www.tercihiniyap.net Hakkında
-
@Yusufycl hocam gk gy temelin nasıl bilmiyorum ama kendi alanına sağlam çalış birde hangi kurumu istediğine nereye ağırlık vereceğine karar ve önce
-
@aliveli gk gy temelim idare eder. Tekrar gerekli sadece. Ben puan türleri ve o puanlarin gerektirdigi soru dagilimlarini cikardim. Aslinda aklimda spk var acikcasi. Ama alim durumları hakkinda bilgim yok.
-
@Yusufycl hocam spk, bddk, rekabet ve kgms kurulu gibi üst kurullar istisnai yıllar dışında her yıl alım yapmaktadır. Buraların talibi olabilmenin en temel şartı Yabancı Dil düzeyinizin yeterli olmasıdır. 70 ve üzeri C seviye yabancı dil olmadan kurumun değerlendirme kriterlerinde arka planda kalırsınız özellikle mülakat aşamasında. Bunun dışında malum puan sistemi bu sene değişti, hangi kurum hangi puan türünden alım yapacağına dair net bir bilgi şu an için elimizde yok, sınavlar açıldıkça puan türleri netleşecektir. wilfredo pareto kardeşimin yeni puan türleri analizini muhakkak okuyun. Sizin için önerebileceğimiz en kritik nokta sırası ile: Maliye - Muhasebe - İktisat - işletme ve Hukuk alan kısımlarından yarıdan fazla net yapmaya çalışmanızdır. Sırası ile dedik çünkü burada en önemli kısım kendi alanınız olan Maliye kısmı, burada yaptığınız %70 ve üzeri net, size (28 net ve üzeri) bir çok kurumun sınavına katılma hakkı kazandıracaktır. Son yapılan puan türü analizinde ön plana çıkan kişilerin kendi mezun oldukları alandan iyi net yapmalarını gerektirmektedir.
-
@Antimülakat cok tesekkur ederim. Ben bu kisa surede bir maceraya giricem. Kismet neyse o olsun bakalim. Herkese basarilar dilerim. Ayrica tekrar soyluyorum bu site muazzam olmuş yapanlarin yonetenlerin emegine saglik.
-
@ehl-i-vukuf www.tercihiniyap.net Hakkında içinde söyledi:
Sitede maddi manevi emeği geçen arkadaşları tebrik ediyorum. Yalniz android telefonumla bağlanırken çoğu zaman ikinci sayfaya geçmiyor. Sıralama filtresini en son yorum yapılan seçtiğim halde olmuyor. Bu yazılım konusunda biraz daha dikkat ederseniz daha verimli olacağına inanıyorum. Allah hepinizden razı olsun.
Bu sorunlar çözülmeli evet...
-
Hocam merhabalar.bu tarz sitelere çok merakım yoktur çoğunuda gereksiz bulurum ama gerçekten hakkını vererek bir iş yapmışsınız emeğinize sağlık.size saçma gelebilir bana burda belki gülenler dahi olacaktır ama danışmak istediğim birkaç şey var.ben Gazi üniversitesi siyaset bilimi ve kamu yönetimi 1. Sınıf öğrencisiyim bir sene hazırlık sınıfımız vardı.bu senede bitti sayılır artık 2. Sınıfa doğru yol alıyoruz bu süreçte ben kpss ye çalışmak istiyorum yani 4. Sınıfta KPSS ye girdiğim zaman atanmak istiyorum bunun içinde önümde baya bi süre var bu günlerimi boş geçirmemeye karar verdim derslere çalışıyorum ama KPSS için bu süreçte yani 3 yılım var ne gibi öğütler verip nasıl bir hazırlık süreci geçirmemi tavsiye edersiniz bu süreçte yds yide halletmek istiyorum tavsiyeleriniz nelerdir.Çok teşekkürler şimdiden.
-
@muhammedaslan hocam iyi yapıyorsun kesinlikle yoksa sudan çıkmış balığa dönersin mezun olunca, benim tavsiyem ingilizceyi hayatıyın bir parçası haline getir, sürekli ingilizce birşeyler oku dinle Türkiye gündemini dahi Hurriyet Dailynews gibi kaynaklardan takip et. KPSS konusunda alan ağırlık ver çıkmış sorulara bak ağırlığın olduğu derslere kapsamlı çalış. Benim tavsiyelerim bunlar.
-
@aliveli www.tercihiniyap.net Hakkında içinde söyledi:
@muhammedaslan hocam iyi yapıyorsun kesinlikle yoksa sudan çıkmış balığa dönersin mezun olunca, benim tavsiyem ingilizceyi hayatıyın bir parçası haline getir, sürekli ingilizce birşeyler oku dinle Türkiye gündemini dahi Hurriyet Dailynews gibi kaynaklardan takip et. KPSS konusunda alan ağırlık ver çıkmış sorulara bak ağırlığın olduğu derslere kapsamlı çalış. Benim tavsiyelerim bunlar
Peki mümkünmü yani ilk sene atanmak gibi birşey yıllar çabuk geçiyor -
@aliveli anladım hocam teşekkürler
-
@muhammedaslan tabiki mümkün tamamıyla hazırlığınızı üniversitede yapmakla ilgili, etrafımda yapanlar var.
-
iletilerimizi neden silemiyoruz
-
@aliveli iletilerimizi neden silemiyoruz?
-
@sradaninsan düzenle ile değişiklik yapabilirsiniz veya ..... şeklinde boş bırakabilirsiniz.
-
@muhammedaslan hocam sadece ingilizceyi 3. sınıfın sonuna kadar hallet. Yds düzeyin 70 ve üzeri olduğunda ilk yarıda 2-0 öne geçen ev sahibi takım gibi olursun. Kpss b-a hepsi 1 senede olmadı 2. senede çok rahat halledilir. Ancak yabancı dil öyle kolay kolay halledilmiyor, birde yaş ilerledikçe kursa falan gidesi gelmiyor insanın, yolunun çok başında çok doğru bir karar almışsın. Bende bende aynı üni ve bölüm mezunuyum. Dersler oldukça keyiflidir ancak kpss için pek bir şey vadetmez. Okul diploma notunun iyi olmasına ve ingilizceye odaklan. Diğer kısımlar içinde vakti geldiğinde yine konuşuruz.
Şimdiden başarılar diliyorum, buradan da bütün sınavları olabildiğince takip etmeye çalış, son sınıfta deplasmanda seyircisiz oynayan takım gibi avantaj sağlarsın
-
Telefonu elime her aldığımda uğradığım yer oldu artık burası. Bu samimi, sağlıklı, dürüst ortamı yarattığınız için teşekkür ederim.
Başta İibf liler olmak üzere birçok meslek grubundan arkadaşa çok fazla yarariniz dokunuyor.
Ailenizin ve işinizin yanında buraya zaman ayırmak, bu taşın altına elinizi koymak büyük mesele gercekten.
Kendi adıma artik buranın bir parçası olarak görüyorum kendimi ve her zaman ihtiyacınız olduğunda elimden geldiğince yardıma hazırım size.
Tekrar hepinize teker teker teşekkür ediyorum.
@Antimülakat
@paretowilfredo
@Phoenix
@sabırsız
@Agor
@aliveli -
@barter biz teşekkür ederiz bu samimi teklifiniz için sağolun hocam, eksik olmayın.
-
@aliveli sankim sizin özelliklerinizde paintte kod yazmakta vardı sanki galiba heralde kesin gibi bir şey
-
@maverick winaptan da yazmışlığım var maverick kardeş
-
Sitede 2.sayfaya giremiyorum.
Son zamanlarda çok fazla ağır ve kasiyor
Cevapla kısmında ileti yazmak için bastığımda fonksiyon görmüyor yani iki üç defa yenileyip ancak bir ileti yaziyorum
Ve reklamlar bende bayağı fazla mi çıkıyor yoksa herkeste mi öyle..Burayi aylarca kullandığım için bu tür şeyler bana ilginç geldi umarım düzeltmler yapılır
Herşeye rağmen bazı forumlara nazaran harika bir iş başarıyorsunuz tebrik ederim.. -
@Te_go_çı kardeşim sitede sürekli bir güncelleme oluyor, bir de malum sınavlar bir anda yüklü geldi, foruma yüklenme oldu bu da kasmalara sebep oluyor, yeni bir site olmanın bazı zorlukları oluyor ama bunları da aşacağız endişeniz olmasın. Reklam konusunda da hosting masrafını cepten karşılamak ağır olmaya başladı, bu nedenle mecbur aldık ilerleyen zamanlarda bu zırt pırt gelen reklam olayına son vereceğiz. Teşekkürler uyarılarınız için.