Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
-
@economistic @wesley10 Ben her daim hazırım arkadaşlar, etkinlik bizim işimiz başka bişi yapamıyoruz zaten, konsantre olup ders çalışılmıyor ki bu sonular öğrenilmeden.
-
Bende hazirim
-
Hocam bu gece gündem yoğun Beşiktaş maçı vs. Duyurmamız da lazım isterse, talep olursa yarın gece organize olup yazalım
-
@wesley10 Tag belirlenip bize duyurulması yeterli 6/24 Hazırım ben (Çarşamba akşamları eşimi ve çocuğumu bile dinlemem Ertuğrul vakti)
-
Arkadaslar icerden aldıgım bilgi sonuclar baskanın masasında referandum sonrası acıklanacagını belırtıler insiyatif baskanda
-
sonuçlar ne kadar erken açıklanırsa yeni ilanın gelmesi hızlanır kendimizi sürekli hatırlatmakta fayda var ben aklıma geldikçe başkanı etiketleyip atıyorum tweet
-
@ZıplayanPırasa İşte tam olarak bu nedenle etkinliğin tam vaktidir. Hatta az kişi bile olsak bu akşam gündem yoğun da olsa ufak çaplı da olsa bir etkinlik yapalım derim ben. @wesley10 Bakarsınız bu akşam ufak bir dirsek temasıyla başkan yarın da bize sürpriz yapıp açıklar. Başkanı biliyoruz kayıtsız kalmıyor bize belli etmese de. Önceki sonuç açıklamaları hatırlayalım, akşam etkinlik yaptık ertesi gün öğlen iki sınavı da açıkladılar. @master @Fişek-MORGEN @aysesal
-
Arkadaşlar biraz once baskanin beğenilerine baktim daha onceden de kasim da boyle iletiyi begenmis 7.promosyon icin. 7.promosyon ne zaman aciklandi. Eger baskan beğendikten sonra açıklamışsa 8.promosyon için de bi çıkarım yapılabilir
-
7.promosyon ne zaman aciklandi bilen yok mu
-
@Fişek-MORGEN 18.10.2016 da açıklanmış, duyurulardan geriye giderek buldum
-
San Marino forveti @FcMarinolu
@msbagli sn başkanım sgk denetmen yardımcılığı mülakat sonuçlarını bu hafta açıklayacaksanız bu twiti beğenirmisiniz.Baskan 7.promosyonun aciklanmasindan 6 gün önce bu tweeti beğenmiş
Bizde boyle tweet atalim begensin
Gerçi şimdide beğenmiş o zaman 6 güne aciklanii -
8.pro mülakat listesinin büyük kısmı 7.prodan elenenlerden oluşuyordur diye düşünüyorum. Dolayısıyla güv. sor. çok uzun sürmemeli eğer tekrardan yapılmıyorsa.
-
............
-
Sgk başkanına sonuçların açıklanması için tweet atalım
-
@hayalimsgk .......................
-
............
-
........
-
Etkinlik bu akşam mı yapılsın yarın akşam mı arkadaşlar ?
-
@wesley10
Bugün maç var arada kaynamaz diyorsanız göreve hazırım