeye yönelik sorulardan oluşmaktadır. Online yapılacaktır.)
-
Aşama: Değerlendirme Merkezi (İş hayatını örnekleyen uygulamalarla yetkinlik ve davranışların incelenmesini sağlayan değerlendirme yöntemidir. Online yapılacaktır.)
-
Aşama: İnsan Kaynakları Görüşmesi (İnsan Kaynakları uzmanları ile yapılan görüşmedir.)
-
Aşama: Panel Mülakat Üst düzey yöneticilerimizle gerçekleştirilen görüşmedir.
NOT-1:
Daha önce, Banka’nın yaptığı sınavların herhangi birinin Değerlendirme Merkezi aktiviteleri veya mülakat aşamasında başarısız sayılanlar başvuramıyor.NOT-2:
Uzman Yardımcılığı sınavlarına bir defadan fazla katılmamış olmak gerekiyor.İŞ TANIMI:
Uzman Yardımcısı pozisyonundaki kişiler Genel Müdürlükte iş birimlerinde uzman veya kurumsal şubelerde portföy yöneticisi olarak görev yaparlar. Yönetici adayı olarak yetiştirilen Uzman Yardımcıları, Genel Müdürlükte iş süreçlerinin geliştirilmesine ve yürütülmesine katkı sağlarken pazarlama, ürün yönetimi, satış, insan kaynakları, proje yönetimi, iletişim faaliyetleri, sermaye piyasaları, risk yönetimi, hazine, ödeme sistemleri, dijital bankacılık ve proje finansmanı gibi birçok farklı alanda çalışma ve uzmanlaşma fırsatı yakalarlar.BAŞVURU İÇİN LİNK:
https://ik.isbank.com.tr/is-ilani-detayi/uzman-yardimcisi-alimi-2021UZY4 -
-
1 sene dolmadan 2. ilan, toefl şartından dolayı kadroyu dolduramıyorlar herhalde
-
@blueberry Son müfettişlik ve uzman yardımcılığı ilanlarına başvurmama ve yeterlilikleri sağlamama rağmen alım sürecine davet edilmedim ve Toefl puanım var çok ilginç
-
Eğer toefl şartından vazgeçmiyorlarsa demek ki sabancı koç gibi yerlerdeki insanları istiyorlar ama ona rağmen 1600liralık sınav bu ve verecekleri para 3-5 yukarı aşağı merkez uzmanlıklarıyla aynı
-
@afasgafas hocam bu kurda toefl şartından hala vazgeçmemeleri enteresan. Listening writing becerilerini ölçen bir sınav yapmak atla deve değil. Nitekim bir iş bankası iştiraki olan Anadolu sigorta yapıyor. 1600 lirayı vermek tek başına mesele değil de yeterli puanı alamamak var, alıp işe kabul edilmemek var bu riski niye alayım tonla başka iş var oralara başvururum.
-
@afasgafas 3-5 dediginize göre sizin iş bankasında calısan hiçbir tanıdıgınız ya da iş dünyası ile ilgili pek bir bilginiz yok demekki. Sallamasyon yorumlar yapmayın rica ediyorum. Aynısını memurlarnette de yaptınız
-
Hesabımın kapatılmasını istiyorum @mk-ank
-
Kurumun amacı her ilanda sınırlı sayıda en nitelikli personeli bankaya katmak o yüzden hem uzm yard hem muft yard ilanına çıkıyorlar sık sık yoksa toefl alan bir dünya insan var o konuda en ufak bir esnetmeye gitme ihtiyacı yok. Ayrıca gerçekten herkesin çalışmak isteyeceği, imkanları ve kariyer yolu üst düzey bir kurum. Bu forumdan da arkadaşlara nasip olur inşallah.
-
@bts06 iş bankasının hissedarı mısınız hocam bu ne canhıraş savunmadır İlla ki aradıkları personeli buluyorlardır ama toefl şartının fırsat eşitliği açısından problemli olduğu bir gerçek. Özel şirketin fırsat eşitliği borcu mu var derseniz tartışılır.
-
@muddei-hususi kurumda çalışan arkadaşlarım var memnuniyetlerini görüyorum ve potansiyeli olan dostlar için bilgilendirme amaçlı iyi temennili bir mesajdı kimseyi canhıraş savundugumuz yok
-
Arkadaşlar bu sınava giren oldu mu? Toefl yok ama IELTS sınav geçmişim var, yds 77.5 puanım var o yüzden TOEFL a gireceğim.. Acaba genel yetenek kısmı nasıl olur bilgi verebilir misiniz? Çok zor bir sınav mı, anladığım kadarıyla TOEFL için süre tanımışlar şansımı denemek istiyorum..
-
selamlar, ön görüşme ile panel mülakat arası kaç gün oldu? süreç iki mülakat arası hızlı ilerledi mi? panel mülakatta neler soruldu bilgisi olan yardımcı olabilir mi